A Litecoin (LTC) drámai visszatérést mutat, út a 80 dollár felé?

-

A Litecoin (LTC) a piac egyik legjobban teljesítő altcoinjaként bukkant fel jelenleg.

Amellett, hogy az elmúlt 24 órában több mint 5%-ot ugrott 71,21 dollárra, a kriptopénznek sikerült lefaragnia az elmúlt hónapban felhalmozott veszteségek egy részét, ahol jelenleg 1,78%-os emelkedést mutat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Litecoin nagymértékben elvesztette a piacot uraló befolyását.

Amellett, hogy az új belépők megjelenésével kikerült a legnagyobb kapitalizációjú kriptovaluták top 10-es listájáról, a Litecoin tavaly augusztusi feleződése nem nyűgözte le a befektetőket, akik ennek megfelelő bikás árfolyamnövekedést vártak.

Végül a Litecoin meghajolt a medvék előtt, mivel árfolyama tavaly augusztus óta a mai napig a 90 dolláros árfolyamhatár alatt maradt.

Bár a Litecoin jelenlegi kilátásai nem olyan bikásak, mint ez a helyi csúcs, a coin az akkori legalacsonyabb, 58,8 dolláros árfolyampontról emelkedett oda, ahol most kereskedik.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Litecoin esetében a 70 dolláros ellenállási zóna megfordítása és ennek a szintnek a támaszává való átalakítása aláhúzza a folyamatos kitartását, hogy új bikás pályát rajzoljon ki magának.

Figyelemre méltó, hogy a Litecoin tartja ezt a szintet, és nem zárható ki egy potenciális emelkedés a következő mega ellenállás felé, a 80 dolláros szint felé.

Litecoin katalizátorok, amelyekre figyelni kell

Annak ellenére, hogy a piacon a viszonylag újabb protokollok, mint a Solana (SOL) és az Avalanche (AVAX) alacsony dominanciája ellenére a Litecoin megőrizte régi fényét, mint a Bitcoin (BTC) életképes alternatívája az értékátvitelben.

A gyorsabb és olcsóbb fizetési módként betöltött szerepében újabb mérföldkövek rögzítésével az Inscription trend is magával ragadja a protokollt, ami tovább hozzájárul az aktív címeinek megugrásához.

A Litecoin jövőbeli növekedését ezek az egyedi jellemzők katalizálják majd az újonnan jóváhagyott és bevezetett spot Bitcoin ETF termékek hatása mellett.


Olvastad már? Jól jártak, akik nem adták el a bitcoinjukat

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!