Shiba Inu (SHIB) technikai elemzés 01.20.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Shiba Inu (SHIB)

A Shiba Inu (SHIB) veszteségeket jegyzett, mivel a kriptopiac a Bitcoin (BTC) hangulatváltozását követő eladási hullámmal szembesült.

Ez a váltás rövid távú lehet, de ez attól függ, hogy a BTC bikák biztosítják-e, hogy az árak nem esnek 40.200 dollár alá.

Az Uphold kanadai kriptotőzsde többek között törölte a SHIB és a Dogecoin (DOGE) tőzsdéről. Az említett ok a szabályozói megfelelés volt.

Egy nemrégiben készült elemzés kiemeltem azt a régiót, ahol a SHIB a cikkírás idején vételi zónaként kereskedett – változott valami azóta?

A legutóbbi eladási nyomás a spot ETF január 11-i jóváhagyása után következett be. A piac többi részével együtt a SHIB árfolyamok is meredeken zuhantak.

A Shiba Inu azonban az egynapos grafikonon bikás piaci struktúrát mutat.

A 12 órás bikás order block (zöld) 0,0000093 dollárnál összefolyik az 50%-os retracement szinttel. Eddig a bikáknak sikerült az árakat 0,00000893 dollár felett tartaniuk.

Egy egynapos kereskedési szakaszban e szint alatti zárás a keresleti zónát a kínálat felé tolná el.

Ezzel szemben az RSI a semleges 50 alá esett, ami a lendület csökkenését jelzi. Az OBV szintén csökkenést tapasztalt az elmúlt héten, de még mindig a decemberi csúcsok felett maradt.

A lendület és az ármozgás ellentmondásos jelei nem adnak okot aggodalomra.

Az ármozgás minden alkalommal elsőbbséget élvez, ami azt jelenti, hogy a szerkezet itt fontosabb volt.

Az MVRV arány december közepe óta folyamatosan csökkenő tendenciát mutat.

Január 18-án nulla alá esett, de a szerkesztés idején visszatért a nulla fölé, és 0,194%-on állt.

Ez azt mutatta, hogy a profitszerzők eladási nyomása véget ért, legalábbis rövid távon.

Az érmék átlagéletkora ez idő alatt emelkedő tendenciát mutatott. Ez azt mutatta, hogy a SHIB tulajdonosai és a hálózaton belüli felhalmozás erős.

A közösségi volumen is nőtt januárban. Ezek együttesen bikás irányba mutattak.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A blokkláncok macOS-e? 60%-kal növelte DEX-volumenét a Solana májusban

A decentralizált tőzsdék (DEX-ek) májusi növekedési volumenének több mint 60%-át a Solana blokkláncon regisztrálták a Pantera Capital kockázati tőkecég által összeállított adatok szerint. E növekedés mögött...

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!