Így szállhatsz be ebbe a zöld elektromos startupba

-

Mivel az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának növekedése továbbra sem áll meg, és az éghajlati válság tovább gyűrűzik, a tanúi vagyunk a folyamat miatti kegyetlen pusztításnak, és sajnos rengeteg a halálos áldozat is.

A Nemzeti Óceán- és Légkörkutató Intézet (NOAA) egészen ropogós adatai alapján a légkör szén-dioxid-, metán- és dinitrogén-oxid-szintje 2022-ben új csúcsra tűzhette ki a zászlaját.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A légkörben található szén-dioxid ugyanis 50%-kal túlhalad az iparosodás előtti szinten, és a megfigyelések szerint már a 11. egymást követő évben több mint 2 ppm-rel nőtt.

Elkeserítő, de ez a leghosszabb tartós növekedés a megfigyelések kezdete óta.

elektromos
Forrás: Global Monitoring Laboratory Earth System Research Laboratories

Eközben a dinitrogén-oxid szintje 24%-kal ugrott meg az iparosodás előtti időkhöz viszonyítva, és csak 2023-ban 1,25 ppm-tel nőtt.

Ez a kifejezetten káros üvegházhatású gáz főként a fosszilis tüzelőanyaggal működő járművek (személygépkocsik, teherautók és mezőgazdasági gépek) működéséből ered.

Mivel az ezzel járó szennyezés csak tovább rontja az éghajlati vészhelyzetet, az olyan környezetbarát projektek, mint az eTukTuk, hatalmas reménysugarat jelentenek.

Az eTukTuk egy olyan új kriptó kezdeményezés, amely a fenntartható közlekedésre összpontosít.

Előértékesítése már most olyan befektetői lelkesedést vonz, hogy már továbbhaladt az 560.000 dolláros gyűjtési összegen.  

Látogass el az eTukTuk oldalára itt

Bye-bye környezetszennyező Tuk-Tukok, hello zöld alternatívák

Ez az innovatív projekt a fejlődő országok városi közlekedésének javítását tűzte ki célul, mely eléréséért elektromos járműveket és blokklánc megoldásokat vet be.

A kriptopiacokon ugyan újabban igencsak medvés a hangulat, az eTukTuk ICO-ja azonban még így is nekimegy a trendnek, és egy fantasztikus környezetbarát kezdeményezést mutat be a nagyérdeműnek.

Az elektromos autós riksák már több fejlődő országban biztosítják az alapvető közlekedési lehetőséget.

Egy zöldebb választási lehetőséget jelentenek a hagyományos tuk-tukok többségében alkalmazott  zajos és egyúttal környezetszennyező kétütemű motorokhoz képest.

Az eTukTuk projekt törekvése az, hogy az egyes városi központokban támogassa a pénztárcabarát átállást ezekre a környezetbarát járművekre.

Ennek érdekében a projekt égisze alatt elektromos töltőinfrastruktúrát és decentralizált megújuló energiaforrásokat hoznak létre.

elektromos

Az eTukTuk tehát nem csak legyártja az elektromos járműveket, hanem a blokklánc-technológiával a megosztási modell keretében biztosítja is a platform biztonságát, hatékonyságát, no és persze a skálázhatóságát.

Az eTukTuk a felődő közösségek számára digitális személyazonosságot és pénzügyi szolgáltatásokat is felajánl.

A csapat szívből reméli, hogy a projekt TUK tokenjének jelenlegi 378%-os APY-ja is vonzó tényező a részvételre. 

Nézd meg az eTukTuk előértékesítését itt

Az eTukTuk előértékesítését körbelengi a befektetői optimizmus

Igen szépen halad a valós közlekedési kihívások fenntartható kezelését a zászlajára tűző startup ICO-ja.

Az előértékesítés szerencsés csillagzat alatt indult, mely keretében a TUK token ára most 0,026 dollár.

Jó figyelni Jacob „Crypto” Bury kriptoszakértőre vele kapcsolatban, aki szerint a potenciális haszonkulcs akár tízszeres is lehet.

A TUK token birtoklását vonzóvá teheti az, hogy az eTukTuk ökoszisztémán belüli fizetésekhez is használatos, illetve ebben a tekintetben a lekötési juttatások is sokat nyomnak a latba.

Az előértékesítés mostani szakasza hamarosan végetérhet, hiszen már a 680 000 dolláros cél közelében jár. A következő szakasz már egy drágább TUK árral indul majd.

elektromos

Fontold meg a TUK mielőbbi beszerzését kedvezményes áron, és hosszú távú, maximális profitban lehet részed. Ne feledd, az eTukTuk valódi hasznossággal és zöld fókusszal rendelkezik, és így teljességgel kitűnik a piaci kriptoválasztékból.

Látogass el az eTukTuk oldalára itt

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!