Amennyiben a Bitcoin 38.000 dollár alá esik, ezek az altcoinok tovább fognak emelkedni

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac jelentős változáson megy keresztül, ami különösen a Bitcoint és az altcoinokat érinti. A Bitcoin árfolyama az elmúlt héten több mint 12%-ot esett, 46.700 dollárról 40.901 dollárra esett.

A Pantera Capital ezt a „2. fázisba” való átlépésként azonosítja, ahol az altcoinok várhatóan felülmúlják a Bitcoin teljesítményét.

A Bitcoin piaci dominanciája háromhavi mélypontra süllyedt, alig tartja magát az 50%-on.

Ez az eltolódás figyelemre méltó, mivel a Bitcoin történelmileg a bikás fázisokat vezette, de a jelenlegi trend fordulatra utal.

A Pantera Capital 2024-es jelentése óvatos kilátásokat fest, utalva arra, hogy a Bitcoin veszít a lendületéből, különösen a közelgő felezéssel.

Az altok virágozhatnak, ha a Bitcoin nem tud tőkét kovácsolni, a jelenlegi 41.000 dollár körüli árfolyama potenciálisan tovább csökkenhet, esetleg 40.000 dollár alá eshet, és 35.000 dollár körül új mélypontokat érhet el.

Ez az elmozdulás jelentős lehetőséget mutat számos altcoin számára, amelyek még magasabbra emelkedhetnek, ha a Bitcoin 38.000 dollár fölé esik.

Ezeknek az altcoinoknak az árai erős jeleket mutatnak a jövőbeli növekedésre, és a Bitcoin esése lehet a katalizátor, amely sztratoszférikus magasságokba repíti őket.

ScapesMania: A szilárd alap a felhajtáson túl

A ScapesMania februárban lezáruló előértékesítése megelőzi a főbb tőzsdei platformokra való bevezetését.

A csapat ambiciózus tőzsdei bevezetés utáni marketingstratégiát dolgozott ki, ami fokozza a token teljesítményével kapcsolatos elvárásokat.

A kripto volatilitás közepette a ScapesMania ígéretes portfólió-diverzifikációs lehetőséget kínál.

A hasznossága megkülönbözteti a hype okozta ingadozásokra érzékeny mémérméktől.

bitcoin

Előértékesítési előnyök

Az előértékesítés körökben bontakozik ki, a jelenlegi kör jelentős, 20%-os kedvezményt kínál.

Ez a korai alkalmazók számára vonzó, akik a tőzsdei bevezetés után potenciálisan jelentős hozamot szeretnének elérni.

A ScapesMania a megfizethetőségi tényező miatt elérhetővé válik a különböző költségvetési szintekkel rendelkező rajongók számára.

A token csábító hatása kiterjed az olyan előnyökre, mint a token visszavásárlási és égetési mechanizmusok, a staking és a korai alkalmazók számára akár +102%-os bónuszok.

Ezek a kedvezmények egyre több követőt vonzanak

A ScapesMania előértékesítése már több mint 4.900.000 dollárt gyűjtött össze a közönség/forgalmazók hozzájárulásai révén.

Akik fontolgatják a részvételt, a projekt weboldalán további információkat találnak.

Mivel az előértékesítés a végéhez közeledik, még mindig van esély arra, hogy kedvezményes áron szerezzenek ScapesMania tokeneket.

Cselekedjen gyorsan, ha csatlakozni szeretne a ScapesMania közösséghez.

>>> Ne hagyja ki: Biztosítsa az elővásárlási kedvezményt most! <<<

Az ökoszisztéma dekódolva

A ScapesMania funkciói túlmutatnak a hype-on, és a támogatóknak a több milliárd dolláros játékiparon belül egyedülálló ökoszisztémában való részvételt kínálnak.

A projekt a DAO irányításon keresztül ösztönzi a tulajdonosok részvételét, így beleszólásuk van a jövőbeli irányba.

A biztonság prioritást élvez, a projekt intelligens szerződését vezető biztonsági rangú vállalatok alapos auditálásnak vetik alá.

A díjnyertes csapat rangos támogatást kapott egy jelentős blokkláncipari szereplőtől.

Ambiciózus jövő

A jövőre nézve a ScapesMania a nagy tőzsdéken való jegyzést és folyamatos fejlesztéseket helyez kilátásba.

A tőzsdei bevezetés után a tulajdonosok fokozott likviditásra és könnyebb kereskedésre számíthatnak.

A közelmúltbeli fejlesztések a kriptobálnák figyelmét is felkeltették, így a ScapesMania potenciális nyereséget jelent a tapasztalt rajongók és a kezdők számára egyaránt.

Tehát, miért ne fedezzük fel a ScapesMania-t most? Ki tudja, lehet, hogy ez lesz az egyik legjobb választásod.

bitcoin

bitcoin

Biztosítsd a nagyobb nyereséget azzal, hogy megragadod a ScapesMania jelentős, 10%-os bónuszát!

Használja a HZO438 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet kössön egy olyan kriptopénzre, amellyel az egész kripto közösség irigyei lehetnek.

Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

5ire (5IRE): A blockchain fenntarthatóság új korszaka

Az 5ire (5IRE) a közelmúltban jelentős mérföldkövet jelentett azzal, hogy elindult a Bybit tőzsdén, bevezetve egy új korszakot a blokklánc fenntarthatóságában.

Ez az indulás pozitív előrelépést jelent a blokklánc tájképben, mivel az 5IRE/USDT páros mostantól él a Bybit-en.

