A Dogecoin hatalmas durranással kezdte az évet

-


Vendégbejegyzés


A Dogecoin (DOGE) árfolyama január első napjaiban elkezdte meghódítani a 0,10 dolláros szintet, és az érme pár százalékot menetelt előre.

Igaz, sajnos a token szerdán már kissé megszédült ettől a magasságtól, és cikkünk írásakor az elmúlt 24 órát tekintve 2,61%-os zuhanást tapasztalt a saját bőrén.

A heves mozgolódás láttán a kérdés adott a DOGE-tulajdonosok számára: vajon milyen magaslatokat láthat a világ legnagyobb mém érméje 2024-ben?

Azonban a Dogecoin mellett van még egy másik mém token is, amellyel érdemes foglalkozni, ez pedig a Sponge (SPONGE), amely nemrég harangozta be a V2-es tokenjét, és ezzel igencsak felkavarta az állóvizet.

A Dogecoin meglepetéssel kezdte az évet 

A Dogecoin medvés cammogással zárta 2023-at, de kedden, mintha az újévi fogadalma része lenne, a 0,094 dolláros szintre is elmerészkedett.

Igaz azóta kicsit megtántorodott a nagy magasságban, és visszatért a biztonságosabb területekre, de cikkünk írásakor a DOGE 24 órás kereskedési volumene még így is meghaladta a 411 millió dollárt.

Technikai perspektívából nézve elmondhatjuk, hogy a DOGE 0,091 dollár környékén talált támaszt, és most már a 0,10 dolláros szint felé kacsintgat.

Ha a bikák igyekezete eredményes lesz, és feljebb tudják emelni a DOGE-t, akkor az érme a következő napokban megközelítheti ezt a 0,10 dolláros szintet. Legalábbis a kriptoközösségek berkein belül ezt pusmogják.

dogecoin

 

Forrás: CoinMarketCap

Január első napjaiban nem csak a Dogecoin körül izzott fel a levegő, a kriptovilág egészében tapasztalható az izgalom és a spekuláció. 

A befektetők pedig már nagyon kíváncsiak arra, hogy mit hozhat 2024 a DOGE és úgy általában a kriptopiac számára.

Ami biztos, hogy az izgalom különösen a mém érmék piacát érinti, tehát a Dogecoin részére a jelenlegi hangulat fényében egy sikeres év vetíthető előre.

A cikk írásakor a mém érmék piacának értéke 22,7 milliárd dollárra rúg, a napi kereskedési volumen pedig túlszárnyalja a 1,375,455 milliárd dollárt.

dogecoin

Forrás: CoinMarketCap

Milyen magasságokba emelkedhet a Dogecoin 2024-ben?

Tény, a Dogecoin idén nagyon jól startolt, de a szerdai megtorpanása miatt még kissé bizonytalan a helyzete. ,

Ám a jó kezdet még így is elég alapot ad ahhoz, hogy a befektetők elmonfordírozzanak azon, hogy mire viheti a DOGE ebben az évben.

Egyes optimista szakértők még azt is el tudják képzelni, hogy a DOGE 2024-ben 23 000%-kal emelkedhet a mostani árfolyamához képest.

A CoinGape elemzői viszont ettől sokkal visszafogottabbak, becslésük szerint a DOGE a Fibonacci retracement szintek alapján a következő hónapban csak a 0,12 dollárt érheti el.

Ahhoz, hogy a DOGE valóban brillírozzon idén, számos feltételnek kell teljesülnie.

Először is, a token akkor lehet igazán sikeres, ha a kereskedők is egyre szélesebb körben elfogadják, és nagyobb figyelmet szentelnek neki.

Másodszor, ha az amerikai szabályozó hatóságok engedélyezik a spot BTC ETF-et, az több száz kriptoeszköz intézményi beáramlására lesz hatással, köztük a DOGE-ra is. 

Végül, de nem utolsósorban a Bitcoin 2024 áprilisi felezése is jókora hátszelet adhat majd a Dogecoin népszerűségének.

Ha ezek az események bekövetkeznek, az több, mint ideális környezetet teremt a Dogecoin számára, és izgalmas évet biztosíthat a DOGE-tulajdonosoknak.

Nézd meg a SPONGE oldalát most

A Sponge V2 Token új ritmust ad a mém érme hype-nak

Tény, hogy a legtöbb befektetői figyelmet a Dogecoin vonzza, de nemrég egy új köntösbe öltöztetett mém érme projekt is feltűnt a kriptokereskedők radarján, mégpedig a Sponge (SPONGE).

A Sponge-ról azt kell tudni, hogy 2023 májusában indult el egy kifejezetten játékos közösségi tokenként. Nem lustálkodott, villámgyorsan elérte a 100 millió dolláros piaci kapitalizációt, és majdnem 100-szoros hozamot adott a korai befektetőknek.

Azóta pedig nagyot újított, a kriptohírek hangos a továbbfejlesztett Sponge V2 token (SPONGEV2) bejelentésétől.

A Sponge V2 nem elégszik meg azzal, hogy csupán csak egy érme legyen a sok közül, hasznosságának kifejezéseként play-to-earn játékot, és staking jutalmakat is bevezet. 

A fejlesztők az eddigieken túl még nagyobb elkötelezettségre szeretnék buzdítani a Sponge közösségét, és ehhez a több tízezer fős közösségi média platformokat veszik célba. Keresd fel őket te is a Telegramon, és a Twitteren, és merülj el a projekt részleteiben!

Már most látszik, hogy a mém érme rajongói jelentős nyereségre számítanak a SPONGEV2 Token potenciális bikafutamából. Ezúttal azoknak is jó esélye van, akik ezt a SPONGE V1 idején elmulasztották.

Ahhoz, hogy a SPONGEV2 tokeneket még a tőzsdei debütálás előtt megszerezhesd, le kell kösd a SPONGE érméket a sponge hivatalos honlapján.

Cikkünk írásakor a kereskedők évi 464%-os hozamot érhetnek el, és eddig már több mint 3,4 milliárd token van lekötve.

Érdemes tájékozódni a népszerű kripto influencerek elemzéséről is, például Matthew Perry is rácsodálkozott a Sponge V2-ben rejlő lehetőségekre.

Mivel a Sponge V2 bejelentése újra felkeltette a SPONGE iránti figyelmet, így jelenleg most ez az egyik legkeresettebb mém érme a piacon.

Nézd meg a SPONGE oldalát most

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!