Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 01.02.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) árfolyama végre átlépte a 45.000 dolláros szintet, és új történelmi csúcsot döntött.

Miközben a technikai grafikon erősnek tűnik, a láncban lévő mérőszámokból néhány aggasztó jelzés is érkezik.

A napi időkeretben az árfolyam az elmúlt hónapokban egyértelműen bikásan alakult.

A 40.000 dolláros szint fölé való kitörést követően a piac egy konszolidációs fázison ment keresztül. A 40.000 dolláros terület azonban félelmetes támaszszintként működött, ami még feljebb nyomta az árat.

A BTC közeledik a 48.000 dolláros ellenállási szinthez, ami a következő jelentős akadályt jelenti.

Ha ez felfelé törik át, akkor jelentősen megnő a valószínűsége annak, hogy 2024-ben új történelmi csúcsot láthatunk.

A 4 órás grafikon világosabb képet mutat a legutóbbi akcióról. Az árfolyam egy szimmetrikus háromszöget alakított ki, miután a 40.000 dolláros határ fölé nyomult.

Nemrég azonban meglepő lendülettel felfelé törte meg a háromszöget. A klasszikus árfolyam-akció szempontjából a kriptopénz úgy tűnik, hogy hamarosan elérheti a 48.000 dolláros szintet.

A Relatív Erősség Index azonban óvatossági jelzést mutat, mivel a 4 órás időkeretben a túlvásárolt régióba lépett.

Ezért a piac rövid távon konszolidálódhat vagy akár vissza is húzódhat, mielőtt tovább haladna a 48.000 dolláros zóna felé.

Bár a Bitcoin árfolyama az elmúlt hónapokban agresszívan rallyzott, nem minden piaci szereplő túlságosan optimista a jövőt illetően. A Bitcoin-hálózat legjelentősebb csoportja, a bányászok aggasztó viselkedést tanúsítanak.

Ez a grafikon a bányászok tartalékait ábrázolja, amely a bányászok tárcáiban tartott BTC mennyiségét méri.

A bányász tartalékok növekedése a bányászok általi felhalmozódást, míg a csökkenés a bányászok általi elosztást jelzi.

Látható, hogy az elmúlt néhány hónapban, az ár jelentős emelkedése közepette, a bányászok tartalékai metrika gyorsan csökkent.

Ez azt jelzi, hogy a bányászok az újonnan bevezetett keresletet kilépési lehetőségként használják ki.

Következetesen eladják a készleteiket a vevőknek. Az ebből eredő eladási nyomás medvés árfolyamfordulathoz vezethet, ha a kereslet rövid távon csökken.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!