eTukTuk-kal a fejlődő gazdaságokért

-


Vendégbejegyzés


A radikális eTukTuk a kriptobiznisz következő nagy szenzációjának számít. Ez az EV token főleg azért ragadta meg a stratégiai befektetők figyelmét, mert a gyakorlati alkalmazásokra helyezi a fókuszt.

Az ingadozó piac ellenére felkerült a trendi listákra, és mindenki arra számol, hogy a jövőben vad árfolyam-ugrásokban lesz része.

Lássuk, miért olyan menő az eTukTuk?

Ahhoz, hogy rájöjjünk az eTukTuk trendiségének titkára, fontos, hogy feltérképezzük a platform minden tulajdonságát.

Viszont előtte van egy még fontosabb dolgunk, mégpedig az EV-piac elemzése. Ezt követően rátérünk arra is, hogy az eTukTuk hogyan formálhatja át azt. 

Köztudott, hogy a közlekedési ágazat növeli a leginkább a Föld egyre növekvő szén-dioxid-kibocsátását. Itt jönnek a képbe az elektromos járművek, melyek felveszik a harcot az éghajlatváltozás ellen.

Olyan intelligens, és hatékony eszközök ezek, amelyek hatalmas mértékben képesek mérsékelni a légszennyezést. 

eTukTuk

Sajnos azonban az elektromos járművek (EV-k) továbbra sem annyira elérhetőek, és megfizethetőek, mint azt szeretnénk.

A zöld közlekedési megoldások megvalósítása tehát továbbra is kihívás, és emellett félő az is, hogy elérhetetlenek maradnak a fejlődő országokban élők számára.

Az pedig, hogy milyen sokat kell fizetni egy EV járműért, nehézzé teszi e környezetbarát közlekedési megoldások előnyben részesítését. 

A fennálló nem épp rózsás helyzet miatt fontos volna, hogy az EV-márkák gondoljanak azokra is, akik fejlődő országokban élnek. Ami biztos, hogy egy mindenkire ráhúzható stratégia most nem fog segíteni.

Bevezetés az eTukTuk világába

Az eTukTuk csatlakozott azon kevés számú kriptoprojekthez, amelyek hasznos alkalmazásokat dobtak a piacra.

Stratégiai megközelítése arra irányul, hogy lebontsa az EV-k széles körű elterjedését gátló technológiai és pénzügyi gátakat.

A blokklánccal és MI-vel felvértezett megoldás kész kiszolgálni a fejlődő gazdaságokban elterjedt tömegközlekedési ágazatot, egészen közelről az eTukTuk a Tuk-Tuk-szektort célozza meg.

Bár a projekt egészen friss, ez csak a látszat, hiszen a fejlesztés már öt éve folyamatosan tart.

Az évek leforgása alatt a csapat megtervezte az elektromos Tuk-Tukokat, és a rendszert támogató alapvető infrastruktúrán is sokat dolgozott.

Mivel az elektromos háromkerekűeknek kisebbek a beruházási, üzemeltetési és karbantartási költségei is, gazdasági hatásuk határozottan nyilvánvaló.

Ráadásul egy eTukTukot vezetve a sofőrök a hagyományos Tuk-Tukhoz képest meg is négyszerezhetik a jövedelmüket.

Látogasd meg az eTukTuk előértékesítését

Ezért választják a sofőrök az eTukTukot

Az intelligens kialakítású eTukTuk egy elektromos jármű, tehát a kezdeti beruházási költségek viszonylag alacsonyak.

Gondolunk itt arra is, hogy a helyben való gyártásához csak 200 alkatrészre van szükség.

