Várhatóan a Meme Kombat lesz a 2024-es év kripto gyöngyszeme

-


Vendégbejegyzés


Tény, hogy az Ethereumhoz hasonló altcoinok napról napra népszerűbbek. A Meme Kombat sem hagyja magát: mivel a bulihoz társulva már több mint 5 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésén, sikeresen átlépte a bűvös 50%-os mérföldkövet.

Az adománygyűjtés üteme érezhetően egyre gyorsabb, és az ICO-ra újabban szép számmal néznek be a kíváncsi bálnák is. 

A mém érmék nagy távlatokat nyitnak a kriptokedvelő kereskedők előtt, és akár több ezer százalékos nyereséget is képesek nyújtani nekik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Minden jel arra mutat, hogy a 10 millió dolláros hard cappel rendelkező MK natív token nagy dobásra készül a tőzsdén való elindulásakor.

A Meme Kombat egyértelműen arra utazik, hogy leutánozza a Pepe és a Shiba a több milliárd dolláros piaci kapitalizációját.

A piacon minden nap új coinok jelennek meg, és hihetetlen tempót diktálnak. Példaképp itt van a Baby Grok (+50,77%) mely az elmúlt hét nap során tényleg brillírozott.

A kriptovilág egészét tekintve a vevők újra átvehetik az irányítást, hiszen a spot bitcoin ETF várható elfogadása friss bikafutamot generál majd az iparágban. 

Ami a 2023-as évet illeti, a legjobban teljesítő pénzügyi eszköz a Bitcoin volt, de mellette az altcoinok is elkezdtek szépen felzárkózni.

No de térjünk át 2024-re! Az ETH árfolyama az elmúlt 24 óra során több, mint 6%-kal ugrott meg, és túl van a 2400 dolláron.

Ám a Solana is büszke lehet magára, hiszen az elmúlt napban 12% feletti nyereséget mutatott fel.

Az, hogy a Solana eddig juthatott, nagy részben köszönhető a blokkláncon futó mém érme népszerűségének, a BONK-nak.

Amint láthatod, a mém érme láz bizony idén is folytatódik, még az Ethereum alapú Meme Kombat is hipergyorsasággal gyűjtött össze több, mint 5,7 millió dollárt.

Egy kriptobálna 83,845 dollár értékben vásárolt Meme Kombat-ot

A Meme Kombat-nak remek a háttérszele: először is, a mém érme jellege viszi előre, másrészt ott van a remek játéka, és még a stakingből eredő passzív jövedelmi lehetősége is.

Tudomásunk van óriási mennyiségben vásárló kripto bálnákról, az egyikük 83 000 dollár értékben vett $MK tokent:

A Meme Kombat arénájában a legjobb mém érmék gyűlnek össze egy alapos csatára, a játékosok pedig kedvükre fogadhatnak a végeredményre.

A játéknak olyannyira újszerű, és vonzó a kialakítása, hogy képes maga köré gyűjteni a mém érmék kedvelőit. 

Elmondható tehát, hogy a divatos Meme Kombat csatlakozott a dübörgő altcoin-szezon szereplőihez.

Az $MK token előértékesítése jelenleg a 9. szakaszban jár, és az ára 0,268 dollár. Ez a kedvező ár hamarosan 0,272 dollárra emelkedik, és az érme ebben a szakaszban éri majd el a kitűzött hard capet.

Annak, akinek tervei vannak ezzel a nagy reményű tokennel, nincs vesztegetni való ideje, itt az utolsó lehetőség a kedvezményes vásárlásra. 

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

A Meme Kombat ($MK) még a PEPE-nél is jobban teljesíthet

A 2023 áprilisában indult $PEPE, ami a Coinmarketcap adatai szerint jelenleg 599 millió dolláros piaci kapitalizációval bír.

A DEXTools 155 ezer token-tulajdonost mutat a decentralizált tőzsdéken, ami kiválóan bizonyítja a békás érme töretlen népszerűségét.

Az Ethereum blokkláncon található Meme Kombat a jelek szerint hasonló potenciállal bír, mint a $PEPE.

Nagy újdonsága, hogy mivel felvonultatja a top mém érméket, így a kriptósok széles közönségének szimpátiáját is képes megszerezni.

Ideje felhagyni a rövid távú ármozgások hajszolásával, és az egyre tekintélyesebb mém érmékre figyelni

A kereskedők egyre jobban vágynak az olyan érmékre, amelyek skálázható és nyereséget hozó felhasználási esettel rendelkeznek. Nos, a Meme Kombat pontosan ilyen.

A projekt arénája méltó helyszíne a mémfigurák csatájának, de a játékosok nem csak nézők lehetnek, fogadhatnak is a végeredményre.

A Meme Kombat tehát felöleli a kriptopénzek két leggyorsabban növekvő ágazatát, a játékot és a fogadást is. Micsoda bevételtermelő potenciál rejlik benne!  

A CoinGecko szerint a 15. helyen álló GameFi piaci értéke cikkünk írásakor 22,7 milliárd dollárra rúg, míg az 57. helyet elfoglaló gambling tokenek értéke 748 millió dollár és a növekedés folyamatos.

A CoinGecko a mém tokenek (12.hely) szektorát 24,3 milliárd dollárra értékeli. A Meme Kombat tehát ideális helyzetben van ahhoz, hogy még időben beszálljon ebbe a több, mint 45 milliárd dolláros, folyamatosan bővülő piacba.

