Helium (HNT) technikai elemzés 01.28.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Helium (HNT)

A Helium (HNT) az elmúlt négy napban 47%-kal emelkedett. Ezzel az egynapos árfolyamgrafikonon bikásan megfordította a piaci struktúrát.

A 9 dolláros ellenállási zóna azonban decemberben visszaverte a HNT bikákat, és ezt ismét megteheti.

A technikai indikátorok erős bikás előfeszítést emeltek ki a tokenre vonatkozóan.

A közelmúltbeli nyereséggel kombinálva valószínűnek tűnt, hogy a 9 dolláros zónát ezen a próbálkozáson sikerül áttörni.

HNT tartomány, amely 5 dollár és 8,9 dollár között ért el, a középső szint 6,95 dollárnál volt. Az elmúlt hat hét során mindhárom szint jelentős volt.

Így a 9-9,6 dolláros területről való újabb visszautasításnak jó esélye van a játékra.

Alternatívaként az OBV januári emelkedése azt mutatta, hogy a vevők könyörtelenek.

A január 27-i bikás piaci struktúra áttörésével kombinálva a 9,6 dolláros tartományon túli kitörés valószínűbbnek tűnt, mint az elutasítás.

Ez azonban egy bikás Bitcoin (BTC) árfolyamától függhet.

Egy másik tényező, amely támogatta a kitörési elképzelést, a Fibonacci retracement szintek voltak.

Ezek azt mutatták, hogy a január eleji zuhanás nem zárt az 5,18 dolláros szint alatt, ami a 78,6%-os retracement volt.

Ezért a 10,96 dollárig vagy még feljebb való elmozdulás egy olyan lehetőség volt, amelyet az Fib szintek támogattak.

Az OBV és az RSI az elmúlt hónap volatilitása ellenére egyértelműen bikás irányultságot mutatott a piacon.

Mégis, az Open Interest diagram azt mutatta, hogy a hangulat január nagy részében medvés volt.

A Coinglass azt is megjegyezte, hogy a Open Interest január 1-je óta csökkenő tendenciát mutat. Volt néhány nap, amikor az OI az árral együtt magasabbra szökött, például január 9-én és 10-én.

Az OI csökkenése a fennmaradó időszakban a spekulánsok körében a medvés hangulatot emelte ki.

Január 25. óta az OI a HNT árával együtt emelkedett. Ez a határidős piacon az erős bikás hangulatot és a vételi szándékot jelezte. Így a HNT a 9 dolláros szint fölé tudott emelkedni.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!