Hálózati kimaradása ellenére buzgó bálnák veszik körbe a SOL-t

-


Vendégbejegyzés


A Solana (SOL) árfolyama az elmúlt 24 órában már több mint 4%-kal emelkedett, tehát köszöni szépen jól van, a hét eleji hálózati leállás szinte meg sem kottyant neki.

A kiesés egyébként közel 5 óra hosszan át tartott, és annyi értelme biztosan volt, hogy kiemelje a hálózat stabilitásával és központosításával összefüggő aggodalmakat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ám a héten nem ez volt az egyetlen izgalmas kriptohír, hiszen a Meme Kombat (MK) előértékesítése is a végjátékához közeledik, tehát a szemfüles befektetők még elcsíphetik a kedvezményes érméket az Uniswap-on történő bevezetés előtt.

A Solana kiesése épp csak meglegyintette az árfolyamot, a SOL villámgyorsan helyreállt

A február 6-ai események ellenére a Solana az azóta eltelt napokban példás rugalmasságáról adott tanúbizonyságot.

A SOL-nak olyannyira sikerült átlendülnie a történteken, hogy a hálózat online visszatérését követő pár órán belül elsimította az elszenvedett károk nyomait. 

Ez a gyors talpra állás bebizonyította, hogy a kriptoközösség hisz a Solana hosszú távú működőképességében, és továbbra is vezető layer-1 blokkláncnak számít.

SOL

Forrás: CoinMarketCap

A blokklánc leállása egyébként a „Berkeley Packet Filter”-hez kapcsolódott, mely gyakorlatilag a problémamentes frissítések és a programvégrehajtás nélkülözhetetlen eleme.

Tény, hogy 2024-ben még csak ez volt az első ilyen incidense a Solana-nak, de a hálózat indulása óta már a 11-iknek számít, tehát ha utánaszámolunk, azt láthatjuk, hogy a blokklánc átlagosan kéthavonta áll le.

A fejlesztők és a hálózati felhasználók számára mindenképpen frusztrálók ezek az események, viszont a Solana Foundation minden erejével azon igyekszik, hogy megtalálja a technikai problémák fő gyökerét és javítsa a hibakezelést.

A SOL kereskedők kivártak, melyet az is szemléltet, hogy a spot kereskedési volumenek elég stabilak maradtak az elmúlt 2 nap során.

Buzgó bálnák veszik körbe a SOL-t

Egyes hírek szerint a múlt hét során két óriási transzfer is történt, ami könnyen lehet a fokozott intézményi érdeklődés jele.

Az első ilyen utalás során 659 283 SOL (az utaláskor több mint 67 millió dollárt ért) került egy ismeretlen pénztárcából egy másikba.

A második tétel is elég nagy, hiszen ekkor 150 000 SOL vándorolt a Bybit kriptopénzváltóból egy szintén ismeretlen tárcába. Ennek az utalásnak az értéke akkor körülbelül 15,2 millió dollárt kóstált.

SOL

Forrás: Whale Alert

A Meme Kombat hamarosan zárja az ICO-ja kapuit, és belép az Uniswap tőzsdére

A Solana tehát újra napfényben fürdőzik, de egyes kriptokereskedők mégis elkalandoznak más, új tokenek felé is.  

Ilyen érme a Meme Kombat (MK), mely előértékesítése kiemelt figyelmet tapasztal. 

A projekt okosan kihasználja a GameFi népszerűségét, és azok számára, akik birtokolják a natív tokenjét, az, MK-t, egy kis játékot ígér: fogadhatnak ugyanis az MI által generált harcokra, melyek mém figurák között zajlanak. 

A Meme Kombat csatái vidáman szórakoztatóak, és mind az új, mind a tapasztalt befektetőket leveszik a lábukról.

Cikkünk írásakor a mém token előértékesítése már az utolsó szakaszban jár, és népszerűségének hála már most jelentős közösség gyűlt köré. 

Az ICO eddigi eredménye már több mint 8,4 millió dollárnyi támogatás, melyet a küzdőtér fejlesztésére és az MK marketingkampányaira fordítanak majd.

Az MK érmében több befolyásos kripto influencer is hisz, és azt hangoztatják, hogy tőzsdére kerülésekor gigantikus növekedésben lehet része.

A több mint 310 000 feliratkozóval dicsekvő Michael Wrubel például azt hirdeti, hogy ez lehet a „következő 100x-os játékos mém kriptó”.

Persze Wrubel bullish prognózisának beválására nincs garancia, de az egyértelmű, hogy a Meme Kombat lehet az altcoinpiac egyik legnagyobb dobása idén.

Nézd meg a Meme Kombat (MK) előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin visszaszerzi a 60.000 dolláros szintet: Itt egy lista fontosabb altcoinokról

A Bitcoin jelenleg 60.000 dolláron áll, és megpróbálja visszaszerezni a jelenlegi szintek feletti kritikus tartományi mélypontokat. Miközben vannak pozitív jelek, még mindig van mit tenni ahhoz,...

A Shiba Inu ETF beindítja a pletykákat és 4.000%-os égési rátát vált ki, de ez a másik token gyorsabban fog égetni

Vendégbejegyzés A Shiba Inu (SHIB) közösség izgalomtól és spekulációktól pezseg egy lehetséges Shiba Inu ETF-ről szóló pletykák miatt. A pletyka nagy érdeklődést váltott ki, és a...

3 alulértékelt token 10-szeres emelkedésért idén!

Prémium A kriptopénzek piaca ezen a héten fokozott áringadozást mutatott, ami rávilágított a kriptopénz területen a vételi és eladási nyomás növekedésére. Emellett a top tokenek sikeresen újra...

A Binance eladná az általa üzemeltetett Dél-koreai Gopax tőzsdét

A hírek szerint a Binance arra készül, hogy 10%-ra csökkentse részesedését a dél-koreai Gopax kriptotőzsdében, pontosabban az azt üzemeltető Streami vállalatban. A Binance nagyjából egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!