Jön végre az 1 dolláros Dogecoin?

-


Vendégbejegyzés


A kriptovilág egyik fő mém érméje, a Dogecoin (DOGE) 14%-os árrobannást hajtott végre vasárnap, miután megrohamozták a befektetők.

Azóta az értéke kissé konszolidálódott: hétfőn a DOGE 0.083 dolláron kereskedett, nagyjából 11,84 milliárd dolláros piaci kapitalizáció mellett.

Ezzel a DOGE most a 9.helyen áll, és ez a kiemelt befektetői érdeklődést méltó jele.

Mivel a forgalomban lévő készlet 142,75 milliárd DOGE érmére rúg, a piac elkezdett arról pusmogni, hogy a Dogecoin megközelítheti-e az 1 dolláros álomhatárt.

Dogecoin árfolyam előrejelzés

A Dogecoin (DOGE) újabban kész a technikai bravúrokra, és a közelmúltban 0,0861 dollárral kipipálta az 50%-os Fibonacci szintet is.

Ez az arány egy kritikus fordulópont jele, és az e szint körüli árreakció alapot adhat a DOGE rövid távú pályájának.

Per pillanat a DOGE kissé e szint alatt kereskedik. A 0,08188 dollárnál lévő forgáspont az ármozgás támasza, és a DOGE e tengely körül táncol.

Ha a DOGE a jövőben is lendületes marad, és áttöri az 50%-os Fibonacci szintet, akkor a 0,09184 dolláros szintnél ellenállást találva, a 23,6%-os Fibonacci-szinthez igazodhat.

Szóval ha szemtanúi lehetünk egy bikás feltámadásnak, akkor a későbbi felfelé irányuló mozgások még találkozhatnak ellenállással, ez pedig a 0,09700 dolláros szint.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

De nézzük meg a B verziót is! Lefelé tekintve, ha az ár a pivot pont alá csusszan, akkor a következő támasz a 61,8%-os Fibonacci-szint lesz 0,08340 dollárnál.

Ám ha ennél a támasznál is lentebb zuhan, akkor elkezdheti tesztelni a 0,08005 dollárnál lévő kritikus alaptámaszt és itt eldőlhet, hogy a DOGE medvés piaci hangulatra vált-e.

Dogecoin

Forrás: TradingView

Az 58,26-on álló Relatív Erősség Index (RSI), semleges piacot mutat, ahol kifejezetten sem a túlvett, sem a túladott állapotok nem figyelhetők meg. Ez a semlegesség egyfajta patthelyzetnek számít a jelenlegi piaci helyzetben.

Végül az exponenciális mozgóátlagok (EMA-k) is érdekesek lehetnek a számunkra: az 50 EMA 0,08188 dollárnál megerősíti a forgáspont jelentőségét.

Ha a DOGE ára az 50 EMA felett tartózkodik, az bullish hangulatra motiválhat, de ha alá süllyed, az egyértelmű bearish nyomásnak bizonyul.

Összefoglalva, a Dogecoin piaci helyzete óvatos bullish kilátások felé mutat, a 0,0861 dolláros szint pedig a közeljövőhöz kapcsolódó forgópontként funkcionál.

A Meme Kombat előértékesítése közelít a 8 millió dolláros céljához

A Web3 játékok éllovasa, Meme Kombat (MK) folyamatban lévő előértékesítése már több, mint 7,3 millió dollárt gyűjtött össze, és szépen halad a lenyűgöző 8 millió dolláros cél felé.

Egy MK natív token jelenlegi ára 0,279 dollár, és az ICO szélsebesen nyargal a csúcs felé, hiszen a kripto és a játékszeretők elkezdtek rajongani az érme iránt.

A platform azzal nyerte meg magának a befektetők figyelmét, hogy aktív fogadást és passzív lekötést is kínál, így minden egyes résztvevő jutalomban részesül.

Az ICO ilyen meleg fogadtatása is azt bizonyítja, hogy a Meme Kombat jól ráérzett a kriptojáték és a blokklánc technológia egyesítésében rejlő lehetőségekre.

Fedezd fel a Web3 játék világát a Meme Kombat projektjével, és csatlakozz a digitális szórakoztatás élvonalához!

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!