A 6 legjobb mém érme, amely 2024-ben 10x-es nyereséget érhet el

-


Vendégbejegyzés


A mém érmék 2023-as év végéje erősre sikeredett, a Bonk pedig a legeredményesebb tokenek élmezőnyében végzett. 

Természetesen a sikerét több érme is szeretné leutánozni így 2024 elején. Vajon mely kriptóknak sikerül megérinteni, vagy akár felül is múlni a Bonk által elért hozamot?


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Cikkünk hat olyan mém érmét vonultat fel, amelyek a közösség támogatása, a hasznosságuk és a technikai tényezőik alapján 10x-es nyereséggel is megajándékozhatnak az idei évben. 

1. Sponge V2

A 2024-ben megvehető legjobb mém érmék sorát a Sponge V2 (SPONGEV2) vezeti. Maga a token 2023 májusától boldogítja a felhasználókat szórakoztató figurájával, melynek ötletét a Spongyabob Kockanadrág rajzfilmből merítette.

Amikor a SPONGE token piacra lépett, a hangulat inkább medvésre hajazott, de mégis napok leforgása alatt képes volt produkálni egy 100-szoros árfolyam-emelkedést.

mém érme

Ám a SPONGE csapata még ettől is nagyobb célokat szeretne elérni, ezért bejelentette a közelgő Sponge V2 (SPONGEV2) frissítését.

Ez az újítás a hírek szerint még idén debütál, és csavar egyet a hagyományos mém érme-modellen.

A változtatás fő része, hogy a projekt elindít egy play-to-earn játékot, így a tokentulajdonosok számára egy plusz jutalomszerzési lehetőség keletkezik.

A frissítés hozott magával egy Stake-to-Bridge mechanizmust is, amely motivál a V2-re való átállásra, és a SPONGE-tulajdonosok megfürödhetnek az évi 417%-os hozamban

Figyelemre méltó, hogy a V2 december végi bejelentése mekkora árfolyam-ugrást váltott ki, ami híven mutatja a befektetők újítások iránti lelkesedését.

Kapcsolódj te is a projekthez, és vásárolj SPONGE tokeneket a sponge.vip oldalon. Ezzel automatikusan stakelheted is őket, és a token élesedésekor SPONGEV2 formájában kapod meg azokat. Egyes feltételezések szerint Justin Sun is tart Sponge érméket.

Tekintsd meg a SPONGE oldalát!

2. Meme Kombat

2024 következő 10x-es potenciállal bíró mém érméje nem más, mint a Meme Kombat (MK).

A Meme Kombat egészen friss elemeket hozott a mém érmék területére, hiszen egy virtuális harci platformot létesített, ahol engedélyezett a szórakoztató mémharc.

A túlfűtött hangulatú arénában olyan kedvelt mémek állnak szembe egymással egy vidám animációs harc során, mint például Doge és Shiba Inu.

Az MK natív token fontos szerepet kap a projekt életében, hiszen lehet vele fogadni a csatákra, és amennyiben nyersz, további MK jutalmakat kapsz. A tokent le is lehet kötni, így gazdag staking jutalmak is várnak. 

Cikkünk írásakor az APY 156%-os, és a befektetői bizalmat mutatja, hogy már több mint 25,3 millió MK tokent stakeltek.

Az előértékesítés során eddig több mint 6,06 millió dollár gyűlt össze a Meme Kombat számára, tehát a lakossági befektetők igencsak számítanak a token sikerére.

Ám a csapat ennyivel nem elégszik meg, már tervezi a jövőt: új játékszezont, karaktereket, és játékmódokat mutat majd be, amelyekkel folyamatosan biztosítja a felhasználók felhőtlen szórakoztatását.

Mivel a Meme Kombat-ot olyan neves YouTube-személyiségek is felkarolják, mint például Michael Wrubel, a projekt könnyen válhat a mém érmék piacának egyik főszereplőjévé.

A befektetők az ICO jelenlegi szakaszában 0,279 dollárért vásárolhatnak MK tokeneket ETH vagy USDT segítségével.

Látogasd meg a Meme Kombat előértékesítését

3. Snek (SNEK)

2024 következő nagy esélyese a Snek (SNEK), amely a saját bemutatkozása szerint a „legmenőbb mém érme a Cardano blokkláncon”.

