Mi lesz a következő lépés az XRP árfolyamában? Az elemző meglepő jóslatot oszt meg

-

Az Evai elemzőplatform vezérigazgatója, Matthew Dixon úgy véli, hogy az XRP egy kis visszaesést élhet át, mielőtt lendületet kapna a magasabb lökésre.

Az XRP, ellentmondásokkal teli token jelenleg 0,52 dolláron cserél gazdát.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az XRP árfolyamgrafikonjának közelebbi áttekintése

Xrp
Forrás: coinmarketcap.com

Az XRP árfolyamgrafikonja a rugalmasság és a potenciál narratíváját tárta fel.

Az árfolyam egy ingadozással teli időszak után konszolidálódni látszik, ami gyakran jelzi a következő jelentős ármozgás előkészítését.

A Relative Strength Index (RSI), az árfolyammozgások sebességének és változásának mérésére használt lendületmutató jelenleg a túlvásárolt terület alatt tartózkodik.

Ez a pozíció azt sugallja, hogy van még hely a felfelé irányuló mozgásra anélkül, hogy azonnal aggódnánk a túlemelkedés miatt.

Ezenkívül a 24 órás kereskedési volumen továbbra is erőteljes, ami a kereskedők tartós érdeklődését jelzi.

xrp

Az XRP jelenlegi grafikonjának alakulása

Jelenleg 0,52 dolláron kereskednek az XRP-vel, amely egy 24 órás tartományban mutatott stabilitást, a legmagasabb érték 0,5356 dollár volt.

Piackapitalizációja lenyűgöző 28,78 milliárd dolláron áll, amivel a kriptopénz a hatodik helyet foglalja el a piaci kapitalizáció alapján.

Az XRP útja a kriptopiacokon az elmúlt harminc napban nem volt más, mint egy hullámvasút, amit az árfolyammozgások és a kereskedési volumenek is bizonyítanak.

Az új év kezdetén az XRP árfolyama 0,629 dollár körül mozgott, és olyan piaci tőkeértékkel büszkélkedhetett, amely bő 34 milliárd dollárra billentette a mérleg nyelvét.

Érzékelhető volt a lelkesedés, a kereskedők január elején elképesztő 3,2 milliárd dollárra tornázták fel a volument.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A bika hangulat azonban nem tartott sokáig. A hónap közepén az XRP árfolyama zuhanórepülésbe kezdett, és 0,5137 dolláros havi mélypontot ért el.

A digitális eszköz ennek ellenére nem sokáig maradt lent. Visszakapaszkodott, és a hónapot a 0,53 dolláros szint közelében zárta, tükrözve a kriptoközösségben ismert rugalmasságát.

A kereskedelmi volumenek, bár alacsonyabbak voltak, mint a hónap elején, de folyamatosan emelkedtek.


Olvastad már? Amennyiben a Bitcoin 38.000 dollár alá esik, ezek az altcoinok tovább fognak emelkedni

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!