Közhírré tétetik: megérkezett a Polygon láncra a várt utód, a Sponge V2

-


Vendégbejegyzés


A Sponge V1 kivezetésre került, a Sponge V2 pedig elindult a Polygon-on. A népszerű mém érme, a Sponge token 2024. február 5-én 23:00 (UTC) órától már nem szerepel a tőzsdék listáján.

Ettől az időponttól kezdve már csak V2-es érméket van módunk vásárolni, és lekötni.

Azok pedig, akik V1-et birtokolnak, egy új szerződésben köthetik le a tokenjeiket, méghozzá hamarosan.

A Sponge V1 tehát beharangozta utódjának, a V2 tokennek az érkezését. A Sponge V1-ről Sponge V2-re, azaz az Ethereum láncról Polygonra történő átállás megkönnyíti az új játék ökoszisztémájának bevezetését. 

Az új tokenre való átvezetés a kriptoelemzők szerint erősen bullish hangulatú

Az áttérésnek az a nemes célja, hogy a kriptót körülvevő közösségnek egy, az eddigiektől sokkal inkább biztonságosabb és hatékonyabb blokklánc-környezetet biztosíthassanak.

A terv eredetileg is ez volt, de a szervezők némileg felgyorsították az eseményeket azután, hogy a Sponge okosszerződését egy rosszindulatú támadás érte.

Az Ethereum likviditása február 6-án, az eredeti okosszerződésnek megfelelően felszabadult.

A Polygon hálózatra való áttérésnek rengeteg előnye van. Egyrészt így a Sponge V2 képes olcsóbb és gyorsabb tranzakciókat biztosítani, de ezen kívül az ERC-20 okosszerződések hackelésének lehetőségét és hatását is erősen akadályozza.

Ezen túl a Polygon-alapú modell, és a Layer-2-re való áttérés támogatja a projekt azon tervét is, hogy egy decentralizált, szórakoztató play-to-earn játékot vezessen be.

Ezzel a lépéssel jókora megtakarítást biztosíthat a csapat, hiszen míg egy Ethereum tranzakció többnyire 2,50 USD körüli összeget kóstál, addig egy MATIC tranzakció díja 0,1 és 0,5 MATIC között határozható meg. Ez átszámolva nagyjából 0,077-0,30 USD-t jelent.

Tekintsd meg a Sponge oldalát

A befektetők özönlenek a Sponge V2 irányába

Nagy a verseny a Sponge V2 tortájából való részesedésért. Azok a tulajdonosok, és befektetők, akik szeretnének ehhez csatlakozni, a következőket tehetik.  

Az összes decentralizált, nem lekötött V1-el rendelkező tulajdonos igényelhet az érméivel egyenértékű V2-es tokeneket, az igénylés honlapon való elindulása után.

Az új, kereskedhető V2 pool ugyanolyan árakkal rendelkezik, mint amilyenekkel V1 is a megszűnésekor. Így még az igénylési folyamat, és az új tőzsdék bejelentése előtt lehetővé válik a V2 tokenekkel való kereskedelem.

Azok a decentralizált felhasználók, akik nem stakelték az érméiket, csak néhány nap múlva láthatják majd azokat a projekt műszerfalán. Ennek az az oka, hogy kell némi idő a blokkláncadatok pillanatfelvételen történő feldolgozásához.

sponge

Az új belépők a Sponge V2 tokeneket ETH, USDT, vagy MATIC segítségével tudják megvásárolni a hivatalos honlapon keresztül.

Mivel a központi tőzsdéken való kereskedés már megszűnt, a V1 tokenek tulajdonosai a felhívásnak megfelelően kivonták SPONGE tokenjeiket, és volt, aki le is kötötte őket az oldalon.

Azok viszont, akik ezt nem tették meg, továbbra is V2-re cserélhetik az érméket 1:1 arányban, igaz, így nem részesülnek a staking mechanizmusból adódó tokenhozamból.

sponge

A számok igen beszédesek, hiszen ez a különleges lekötési mechanizmus cikkünk írásakor bámulatos 202%-os APY-t képes biztosítani a tulajdonosoknak.

Aki tehát szeretne rövid idő leforgásán belül nagy hozamra szert tenni, az jól teszi, ha kihasználja ezt a páratlan lehetőséget.

Nézd meg a Sponge oldalát

A Sponge V2-re reményteljes jövő várhat 

A Sponge V2 bevezetését a bikafutam iránti vágy táplálja. A kereskedők pedig arra számítanak, hogy az érme elérheti a Sponge 2023-ban tapasztalt 100 millió dolláros piaci kapitalizációját.

Arra biztatunk, hogy te se maradj le 2024 egyik legígéretesebb mém érméjéről!

További információért kövesd a Sponge Twitter és Telegram fiókját.

Látogasd meg a Sponge oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin az egekbe szökhet 650.000 dollárra, ha ez bekövetkezik…

Woo szerint az önfenntartó beáramlások jelenleg sokkal nagyobbak, ezért a 2,56 billió dolláros piaci tőkecél egy alsó határt jelentő becslés. A Bitcoin (BTC) a medve piaci...

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!