A kígyó témájú Snek 2023 áprilisában bukkant fel a tőzsdén, amely a sok kutyás témájú mém érmét látva igazi felüdülés.

A token deflációs mechanizmus alapján működik, ami azt jelenti, hogy minden egyes tranzakcióból 1%-ot éget el, mellyel idővel növelni szeretné a tulajdonosoknál lévő tokenek értékét.

A Snek mém token szerepel a legjobb tőzsdei listákon, és tervei szerint egy P2E játékkal valós hasznosságot is felmutat majd.

Cikkünk írásakor a SNEK a $0,0014-os árfolyamszint körül kereskedik. Tekintetbe véve azt, hogy az ára 2023 áprilisa óta több mint 819%-kal emelkedett, megvan az esélye az idei 10x-es növekedésre. 

4. Shiba Inu (SHIB)

Ugyan a Shiba Inu (SHIBIB) token még mindig a 2021-es történelmi csúcsa (0.00008845 dollár) alatt tartózkodik, határozottan jó életjeleket mutat ahhoz, hogy bevegyük a listánkba. 

A SHIB árfolyama 2023-ban végig hullámvasutazott, és a szilvesztert 0,000010 dolláros szint környékén ünnepelte.

Volt is oka a koccintásra, hiszen 2023-ban több esemény is történt a háza táján: egyrészt elindította a Shibarium hálózatot, másrészt bevezette a kínálat csökkentését célzó égetési kezdeményezéseit.

Cikkünk írásakor a SHIB a mém érmék napi kereskedési volumenje szerint összeállított rangsorban a második helyet foglalja el, csak a DOGE előzi meg.

A SHIB online közösségének nagymértékű támogatásával, és a Shibarium elterjedésével kiváló helyzetben van ahhoz, hogy a következő 1 évben 10x-es növekedéssel ajándékozza meg birtokosait.

5. Memecoin (MEME)

A Memecoin (MEME) is nagy eséllyel örvendezteti majd meg a közösségét tízszeres nyereséggel. Ez a token a 9GAG mémplatform Web3-kísérleteként mutatkozott be 2023 novemberében a „Memeland” natív érméjeként.

Egyik fő célkitűzése egy decentralizált mémgazdaság létrehozása, amely főként a 9GAG több mint 50 millió felhasználójára támaszkodik.

A mém érmék zöméhez viszonyítva azonban a MEME nem rendelkezik valós felhasználási esetekkel.

Ez a tény nem gátolta meg a lakossági befektetőket abban, hogy MEME tokeneket vásároljanak, így a projekt egy igen magas piaci kapitalizációt érhetett el.

A MEME érme már azt is bemutatta, hogy képes 100% feletti hozamot termelni néhány nap leforgása alatt, ami azt jelenti, hogy hatalmas növekedési potenciál buzog benne, csak egy kis további lendületre van szüksége.

6. Coq Inu (COQ)

Végül, de nem utolsósorban vizsgáljuk meg utolsó, 10x-es nyereségért megvásárolható mém érménket, a Coq Inu-t (COQ).

Az Avalanche blokkláncon elhelyezkedő COQ az igazságos elosztást tűzi ki a zászlajára, mindenféle adó, és előértékesítés nélkül.

Indulása óta mindenkit letaglózott növekedésének mértékével, árfolyama pedig csak az előző hónapban több, mint 256%-kal emelkedett.

A COQ-nak azonban a MEME-hez hasonlóan nincs valódi hasznossága, értéke tehát csak a spekulatív keresleten alapul.

Mindettől függetlenül a Coq Inu az Avalanche legértékesebb mém érméjévé vált, tehát a feltételek bőven adottak a 10x-es nyereség eléréshez.

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

4 kriptoprojektet nevezett meg szakértő, amelyek idén nyáron nagy hozamot hozhatnak

Vendégjegyzés A bikafutás és az altcoin-szezon a láthatáron van, a piaci feltételek stabilak, az altcoinok pedig potenciálisan robbanásszerű növekedésre készülnek. Az iparági bennfentesek előrejelzése szerint bizonyos kriptoprojektek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!