11 millió felé zakatol a népszerű kriptoérme

-


Vendégbejegyzés


Néhány kriptopiaci szereplő egyenesen ódzkodik az előértékesítési projektektől, mert egyszerűen túlontúl kockázatosnak tartja őket.

Most viszont úgy néz ki, hogy egy új projekt, a Bitcoin Minetrix (BTCMTX) megtörheti ezt a vonalat. 

A Bitcoin Minetrix remek kriptó a portfóliódba

Ez az ökoszisztéma arról híres, hogy egy biztonságos és átlátható megoldást mutat a Bitcoin felhőbányászatához. 

A felhasználóknak csak annyit kell tenniük, hogy lekötik a BTCMTX natív tokent az Ethereum-alapú platformon. Ezért cserébe Bitcoin-bányászati kreditek ütik a markukat, amiket végül felhőbányászati teljesítményért lehet elégetni.

kripto

Ez a végtelenül leegyszerűsített folyamat lehetővé teszi azt, hogy az is belevághasson a felhőalapú bányászatba, akinek nem annyira érthető a hagyományos Bitcoin-bányászat működése, és tetemes költséget sem tud rászánni. 

Ráadásul a Bitcoin Minetrix egy felettébb biztonságos felhőbányászati módszert kínál a nagyérdemű számára, és ezzel továbblép az eddigi felhőbányászati megoldásokon.

A Bitcoin Minetrix whitepaper-je bemutatja az egykori megoldások sokszor kétséges módszerét: csábító eszközük a vonzó nyereség volt, de több pénzeszköz befektetésével bonyolultabbá váltak, és sokszor jelentős veszteségekkel tették csalódottá a bennük bízókat.

Megkapó stake-to-mine mechanizmus

Ó, és még valami! A Bitcoin Minetrix Stake-to-Mine modelljének hála nem cserél gazdát a készpénz, hiszen a tokenizáció érvényesül. A kínált APY cikkünk írásakor 65%-os, és mintegy 642,884,217 BTCMTX került lekötésre.

kripto

A megfogalmazott Ethereum okos szerződések rendkívül rugalmasak, és teljesen átláthatók. Mivel minden tranzakció láncban kerül rögzítésre, a csalásnak esélye sincs.

Ez a megkapó stake-to-mine mechanizmus amellett, hogy csökkenti a bányászathoz szükséges kezdeti tőkét, az elemzők szerint 2024-ben forrdalmasíthatja is a felhőbányászatot is.

Plusz nincs benne semmi bonyolult protokoll, így a kereskedők csak a lényegre koncentrálhatnak.

Ez az okosszerződés felügyeli a kreditek kezelését, a bányászati műveletekhez való hozzárendelést valamint a bányászati tevékenységek időtartamát is.

A felhasználók mindezt egy átlátható műszerfalon keresztül irányíthatják, ettől lesz a  felhőbányászati élmény számszerűsíthető és személyre szabott.

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésére

Atomsikeres előértékesítés

Bizony az elmúlt hónapokban több ICO is megvetette a lábát  a piacon, de szerintünk eddigi teljesítménye alapján a Bitcoin Minetrix (BTCMTX) érdemli a koronát. 

A 10,3 millió dollárt rekordidő alatt összegyűjtő projekt perpillanat a piac legforróbb érméje, tehát érthető, hogy minden befektető számol vele, és fontolóra veszi a portfóliójába való beillesztést.

Növekedésében nagy szerepe van a felé gyakorolt befektetői bizalomnak, és a szépen gyarapodó közösségének is. Az X-en 20,6, míg a Telegramon több, mint 13 ezer fős követői tábora van.

Ráadásul a teljesen újszerű stake-to-mine mechanizmusa alapjaiban rengeti meg a felhőbányászat működését.

A BTCMTX hamarosan indul a tőzsdén, nagy nyereség van kilátásban

Az érme körül már most kialakult hatalmas elkötelezettség biztos belépő a következő hónapok potenciális nyereségéhez.

Már csak azért is, mert a Bitcoin Minetrix fejlesztői nem lustálkodnak, és a natív tokent az ICO végén a tőzsdén is jegyezni kívánják.

Amint pedig megérkezik a nagyobb tőzsdei platformokra, a BTCMTX valószínűleg nagy árfolyam-emelkedést fog tapasztalni a saját bőrén, legalábbis eddigi elfogadottsága alapján erre merünk következtetni.

Ha szeretnél részt venni a BTCMTX előértékesítésén, most egy tokent mindössze 0,0133 dollárért tudsz megvásárolni.

Érdemes minél előbb csatlakozni, mert a 24. szakasz napokon belül zár, és az újabb forduló folyamán újabb áremelkedés esedékes.

Ez az ár egyébként nagyon vonzó, főleg, ha belegondolunk, hogy a tokenek milyen értéket képviselhetnek akkor, amikor megjelennek majd a tőzsdén.

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésére

Tokenomika

A Bitcoin Minetrix csapata a tokenek elosztásának rejtelmeibe is beavat minket. 

kripto

Ez alapján a tokenek:

  • 42,5%-a jut a Bitcoin bányászati tevékenység olajozott működtetésére,
  • 35%-a kerül a marketing kezdeményezések fedezésére,
  • 12,5%-át a staking jutalmakra szánják,
  • 10%-át pedig közösségi jutalomként tartják számon.

A Bitcoin felezés lovat adhat a BTCMTX alá

A következő, áprilisra várható Bitcoin felezési esemény meglódíthatja a Bitcoin Minetrix árfolyamát, és akár a 100x-os nyereségre vezető úton is elkísérheti.

Erre következtetünk a Bitcoin múltbeli teljesítményjavulásából is, melyre a korábbi felezési események után került sor.

Már csak néhány hónap van hátra a nagy eseményig, ezért a várakozás napról napra nő.

kripto

Forrás: coinmarketcap.com

Egy biztos, a 2024-es feleződés után egy hosszú bikapiacra számíthatunk, hiszen a Bitcoin Minetrix nagyon szorosan kötődik a Bitcoin ármozgásaihoz. Minden adott tehát, hogy hasznot húzzon a BTC fellendüléséből.

Összegzés – A Bitcoin Minetrix lehet a következő profitbomba

A Bitcoin Minetrix egy olyan innovatív felhőbányászati platform, mely ICO-ja kifejezetten sikeres. Ennek hála egykönnyen kiemelkedhet a kriptotérkép többi projektje közül.

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésére

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!