Meme Kombat

Forrás: CoinGecko

A Meme Kombat üzleti titka az, hogy karaktereivel és fogadási tematikájával képes megszólítani a főbb mém érmék rajongóit.

Meme Kombat

Mivel az egyes mém tokenek tulajdonosait érdekelni fogja az, hogy a kedvenc mém érméjük hogyan harcol a Meme Kombat Arénában, valószínűleg sokan vesznek majd részt az ökoszisztéma életében.

A Meme Kombat 1. szezonja az ICO végeztével, a projekt elindítása után lesz hozzáférhető. Ekkor 11 mém karakterrel szállhatsz csatába: Milady, Baby Doge, Doge, Floki, Kishu, Mong, Pepe, Pepe2, Shiba, Sponge és Wojak.

Természetesen ez nem minden, hiszen a játék készítői már jó előre beharangozták a 2. szezont is. 

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

A Meme Kombat korai befektetői 164% APY-ban részesülhetnek

Persze nem kötelező megvárnod a platform elindulását, már ma befektetsz az előértékesítésbe, és azonnal lekötheted a tokenedet. Cikkünk írásának pillanatában az APY 164%.

Amikor pedig a csapat bekapcsolja a csatázási és fogadási lehetőséget is, a felhasználók a szórakozás új vizeire evezhetnek.

Az a tény, hogy az eladott $MK érmék ¾-e már stakelve van, az eladási nyomás csökkenését vetíti előre. Egy szabállyal viszont jó tisztában lenni: a lekötőknek a token bevezetését követően minimum hét napig tartaniuk kell az érméiket.

Az $MK dinamikus stakingje ötvözi az on-chain és az off-chain tranzakciókat. Emiatt a felhasználók kizárólag akkor fizetnek hálózati díjakat, amikor stakelik az $MK-t, illetve amint feloldják. A jutalmak igénylése viszont a láncon kívül történik, és nem von maga után díjakat.

Abból kifolyólag, hogy a lekötésekkel kapcsolatos interakciók valós időben vannak naplózva, és a staking rendszer be lesz építve a játékba, a platform felhasználói könnyen eldönthetik, hogy a tokenjeiket lekötésre, vagy fogadásra használják-e majd.

A stakinget választók száma sebesen nő: cikkünk írásakor 23,99 millió $MK-t kötöttek le. Csak viszonyításképp: ez a szám december 14-én 13,8 millió volt. A jelenlegi 7200 lekötő összesen 4,474,218 $MK jutalomban részesül.

Érdemes figyelembe venni, hogy az eladott érmék 77%-át már stakelték is, ami azt mutatja, hogy a tőzsdére való kikerüléskor kisebb lesz az eladási nyomás, mint az új  érmék esetében.

Meme Kombat

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

Kriptoszakértők szerint a Meme Kombat ($MK) ára 10x-es nyereséget adhat az indulásakor

A YouTube érdekelt elemzői azonnal lecsaptak a a Meme Kombat friss lehetőségére. Vegyük például a 116 ezer feliratkozóval bíró ClayBro-t, aki szerint ez a token lehet a 2024-es év legnagyobb mém érme durranása.

Matthew Perry videójában azt ecseteli a több mint 200 ezer előfizetőjének, hogy ez lehet a következő 10x-es érme.

 

Jacob Crypto Bury is hasonlóan vélekedik, és ő is 10x-es hozamot jósol a korai befektetőknek ebben a projektben.

A Meme Kombat tokenjeinek száma 120 000 000. Ennek 30%-át a lekötésekre és a harci jutalmakra szánják, 10%-át a közösségi jutalmakra teszik félre, és szintén 10%-át a decentralizált tőzsdei likviditásra fordítják. Viszont a teljes token-készlet fele az előértékesítés keretében kerül eladásra.

A leendő befektetők a biztonságról is meggyőződhetnek, hiszen a Meme Kombat okosszerződése teljes körű biztonsági auditálást élvezett, mely során nem derült fény komolyabb problémákra.

Jó tudni a mém érmékről, hogy nagy mértékben támaszkodnak az általuk épített közösségek erejére, tulajdonképpen a közösség élteti, vagy hamvasztja el őket.

A sikerről pedig olyan elemek dönthetnek, mint például a projekt szórakoztatási faktorja, és az általa létrehozott művészi alkotások.

Mivel a Meme Kombat meglovagolja a játékaiban szereplő érmék népszerűségét, nagy fantázia rejlik benne. 

A Meme Kombat azonban több, mint egy grafikailag lenyűgöző humoros arénajáték: amiatt, hogy ötvözi a szerencsejátékot és a játékokat, kiemelten erős a használati értéke.

Most még tiéd lehet a Meme Kombat, és ne feledd, nagy esélye van arra, hogy a 2024-es év kripto gyöngyszemévé váljon.

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Venni vagy eladni az XRP-t? Az Arbitrum árcsökkenése miatt a tulajdonosok elővásárlási lázba jönnek!

Vendégbejegyzés Eddig hosszú év volt a kripto befektetők számára. A Bitcoin megfeleződésével és a kriptovilág nagy érméit övező egyéb drámákkal együtt a tulajdonosoknak alkalmazkodniuk kellett, vagy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!