Bitcoin SV (BSV) technikai elemzés 01.02.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin SV (BSV)

A Bitcoin SV (BSV) kiváló nyereséget könyvelhetett el az elmúlt héten.

December 11-én 44 dolláron kereskedtek vele, december 29-én pedig 108 dollárig emelkedett.

Ez a mozgás 145,8%-ot jelentett. Ráadásul egy heti ellenállási zónát is áttört. Észrevettem, hogy a BSV kontraktusok open interest-je az elmúlt napokban kissé csökkent.

Ez azt jelentette, hogy a bikás hangulat kissé gyengült. Lehet, hogy itt egy nagyobb visszalépés következik?

A lenti egynapos grafikonon megfigyelhető volt, hogy a BSV piaci szerkezete határozottan bikás volt.

Az RSI jóval 70 felett volt, ami a lendület elmúlt heti erejét tükrözi. Az OBV is hatalmasat ugrott felfelé, hogy alátámassza a vételi nyomást.

A 91,5 dollár és 102,1 dollár közötti területet piros színnel emeltem ki, mivel ez egy medvés rendelési blokk a heti időkeretben.

Ráadásul a 100 dollár pszichológiailag is fontos. Ezért a 108 dollárig történő elmozdulás jelentős.

Ha a bikák meg tudják védeni a 100 dolláros szintet, és vissza tudják tolni az árakat 108 dollár fölé, az arra utal, hogy a következő felfelé irányuló mozgás megkezdődött.

A 123 dollárnál és a 147 dollárnál a következő célpontok.

A Open Interest grafikon jó barométere a piaci hangulatnak. Az elmúlt három napban a 110 dollár körüli erős ellenállás ellenére a BSV árai lassan felfelé mozdultak. Az OI azonban december 30. óta csökkent.

Ez azt jelezte, hogy a hangulat rövid távon kissé a medvék javára változott.

A szereplők nem voltak hajlandóak további árfolyam-emelkedésre tenni. A spot CVD szintén csökkenést tapasztalt.

Ezért az elkövetkező napokban valószínűnek tűnik egy visszalépés a 91,5 és 102 dollár közötti heti érdekeltségi területre.

Ezt újabb felfelé irányuló mozgás követheti 123 dollárig vagy még feljebb.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!