A Honk nőttön nő, de a Sponge is szépen lépdel előre

-


Vendégbejegyzés


A mém érmeszezon újra pezseg, és a Solana-alapokkal büszkélkedő token, a Honk (HONK) több, mint 67,91%-ot emelkedett az elmúlt hét során.

A SpongyaBob figurával fémjelzett Sponge (SPONGE) mém érme szintén bámulatos növekedést produkált az utóbbi időben, amit legfőképpen annak köszönhet, hogy pár hét múlva bevezeti a tőzsdékre a V2-es tokenjét, a Sponge V2-t.

Nézd meg a Sponge V2 előértékesítését

A HONK ára és kereskedési volumene mennyei léptékkel szárnyal a bevezetése után

A Honk elmúlt hét során tapasztalt emelkedése azt bizonyítja, hogy az érmének sikerült visszapattannia a menő kriptók közé egy keményebb medvés időszak után.  

Így a kereskedési volumen az azonnali piacokon 0,03 %-kal 7,1 millió dollárra nőtt, ennek mozgatórugója pedig az érme körüli kiemelt érdeklődés.

A Honkot egyébként január 13-án vezették be a tőzsdékre, és a mostani hype-ot az vezeti, hogy január 26-án bekerült az LBank nevű vezető tőzsdére is.

honk

Forrás: CoinMarketCap

Igaz, hogy a tőzsdei bevezetés után elindult egy masszív profitkivonási hullám is, de egyúttal a HONK legitimitása is nőtt, és most már azok a befektetők is el tudják érni, akiknek nem állt módjukban vásárolni a Solana-alapú DEX-eken keresztül.

Meg nem erősített jelentések szerint további tőzsdei bevezetések is lehetségesek a HONK háza táján, ami bizony meglódíthatja az eddigi árfolyam-emelkedést.

A HONK cikkünk írásakor mintegy 7094 tulajdonossal bír, és ez a szám napról napra nő, amivel megerősödik a helyzete a kriptoközösségekben.

Bár az érme hosszú távú útja még bizonytalan, de egyelőre úgy tűnik, hogy a fejlesztők tökéletesen időzítették a HONK első lépéseit.

A lúd témájú mém érme nagy hullámokat kelt a Solana-n

Annak aki nem tudja, eláruljuk, hogy az új mém érme, a HONK egy népszerű ludas játék, a „Untitled Goose Game” előtt tiszteleg, amely néhány éve nagy vihart kavart az interneten.

A játékban egy minden lében két kanál, huncut lúd a főszereplő, amelyet anno világszerte keblükre öleltek a mémek szerelmesei.

honk

A HONK-nak megtetszett ez a felettébb laza hangulat, és az a fő célja, hogy ezt átvezesse a Solana blokkláncra.

A Solana-n elhelyezett HONK token kimondottan sokat merít a hálózat sebességéből és az alacsony díjaiból. Ez egy hatalmas előny azokkal a mém érmékkel szemben, amelyek drágább blokkláncokon, példának okáért az Ethereumon szerepelnek.

A HONK tokenomikája is kifejezetten vonzó, hiszen 0%-os adókat és egy égetett likviditási poolt is magában foglal, azaz a likviditása örökre le van zárva.

A fejlesztők „Bonk gyilkosnak” is nevezik az érmét, utalva ezzel a népszerű Bonk (BONK) tokenre, amely tavaly november és december folyamán élte eddigi legszebb és legrosszabb napjait is.

honk

Ám hiába minden eddigi előny, a mém érmék zöméhez hasonlóan a HONK nem rendelkezik használati esettel, tehát az értékét csakis kizárólag a piaci kereslet és a közösségi hangulat szabja meg.

Emiatt több kriptoszakértő is úgy gondolja, hogy a HONK fellendülése csak ideiglenes lehet, hiszen az alacsony tőkeértékű mém érmék többnyire igencsak volatilisek.

A Sponge token lelkesen készül új verziójának kiadására és egy menő Play-to-Earn játék bevezetésére

Ugyan a HONK az utóbbi időszakban elcsente a reflektorfény nagy hányadát, azért a SPONGE mém érmét sem kell félteni, mert jelentős előrevivő lépéseket tett.

A SPONGE iránt tehát feltámadt az érdeklődés, és a Sponge V2 (SPONGEV2) beharangozása miatt szép kereskedési volument generált. Ez az új érme gyakorlatilag egy hatalmas evolúciós fejlődésen ment keresztül.

Az eredeti token sikereire alapozó Sponge V2-t beépítik majd egy új, a SpongyaBob karaktereit tartalmazó P2E játékba.

Ez a Web3-as játékötlet elnyerte a tetszését a token meglévő Telegram közösségének, no és persze a SpongyaBob-rajongóknak is.

Annak, aki szeretne hozzáférni a SPONGEV2 tokenhez annak piaci megjelenése előtt, csatlakoznia kell a SPONGE-tulajdonosok számára felajánlott stake-to-bridge mechanizmushoz.

Ahhoz pedig, hogy a hivatalos megjelenés után megkaphassuk a  SPONGEV2 tokenjeinket, véglegesen le kell zárnunk a SPONGE V1 érméinket.

Ez az újító staking funkció a neves youtubrek körében is nagy visszhangot keltett, köztük Crypto Gains is tett közzé a tokenről érdekes információs videókat.

Szinte hihetetlen, de a SPONGE token ára új bejelentéseinek köszönhetően az elmúlt hónap során több, mint 41%-kal ugrott meg.

Mivel a mém érmék tere egyre inkább kiszélesedik, a befektetőknek érdemes lecsapnia a tőzsdei debütálására készülő SPONGEV2-re.

Nézd meg a Sponge V2 előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!