A Cardano (ADA) közösségét zavarba ejtette az alapító furcsa tweetje

-

A Cardano alapítója, Charles Hoskinson rejtélyes tweetet tett közzé, ami miatt a Cardano közösség számos tagja elgondolkodott, hogy mire is gondol.

Hoskinson január 27-én ezt írta a Twitteren:

„Megcsináltuk 46c95d04c238df47dbbbad3ea70823f581594ea0c4e3bfabb4626e557dfc7a45.”

A Cardano közösség kíváncsi tagjaitól, akik tudni akarták, melyik mérföldkő teljesült, kommenteket kapott Hoskinson tweetje.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Egyesek azt feltételezték, hogy Hoskinson egy mérföldkövet ünnepelt, de hogy pontosan mi volt az, az továbbra sem ismert.

Más találgatások szerint Hoskinson egy Qsig tranzakcióra utalt, vagy arra utalt, hogy az ETH és az ADA tudósaival közös kvantum workshop jól indult.

Mások gratuláltak a Cardano alapítójának és a Cardano közösségnek. Egyesek azonban úgy vélik, hogy Hoskinson tweetjének mélyebb jelentése is lehet.

Az elmúlt napokban a Cardano Builder Input Output Global (IOG) újabb előrelépéseket jelentett be a kutatási erőfeszítéseiben.

Az IOG kutatócsoportjának az univerzális névtelen aláírásokról (Universal Anonymous Signatures, UAS) szóló tanulmányát most fogadták el az FC’24-ben.

A „Foundations of Anonymous Signatures: Formális definíciók, egyszerűsített követelmények és általános feltételezéseken alapuló konstrukció” című előadást a 2024-es FC’24 pénzügyi kriptográfiai konferencián való bemutatásra jóváhagyták.

A Qsig, egy úttörő kutatási esemény, amely összehozta az akadémikusokat és az ipar vezetőit, hogy felfedezzék a számítástechnika egy izgalmas és fejlődő területét, január 26-án kezdődött.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A kutatási eseményt, amelyen részt vett az IOG vezető tudósa, Aggelos Kiayias professzor és az Ethereum Foundation munkatársa, Justin Drake is, a kifejezetten a kvantumtechnológiák által lehetővé tett új kriptográfiai primitívek közelmúltbeli felfedezései inspirálták.

A cikk írásakor Hoskinson nem tisztázta posztjának kontextusát, így az értelmezésre nyitott maradt.

Függetlenül attól, hogy szórakozott-e, egy mérföldkövet ünnepelt-e, vagy üzenetet fogalmazott meg, a találgatások azonban továbbra is fennállnak.


Olvastad már? 2026-ra nagyot nőhet a világ energiaigénye a kriptoipar és a mesterséges intelligencia miatt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!