1 milliárdért kereskedtek a Jupiterrel

-

A Jupiter (JUP) airdropja a Solana-n kiemelten sikeres, és megelőzi az Ethereum Uniswap V3-at.

jupiter

Forrás: CoinGecko

A réges rég várt Jupiter óriási JUP token airdropja szerdán kezdődött, és a Solana-alapú decentralizált tőzsde (DEX) aggregátor, a Jupiter stabilan tartja magát. Az airdropra majdnem egymillió pénztárca jogosult.

Ám a Sponge token is bőven készül számunkra meglepetéssel, hiszen hamarosan bevezeti P2E játékkal feldobott új verzióját, a SPONGE V2 tokent.

A Jupiter airdropja példátlan siker

A CoinGecko szerint a platform az elmúlt 1 nap során kiemelkedő értékű napi kereskedési volument bonyolított le.

Ezzel a 638 millió dollárral jelenleg megelőzi az összes kripto DEX-et, köztük az Uniswap V3-at (Ethereum) is.

Viszont vegyük figyelembe azt, hogy ez az összegzés nem tartalmazza az Uniswap más láncokon belüli forgalmát.

Egyébként a Jupiter 24 órás volumenrekordja a DeFi Llama szerint 1 milliárd dollár felett volt, és ezt a szép mennyiséget 2023. december 14-én érte el.

A Jupiter 2023 novemberében mérte fel a jogosult tárcákat, és JUP airdropja során 1 milliárd tokent kínál fel a számukra. Igénylés útján nagyjából 955 000 tárca részesülhet a tokenekből. 

Igaz, hogy ez az airdrop nem jutalmazza az új felhasználókat, de a Jupiter már ígéretet tett a folytatásra, mely szerint a jövőben a teljes token-készlet 30%-át, azaz 3 milliárd tokent tesz félre a következő airdropok fedezésének céljára. Ennek időpontja egyenlőre még nem ismert.

A Jupiter tehát január 31-én, szerdán megnyitotta az igénylési lehetőséget, és az érme a CoinMarketCap adatai szerint nagyjából 0,42 dolláros piaci árral indult.

Ezen a napon aztán sikerült elérnie az eddigi történelmi csúcsát 2,04 dollárral. Az érme azóta megnyugodott, és cikkünk írásakor 0,63 dolláron áll.

Áresés ide, vagy oda, a JUP piaci kapitalizációja jelenleg is több, mint 852 millió dollár. 

A SOL az elmúlt 24 órában több, mint 5%-ot nőtt, és jelenleg 100,68 dollár körüli áron kapható.

Nézzük, mit tartogat számunkra a tarsolyában a Sponge csapata!

A Sponge-n a világ szeme, hamarosan debütál a Sponge V2

A SPONGE mém érme hatalmas lépést tett előre, tavalyi nagy sikere után beharangozta a Sponge V2 (SPONGEV2) nevű utódját.

A hír bejelentése felbolygatta a kriptopiac kedélyeit, és a token ennek örömére nagyszerű kereskedési volumennel gazdagodott.

jupiter

A beígért Web3-as P2E játék részleteiről még nem sokat tudunk, de az már most biztos, hogy szerepelni fognak benne a népszerű Spongyabob Kockanadrág rajzfilm szórakoztató karakterei.

Amennyiben szeretnél részt venni az ökoszisztéma életében még a SPONGEV2 tőzsdei megjelenése előtt, SPONGE token tulajdonosként tudsz csatlakozni a stake-to-bridge mechanizmushoz.

Amint azt a csapat közölte is az oldalon, egy rosszindulatú támadás miatt a Sponge V1 február 5-én 23:00 órától már nem érhető el. A csapat azt javasolja minden tulajdonosnak, hogy vonja ki a tokenjeit a tőzsdékről. 

A feladat az, hogy a már meglévő Sponge V1 érméket le kell kötni, és ezért ugyanennyi mennyiségű V2 token jár majd.

Cikkünk írásának pillanatáig 3,460,527.3 dollár értékben stakeltek és bridgeltek tokeneket. 

Ha pedig nincs még Sponge V1 tokened, 0,000507 dollárért tudod beszerezni. Ha lemaradtál a SPONGE 100-szoros hozamáról 2023-ban, most számodra is itt a remek alkalom!

jupiter

Ránéztünk kicsit az irányítópultra is: eddig összesen 6,829,200,872 SPONGE van lekötve, az ígért bőkezű APY pedig 237%-os.

Ha szeretnél még többet megtudni a projektről, keresd vel a Sponge Telegram közösségét, vagy az X-oldalát.

Nézd meg a Sponge oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!