Hálózati kimaradása ellenére buzgó bálnák veszik körbe a SOL-t

-


Vendégbejegyzés


A Solana (SOL) árfolyama az elmúlt 24 órában már több mint 4%-kal emelkedett, tehát köszöni szépen jól van, a hét eleji hálózati leállás szinte meg sem kottyant neki.

A kiesés egyébként közel 5 óra hosszan át tartott, és annyi értelme biztosan volt, hogy kiemelje a hálózat stabilitásával és központosításával összefüggő aggodalmakat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ám a héten nem ez volt az egyetlen izgalmas kriptohír, hiszen a Meme Kombat (MK) előértékesítése is a végjátékához közeledik, tehát a szemfüles befektetők még elcsíphetik a kedvezményes érméket az Uniswap-on történő bevezetés előtt.

A Solana kiesése épp csak meglegyintette az árfolyamot, a SOL villámgyorsan helyreállt

A február 6-ai események ellenére a Solana az azóta eltelt napokban példás rugalmasságáról adott tanúbizonyságot.

A SOL-nak olyannyira sikerült átlendülnie a történteken, hogy a hálózat online visszatérését követő pár órán belül elsimította az elszenvedett károk nyomait. 

Ez a gyors talpra állás bebizonyította, hogy a kriptoközösség hisz a Solana hosszú távú működőképességében, és továbbra is vezető layer-1 blokkláncnak számít.

SOL

Forrás: CoinMarketCap

A blokklánc leállása egyébként a „Berkeley Packet Filter”-hez kapcsolódott, mely gyakorlatilag a problémamentes frissítések és a programvégrehajtás nélkülözhetetlen eleme.

Tény, hogy 2024-ben még csak ez volt az első ilyen incidense a Solana-nak, de a hálózat indulása óta már a 11-iknek számít, tehát ha utánaszámolunk, azt láthatjuk, hogy a blokklánc átlagosan kéthavonta áll le.

A fejlesztők és a hálózati felhasználók számára mindenképpen frusztrálók ezek az események, viszont a Solana Foundation minden erejével azon igyekszik, hogy megtalálja a technikai problémák fő gyökerét és javítsa a hibakezelést.

A SOL kereskedők kivártak, melyet az is szemléltet, hogy a spot kereskedési volumenek elég stabilak maradtak az elmúlt 2 nap során.

Buzgó bálnák veszik körbe a SOL-t

Egyes hírek szerint a múlt hét során két óriási transzfer is történt, ami könnyen lehet a fokozott intézményi érdeklődés jele.

Az első ilyen utalás során 659 283 SOL (az utaláskor több mint 67 millió dollárt ért) került egy ismeretlen pénztárcából egy másikba.

A második tétel is elég nagy, hiszen ekkor 150 000 SOL vándorolt a Bybit kriptopénzváltóból egy szintén ismeretlen tárcába. Ennek az utalásnak az értéke akkor körülbelül 15,2 millió dollárt kóstált.

SOL

Forrás: Whale Alert

A Meme Kombat hamarosan zárja az ICO-ja kapuit, és belép az Uniswap tőzsdére

A Solana tehát újra napfényben fürdőzik, de egyes kriptokereskedők mégis elkalandoznak más, új tokenek felé is.  

Ilyen érme a Meme Kombat (MK), mely előértékesítése kiemelt figyelmet tapasztal. 

A projekt okosan kihasználja a GameFi népszerűségét, és azok számára, akik birtokolják a natív tokenjét, az, MK-t, egy kis játékot ígér: fogadhatnak ugyanis az MI által generált harcokra, melyek mém figurák között zajlanak. 

A Meme Kombat csatái vidáman szórakoztatóak, és mind az új, mind a tapasztalt befektetőket leveszik a lábukról.

Cikkünk írásakor a mém token előértékesítése már az utolsó szakaszban jár, és népszerűségének hála már most jelentős közösség gyűlt köré. 

Az ICO eddigi eredménye már több mint 8,4 millió dollárnyi támogatás, melyet a küzdőtér fejlesztésére és az MK marketingkampányaira fordítanak majd.

Az MK érmében több befolyásos kripto influencer is hisz, és azt hangoztatják, hogy tőzsdére kerülésekor gigantikus növekedésben lehet része.

A több mint 310 000 feliratkozóval dicsekvő Michael Wrubel például azt hirdeti, hogy ez lehet a „következő 100x-os játékos mém kriptó”.

Persze Wrubel bullish prognózisának beválására nincs garancia, de az egyértelmű, hogy a Meme Kombat lehet az altcoinpiac egyik legnagyobb dobása idén.

Nézd meg a Meme Kombat (MK) előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!