Az 5IRE ökoszisztémája az ötödik ipari forradalom elvein alapul, és a hagyományos, nyereségorientált paradigmáról a haszonelvű paradigmára tér át.

A fenntarthatóságot a platform a Sustainable Proof of Stake (SPoS) konszenzuson keresztül méri, amely pénzügyileg jutalmazza a fenntartható gyakorlatokat.

Az 5ire (5IRE) bevezetése a Bybit-en izgatottságot váltott ki a kriptoközösségben.

Ezt a lelkesedést tükrözi az 5IRE/USDT pár kereskedési aktivitása.

A platform fenntarthatósággal kapcsolatos egyedi megközelítése és a közösségközpontú ökoszisztéma hozzájárult ahhoz, hogy egyre nagyobb a vonzereje a befektetők és a kereskedők körében.

Az 5ire (5IRE) növekedésre kész, kihasználva a blokklánc fenntarthatóságának innovatív megközelítését és a stratégiai partnerségeket.

Az ESG mint szolgáltatásra (ESGaaS) való összpontosítása, valamint a kormányokkal és egyetemekkel való együttműködések kiemelik a valós hatásra vonatkozó potenciálját.

A kihívás azonban a lendület fenntartásában és a felhasználói bázis bővítésében rejlik a versenyző blokklánc-piac közepette.

Hashflow (HFT): A láncon átnyúló kereskedés forradalmasítása

A Hashflow (HFT) elindította 2.0-s verzióját, amely kiegészült a Solana és a DEX aggregáció támogatásával.

Ezzel a fejlesztéssel a Hashflow 2.0 az első olyan DEX-ként pozícionálja magát, amely cross-chain kereskedést kínál az Ethereum és a Solana között, növelve ezzel a vonzerejét a decentralizált tőzsdei piacon.

A Solana integrálása a Hashflow 2.0-ba megerősítette piaci pozícióját, ami potenciálisan befolyásolhatja a HFT kereskedési értékét.

Ez a frissítés tükrözi a Hashflow elkötelezettségét a kínálata bővítése és a kereskedők és befektetők szélesebb körének kiszolgálása iránt.

A Hashflow (HFT) jövője ígéretesnek tűnik, egyedülálló pozíciójával, mint az Ethereum és a Solana közötti cross-chain DEX.

A platformnak azonban meg kell birkóznia a technológiai fölény és a felhasználói bizalom fenntartásának kihívásaival egy gyorsan fejlődő DeFi környezetben.

CyberConnect (CYBER): Úttörő szerepet játszik a decentralizált közösségi hálózatépítésben

A CyberConnect (CYBER) egy Web3 közösségi blokklánc protokoll, amelyet arra terveztek, hogy a fejlesztők decentralizált közösségi alkalmazásokat hozhassanak létre.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A felhasználók számára lehetővé teszi a digitális identitásuk, kapcsolataik, tartalmaik és interakcióik feletti ellenőrzést.

A CyberConnect (CYBER) célja, hogy forradalmasítsa a közösségi médiát azáltal, hogy megkönnyíti az alkotók és a közönség közötti közvetlen kapcsolatokat.

A CyberConnect (CYBER) token, amely a CyberConnect ökoszisztémát működteti, egy ERC-20 cserélhető eszköz, amelynek teljes készlete 100 millió érme.

A token irányításban, a staking és fizetési mechanizmusként betöltött szerepe a platformon belül befolyásolja a kereskedési értékét.

A CyberConnect (CYBER) decentralizált megközelítésével képes átalakítani a közösségi média területét.

Mindazonáltal kihívást jelent számára a széleskörű elterjedés és a bevett, centralizált közösségi médiaplatformokkal való versengés.

LeverFi (LEVER): A decentralizált kereskedési területen való felemelkedése

A LeverFi (LEVER) árfolyamának emelkedése a DWF Labs több millió dolláros befektetésének és a decentralizált tőkeáttételes kereskedés iránti növekvő érdeklődésnek tulajdonítható.

Ez a fejlődés jelentős befektetők figyelmét is felkeltette, és pozitív kilátásokat sugall a LeverFi számára.

A LeverFi (LEVER) teljesítménye az elmúlt egy évben 37%-os árfolyam-emelkedést mutatott, és folyamatosan a 200 napos egyszerű mozgóátlag felett kereskedik.

Ez a trend stabil piaci jelenlétet és a befektetők növekvő bizalmát jelzi a platform iránt.

A LeverFi (LEVER) jövője optimistának tűnik, amit a közelmúltbeli tőkeinjekció és a decentralizált tőkeáttételes kereskedés növekvő népszerűsége vezérel.

Fontos azonban figyelembe venni a kriptopénzpiacok dinamikus jellegét és a folyamatos elemzés szükségességét a várakozások érvényesítéséhez és kiigazításához.

Következtetés

A jelenlegi kriptopiaci helyzet jelentős átalakuláson megy keresztül, a Bitcoin dominanciája csökken, az altcoinok pedig potenciális fellendülésre készülnek.

A Bitcoin legutóbbi áresése 46 700 dollárról 40 901 dollárra, ami több mint 12%-os csökkenést jelent, jelzi a Pantera Capital által a piaci ciklus „2. fázisának” nevezett váltást, ahol az altcoinok várhatóan túlszárnyalják a Bitcoint.

A ScapesMania, az innovatív játék-ökoszisztéma tűnik a legerősebb projektnek a mai felhozatalból – nemcsak erős fundamentumokat mutat, hanem a közösség folyamatos támogatását is.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!