Erősödnek a mém érmék, a Meme Kombat és a Sponge most a kedvenc

-


Vendégbejegyzés


Úgy tűnik, hogy idén is kapósak lesznek a mém érmék, a Meme Kombat ugyanis már 7 millió dollárnál jár az előértékesítésen, a Sponge árfolyama pedig 17 százalékot emelkedett.

A mém érmék mindig nagy kedvencei a kriptovaluta befektetőknek. Ebben a műfajban hatalmas növekedéseket láthattunk.

A projektek fejlesztői ezért újra meg újra kitalálnak mém érméket, hogy a hype-ot meglovagolják.

A pusztán mém karakterekre épülő, hasznossággal nem rendelkező érmék is lehetnek népszerűek, de újabban már az összetett, hasznot hajtó érmék is kedveltek.

A pozitív tendenciák a mém érmékre is jó hatással lehetnek

2024-ben ugyanúgy számíthatunk a mém érmék népszerűségére, de mivel sokféle tényező mozgatja ezek árát, némileg bizonytalan, hogyan alakulnak az új évben.

Azonban a szélesebb kriptopiac pozitív tendenciái, beleértve a Bitcoinhoz kapcsolódó fejlesztéseket, a Bitcoin ETF-ek megjelenését vagy a közösségi média hype-ot, hatással lehetnek a mém érmék teljesítményére. 

Az AI-alapú chatbot, a ChatGPT szerint a mém érmék sikere 2024-ben bizonyos alapvető tényezőktől függ, és erős bizonytalansággal jár.

A teljes kriptovaluta piac bikafutása pozitívan hatna a mém érmékre, amelyek hajlamosak követni az általános trendeket.

Ezzel szemben egy csökkenő tendenciával megalapozott forgatókönyv a piacon ellenkező hatást válthat ki. 

A közösségi média támogatása, az egyre terjedő elfogadás, a kedvező szabályozási környezet és a technológiai fejlesztések ugyanúgy szerepet játszhatnak a mém érmék további emelkedésében.

Néhány piaci szereplő, mint például Elon Musk, nagyban befolyásolhatják a mém érmék árfolyamának alakulását. Emlékezzünk csak a Dogecoin és a Shiba Inu robbanására. 

A mém érmékkel foglalkozó befektetőknek tisztában kell lenniük a kockázatokkal, és alaposan meg kell vizsgálniuk minden lényeges szempontot, mielőtt befektetnének.

A kriptovaluta szektor két legújabb szenzációja a Solana láncán futó Bonk Inu (BONK) és dogwifhat (WIF). A BONK 2023 decemberében érte el az eddigi legmagasabb értékét.

Ennek köszönhetően átlépte az 1,5 milliárd dolláros piaci kapitalizációt. A WIF érme árfolyama pedig néhány nappal karácsony előtt érte el a 0,30 dollár feletti ATH-t.

Ha a Solana pozitív teljesítménye folytatódik, akkor a hálózatán lévő mém érméknek nagyobb esélyük lehet az árfolyam emelkedésére.

Van azonban két másik érme, amelyek szintén kimagasló eredményt tudnak felmutatni. Előbb a Meme Kombatot, majd a Sponge-t nézzük meg közelebbről.

A Meme Kombat előértékesítése 7 millió dollárnál tart, ez az érme lesz az új sztár?

A Meme Kombat (MK) egyedülálló keverékét adja a kriptoérmék lehetséges funkcióinak.

Az előértékesítése a 7 millió dolláros mérföldkőnél tart, úgy látszik nehéz ellenállni a játékok, a passzív jövedelem és a közösség által irányított jutalmak egyedülálló ötvözetének.

Miután a befektetők folyton az izgalmas előértékesítéseket várják, a robbanásszerű növekedést vadásszák, nem meglepő, hogy a Meme Kombat ennyire népszerű.

A Meme Kombat a játékok világához áll közel, ahol a mémek és a tokenizált csaták sajátos keverékével találkozik a felhasználó.

Pillanatnyilag a Meme Kombat már átlépte az előértékesítési célját, és több mint 6,8 millió dollárt gyűjtött össze.

Az erős közösségi támogatás sokat segített az értékesítésben, az MK tokenek 0,279 dollárért keltek el.

Meme Kombat

A Meme Kombat virtuális csataterén ikonikus mémfigurák játszanak, például Doge, Pepe, Wojak és Shiba Inu.

Ők csapnak össze dinamikus, a mesterséges intelligencia által vezérelt párbajokban.

A magával ragadó látvány és a véletlenszerűség teszi izgalmassá a játékot. A résztvevők MK tokenekkel fogadhatnak ezekre a digitális összecsapásokra, majd a megfelelően tippelő játékos jutalmat kap.

Az arénán belüli győztesek ráadásul hozzáférést kapnak egy integrált lekötési funkcióhoz, amely akár 138 százalékos, potenciális éves hozamot generál.

Ez a rendszer az MK tokenek potenciális értékét is növeli. Ahogy a rajongók csatlakoznak a platformhoz, úgy nő a kereslet az MK tokenek iránt. Ez pedig hozzájárul a lehetséges árnövekedéshez. 

A projekt azt tervezi, hogy az előértékesítés után az Uniswap-on jegyzik majd a tokent. Így már a piaci erők határozzák meg az MK értékét, ami még nagyobb izgalommal tölti el a közösség tagjait.

Az előértékesítéshez hozzáférni a projekt weboldalán lehet, és Ethereum (ETH), USDT vagy Binance Coin (BNB) ellenében vásárolható meg a token.

A Meme Kombat projektről többet is megtudhatsz, ha követed az aktív közösségi média csatornáikat az X-en, a Telegram-on vagy a Discord-on.

Érdekel a Meme Kombat

A Sponge népszerűsége nő, egyre többen kötik le a Sponge V2 miatt

Az eredeti Sponge mém érme (SPONGE) sikere megalapozta a Sponge V2 száguldását. Az érme közelgő bevezetése óriási érdeklődést váltott ki a befektetőkből, amelyet erősít az újszerű stake-to-bridge mechanizmus is. 

Ez a mechanizmus lehetővé teszi az eredeti SPONGE tulajdonosainak, hogy lekössék a tokenjeiket, és akár 343 százalékos éves rátával SPONGEV2-t keressenek.

Eddig több mint 4 millió dollár értékű SPONGE tokent kötöttek le így a felhasználók, és az összeg napról napra nő. Februárra ez az összeg akár 10 millió dollárra is felkúszhat.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Érdemes megjegyezni, hogy a lekötött tokenek időben is máshogy szerezhetnek jutalmat, vagyis minél előbb vásárol és köti le valaki a tokenjeit, annál többet kereshet.

A Sponge közösségi csatornáin komoly izgalom mutatkozik a stake-to-bridge bevezetésének hatására.

A Sponge Telegram-csoportjában már több mint 9000 rajongó tömörül, akik folyamatosan megosztják a SpongeV2 lehetséges kilátásait.

Érdemes tehát csatlakozni hozzá, ahogy a SpongeV2 X-oldalához is, ahol szintén az érme kilátásait találgatják a résztvevők.

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!