Persze ezen kívül még egy seregnyi oka van annak, hogy miért bólintanak rá a sofőrök az eTukTukra:

  • Hatékony mesterséges intelligencia általi vezéreltség: Az MI funkciók csökkentik az elfogyasztott üzemanyagot, kiválasztják a legoptimálisabb útvonalakat, és ezáltal a forgalmi torlódásokat is képesek csökkenteni.
  • Prediktív karbantartás: Ez az MI funkció meghosszabbítja a járművek élettartamát, mérsékli az erőforrás-pazarlást, és biztosítja a meghibásodások megelőzését azzal, hogy lehetővé teszi az időben történő beavatkozást.
  • Biztonság és hosszú élettartam: Az eTukTuk robusztus kialakítása nagy mértékben képes növelni az utasok biztonságát. A tartós LFP-akkumulátorok pedig azért felelnek, hogy a jármű hosszú élettartamot éljen meg.

A fenti előnyök mellett az ökoszisztéma egy gördülékeny belépést biztosít a járművezetőknek azzal, hogy intelligens töltési és fizetési infrastruktúrát biztosít a számukra.

A blokklánc és az MI technológiák briliáns egyesítése

A blokklánc útján az eTukTuk skálázhatósággal, átláthatósággal és biztonsággal övezte fel az egész ökoszisztémát, mely tulajdonképpen egy egyenrangú, peer-to-peer fizetési rendszerből és egy töltőállomás-hálózatból tevődik össze.

Az ökoszisztémában nagy szerepük van azoknak a Power Stakereknek, akik a natív $TUK tokenjeiket passzív jutalmakért cserébe lekötik.

eTukTuk

A töltőállomások hálózatát az úgynevezett Territory Partnerek alapítják meg és ők is felügyelik, jutalmuk pedig szintén $TUK tokenekben fizetődik ki.

Ezek a jutalmak az eTukTuk sofőröktől erednek, akik az elektromos töltést $TUK tokenekkel fizetik meg.

Nézd meg az eTukTuk előértékesítését

Az eTukTuk a stratégiai befektetők számára is ígéretes 

A szakértők azt jósolják, hogy az EV-piac a stratégiai befektetők számára egy jókora piaci rést jelenthet. Az Emergen Research az EV-motorvezérlők piacának 2032-re egy 17,76 milliárd dolláros értéket prognasztizál.

Ehhez azonban az szükséges, hogy az elektromos járművek márkái meglássák a fantáziát a fejlődő gazdaságok piacában is, hiszen így tudják a leginkább alakítani a piac jövőbeli sorsát.

Az eTukTuk stratégiája a szélesebb tömegek által is elérhető EV-szektorra fókuszál, azaz kényelmes és költséghatékony utazási módjával széles demográfiai rétegeket szólít meg.

Ha pedig azt nézzük, hogy a Tuk-Tukok kifejezetten nagy szénlábnyommal járnak, tisztán látható, hogy a projekt bizony túlszárnyalja a versenytársakat.

A $TUK tokenek kedvezményes áron érhetők el – Már zajlik az előértékesítés

Mivel az eTukTuk globális jövőképe túlnő a kriptoszférán, a tokennek minden esélye megvan arra, hogy elérje a kriptopiac csúcsát.

Ráadásul széles tömegeket vonz, ezért jócskán hozzájárulhat ahhoz, hogy még inkább elfogadottabbá váljanak a blokkláncok és a kriptopénzek.

A $TUK simán bekerülhet a top-50 kriptopénz közé.

eTukTuk

Az előértékesítési fázisban az érméket jelenleg igen kedvező áron, 0,026 dolláros áron értékesítik. A projekt lekötési lehetőséget is nyújt, a jelenlegi APY 385%-os.

Látogasd meg az eTukTuk előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

4 kriptoprojektet nevezett meg szakértő, amelyek idén nyáron nagy hozamot hozhatnak

Vendégjegyzés A bikafutás és az altcoin-szezon a láthatáron van, a piaci feltételek stabilak, az altcoinok pedig potenciálisan robbanásszerű növekedésre készülnek. Az iparági bennfentesek előrejelzése szerint bizonyos kriptoprojektek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!