Solana (SOL) technikai elemzés 01.28.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana (SOL)

A Solana (SOL) napi grafikonja azt mutatja, hogy az árfolyam végre kilábal a közelmúltbeli csökkenő tendenciából, és a magasabb mélypontok sorozata ideiglenes emelkedő csatornát alkot.

A helyi támaszszint a 74,73 dolláros szint körül azonosítható, amely egybeesik a közelmúltbeli mélypontokkal és egy dinamikus támaszvonallal, amelyet a közelmúltbeli ármozgások során tiszteletben tartottak.

Felfelé az ellenállás a 99,59 dolláros szint közelében található, amely egybeesik a közelmúltbeli csúcsokkal, és egy potenciális ellenállási zónát képez.

Ha az árfolyam továbbra is tiszteletben tartja a növekvő trendvonalat, akkor bikás forgatókönyvre számíthatunk, ahol a SOL/USDT a jelenlegi csatorna felső határát célozza meg.

A 99,59 dolláros ellenállási szint feletti határozott kitörés a pszichológiai 100 dolláros határ újbóli teszteléséhez vezethet, ami potenciálisan kiterjesztheti a nyereséget a következő jelentős ellenállás felé, amely az 110 dollár közelében található.

Ellenben, ha az árfolyam a 74,73 dolláros támasz alá törik, az érvénytelenítheti a bullish kilátásokat, és medvés forgatókönyvet jelezhet.

A tartósan e támasz alatt történő mozgás visszaesést indíthat el az 57,32 dolláros szint felé, amely egy erősebb történelmi támaszszintet jelent.

A további gyengüléssel az ár az 50 dolláros zónát, egy jelentős pszichológiai és technikai támaszszintet támadhatja meg.

A mintázat, amely kiemelkedik, egy fordított dupla alj, amelyet két különálló mélypont jelez, ami az előző lefelé irányuló trend megfordulására utal.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!