Ellopja a kriptoshowt az „Ethereum-gyilkos” Solana

-


Vendégbejegyzés


A kriptoelemzők mindeddig arra tippeltek, hogy 2024 az Ethereum éve lesz, és ezt a jóslatukat arra alapozták, hogy a BlackRock egyéb TradFi és Web3 óriásokkal egyetemben már benyújtotta a spot ETH ETF kérelmét.

Ám most valami egészen váratlan dolog történik, és úgy tűnik, hogy a dicsfényt ellopja tőle a csak „Ethereum-gyilkosnak” becézett kriptopénz, a Solana.

A Solana minden jel szerint visszatért a 2023-as formájába, és egyre gyakrabban villant hosszú zöld gyertyákat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A január 23-ai 79,18 dollár körüli mélypontot követően a Solana új energiákat kapott, és cikkünk írásakor, január 29-én 97,16 dolláron kapható – igen közel van hát a 100 dolláros határérték.

Az árfolyamra az is remek hatással volt, hogy vasárnap majdnem 5 millió dollár értékű short pozíciót likvidáltak.

solana

Forrás: CoinMarketCap

A CoinMarketCap adatai szerint a SOL piaci kapitalizációja jelenleg 42,2 milliárd dollár, ez 23-án még csak 34 milliárd dollár volt.

A Solana fenséges rallija során több kisebb altcoin is friss lendületet kapott, köztük a január 26-án indult SOL-alapú mém érme a WEN és egy vadonatúj kriptobányászati token, a Bitcoin Minetrix.

Míg a WEN 35% feletti növekedésnek volt a tanúja, addig a Bitcoin Minetrix már több, mint 9,7 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésén.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix ICO-ját

A Solana kacérkodik a 100 dollárral, de milyen magasságokat érhet még el?

Tehát a Solana árfolyama most, január 29-én 97,16 dolláron kereskedik, ami több, mint 10%-os növekedés az elmúlt 24 órában.

Ha minden így megy tovább, hamarosan bizony valósággá válik a 100 dolláros szint.

A TradingView technikai elemzése alapján azt látjuk, hogy a SOL momentán minden lényeges mozgóátlag mutatót felülmúl, és kiérdemli a „vételi” jelzést a napi, a heti és a havi időkeretekben is.

Az elemzők szinte fogadni mernének arra, hogy a rendkívül erős Solana bikarallija még bőven tart, és a közkedvelt kereskedő, Jelle szerint akár a 200 dolláros szintet is elérheti a napokban.

De itt van még a több, mint 212 ezer X követőtáborral büszkélkedő kriptoelemző Ninja is, aki megmutatja, hogy a szóban forgó érme most egy emelkedő párhuzamos csatornán belül tartózkodik.

A Solana ennek megfelelően 97 dollárra korrigált, és ha áttöri a felső trendvonalat, a következő napok során hatalmas bikafutamnak szurkolhatunk.

Ám a távlati piaci kilátások is a Solana malmára hajtják a vizet. Ugyan a kriptoárak a Bitcoin ETF jóváhagyását követően elszédültek, de a Bitcoin és más nagy tőkeértékű altcoinok már kezdenek magukhoz térni, olyannyira, hogy a BTC már egyenesen 42 000 dollár fölött jár.

Ám van itt még valami, a FOMC  január 31-ére tervezett ülése is meglódíthatja a kriptoárakat.

A CME FedWatch eszköze 97,9%-os valószínűséget ad arra, hogy a Federal Reserve FOMC ülése során a jövőben is szüneteltetni fogja a monetáris szigorítást.

Sőt, közel 50%-os esély van arra, hogy a Fed a márciusi FOMC-on nekikezd a kamatlábak csökkentésének.

solana

Forrás: CME FedWatch

Ha pedig a Federal Reserve ezt valóban meglépi, akkor az előidézheti a 2024-es kripto bikafutást, és a Solana ára új történelmi csúcsot érhet el.

Miért gondolják azt az elemzők, hogy a Bitcoin Minetrix tízszeres hozamra számolhat?

Az okos pénz kereskedés (smart money concept trading) hívei nem kimondottan a Solanára vágynak a közelgő bikapiacon.

Inkább olyan kriptókat keresnek, mint az alacsony tőkeértékű Bitcoin Minetrix, hiszen kiemelt hasznossággal, és fantasztikus árpotenciállal rendelkezik.

A Bitcoin Minetrix felhőbányászati projektje – iparági monopol helyzet ide vagy oda – elhozza a hétköznapi befektetők számára is a BTC bányászati jutalmakat.

A Minetrix gyakorlatilag a befektetők nevében bányássza a Bitcoint, és a szerzett jutalmakat a kezdeti befektetéseik arányában osztja szét köztük.

A Bitcoin Minetrix ökoszisztéma natív kriptopénze, a BTCMTX még előértékesítési fázisban van, és már több, mint 9,73 millió dollárt gyűjtött össze sikeresen. Ez bizony hatalmas keresletnek számít, amit főként a hasznosságának köszönhet.

A kriptobányászat mindig sikeresnek mondható az egyes bikapiacok során, de ehhez nagy hátország kell, például magas tőkebefektetés és technikai szakértelem.

Akinek pedig ez nincs meg, mint például a kisbefektetőknek, nem igazán látnak sokat a profitból.

Amit a Bitcoin Minetrix felhasználóknak tenniük kell, az az, hogy bevásárolnak a BTCMTX tokenekből, majd az elérhető legmagasabb profit reményében lekötik azokat az előértékesítés során.

A projekt stake-to-mine műszerfala igazán egyszerű, csak pár kattintás az egész.

Hosszú távú szerződéseknek nyoma sincs, ez a tokenizált verzió átláthatóvá teszi a folyamatot, ami például más felhőbányászati platformokról nem mondható el.

A BTC-bányászati és lekötési jutalmak mellett a Bitcoin Minetrix befektetői az iparági standardnál megszokottól jóval magasabb APY-t is szerezhetnek.

Az olyan elemzők pedig, mint Michael Wrubel és Connor Kenny igazán pozitívan vallanak a BTCMTX-ről, és azt vetítik előre, hogy 2024-ben 10x-es bikarallyt fog felmutatni.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix ICO-ját

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!