Ethereum (ETH) technikai elemzés 01.29.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum (ETH)

Az Ethereum (ETH) bikáknak több mint egy hónapba telt, mire áttörték az ellenállást a 2,4 ezer dolláros szinten.

A Bitcoin (BTC) spot ETF jóváhagyásáról szóló hírek a 2,700 dolláros helyi csúcsra vitték az Ethereumot, de onnan elutasították.

Ez az árfolyam-akció bemutatta a tartományon belüli tartományt, amely itt található.

Időközben a heti piaci struktúra továbbra is bikás maradt, és a 2,100 dolláros szint volt a felső mélypont.

Az egyhetes grafikon azt mutatta, hogy a 2,500-2,700 dolláros zóna 2022 májusától ellenállás volt.

Ez volt a 2022. márciusi támaszzóna, de később áttörték. Az elmúlt két hétben kínálati zónaként szolgált.

Az Ethereum tartománya 2,100 és 2,600 dollár között húzódott, a középső határérték 2370 dollárnál volt.

A tartomány mélypontjain a napi grafikonon a gyertyák 2,200 dollár alá merészkedtek, de ezek gyorsan felfelé pattantak. Az elmúlt napokban ismét egy ilyen reakciót láthattunk.

A 2,400 dollár fölé történő tolódásig a középtartomány önmagában is tartománynak tekinthető.

Azóta az ármozgás azt mutatta, hogy a tartományi csúcsok kiterjesztésének volt értelme.

Ezért a 2,400 és 2,600 dolláros szintek valószínűleg szembeszegülnek az ETH nyereségével.

Az RSI a semleges 50 alatt volt, ami medvés lendületet tükröz, de ez változhat. Másrészt az OBV a decemberi csúcsokra csökkent.

Az OBV úgy tűnt, hogy az árfolyamhoz hasonlóan egy tartományon belül mozog. Ez azt jelenti, hogy a vevők és az eladók egyformán erősek voltak az elmúlt hónapban.

Az egy napos ármozgás azt sugallta, hogy a 2,400 dollárig való visszapattanás valószínűsíthető. Ez azt is kiemelte, hogy a 2150-2200 dolláros régió szilárd keresleti zóna.

A Hyblock adatai egyetértettek mindkét következtetéssel, amelyet az árfolyammozgás diagramjából vontunk le.

A 2420-2450 dolláros területet közel 3 milliárd dolláros likviditási szintre becsülte.

Tovább feljebb, a 2620-2660 és a 2750-2800 dolláros tartományban a becslések szerint 3,8 milliárd dollár, illetve 5 milliárd dollár értékű likvidációs szintek voltak.

Ez azt jelenti, hogy a swing kereskedők ezeken a szinteken profitot könyvelhettek el.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!