A Tron alapítója a SPONGEV2 mém érmébe készül befektetni?

-

A Tron alapítója, Justin Sun nemrég 14,7 millió dollárnyi ETH-t utalt át egy ismeretlen tárcába.

A tranzakció aztán olyan pletykákat indított el, hogy talán a hamarosan megjelenő Sponge V2 (SPONGEV2) mém érmébe készül befektetni.

Az eredeti Sponge (SPONGE) ezen a héten több mint 130 százalékot emelkedett. Emiatt a kripto befektetők most azon tűnődnek, hogy a frissített verzió vajon elérheti-e (vagy akár meg is haladhatja) ezeket a nyereségeket, amint a nyílt piacra kerül.

Az eredeti SPONGE tokenek sikere megalapozza a V2 bevezetését

A SPONGE mém érmét májusban vezették be, márkajelzését pedig a közkedvelt Spongyabob Kockanadrág karaktere ihlette.

A projekt azonnali sikert aratott, miután a SPONGE érmét az Uniswap listázta. A token ára május 7-én minden idők legmagasabb, 0,0023 dolláros árfolyamára szökött fel.

Ez az emelkedés a legkorábbi befektetőknek 100-szoros hozamot eredményezett, és ezzel a SPONGE a mém érmék egyik legizgalmasabb tokenje lett.

A legtöbb vírusos mém érméhez hasonlóan azonban a SPONGE árfolyama csökkent a befektetők profit kivonása miatt.

SPONGEV2

Ettől függetlenül a token 2023-ban végig megőrizte az erős közösségét, amit az is bizonyít, hogy több mint 24 ezer ember követi a hivatalos Sponge token X-oldalát (régen Twitter). Most pedig a SPONGE csapata a token következő változatára készül a Sponge V2 név alatt.

Ez az új verzió az eredeti SPONGE-t igyekszik ugródeszkaként használni. Új felhasználási eseteket és lekötési lehetőségeket kínál a hűséges tulajdonosoknak és a korai vásárlóknak.

Az egyik legfontosabb újítás a Stake-to-Bridge funkció. Ez lehetővé teszi a meglévő SPONGE-tulajdonosoknak, hogy zárolják a tokenjeiket, és passzív hozamot szerezzenek SPONGEV2 tokenek formájában.

Már több mint 2,6 millió SPONGE tokent zároltak, amelyeknek éves hozama jelenleg 615 százalék.

Sokan azt gyanítják, hogy a kriptomilliárdos Justin Sun beszállhat a SPONGEV2-be

Miközben a SPONGE csapata a V2-es kiadásra készül, egyre több a spekuláció azzal kapcsolatban, hogy a milliárdos kriptovaluta vállalkozó, Justin Sun is be akar kapcsolódni az új projektbe.

A PeckShield adatai szerint Sun nemrég 6 166 ETH-t, több mint 14 millió dollár értékben utalt át a Binance-ről egy hozzá kapcsolódó Ethereum tárca címre.

A címzett tárca több mint 270 millió dollárnyi kripto-eszközzel rendelkezik. Ez az átutalás olyan pletykákat indított el, miszerint Sun arra készül, hogy a pénzeszközöket mém érmék vásárlására fordítsa.

Ez egybeesne egy májusban közzétett tweetjével, amelyben Sun kijelentette, hogy tervezi a „meme coinok kereskedelmének” megkezdését.

Érdekes módon Sun egyik pénztárcája, a „Justin Sun 4” az Etherscanon már több mint 108 millió Sponge V1 tokent tart, körülbelül 43 900 dollár értékben. Úgy tűnik, hogy a világ 14. legnagyobb SPONGE-tulajdonosaként Sun hisz a projekt sikerében és be is fektetett az érmébe.

A közelgő V2-es kiadás és a Stake-to-Bridge protokoll, valamint az eredeti SPONGE e heti 132 százalékos árfolyam-emelkedése miatt a kripto rajongók most azt feltételezik, hogy Sun jelentős befektetést indíthat el, hogy kihasználja a felhajtást.

A közelgő Sponge V2-es kiadása második esélyt adhat a mém érme befektetőknek

A Sponge V2 kiadása egyértelműen második lehetőséget jelent azoknak a befektetőknek, akik májusban kimaradtak az eredeti token exponenciális emelkedéséből.

Mivel a SPONGE 100-szoros hozamot biztosított a korai vásárlóknak, a SPONGEV2 lehetőséget ad hasonló (vagy még magasabb) nyereség elérésére.

Ráadásul az olyan mém érmék, mint a Bonk (BONK) és a Snek (SNEK) közelmúltbeli robbanása azt jelzi, hogy az alacsony tőkeértékű tokenek hype-ja és spekulatív mániája napról napra növekszik.

A BONK az elmúlt két hónapban több mint 7700 százalékot, míg a SNEK ugyanebben az időszakban 1050 százalékot emelkedett.

SPONGEV2

Ezek a hihetetlen hozamok rávilágítanak arra, hogy az olyan befektetőknek, mint például Justin Sun, miért szeretik mém érmékkel megforgatni a pénzüket. Maximálisan kihasználják ugyanis a kriptovaluta piac volatilitását.

Azonban nem csak a nagy vagyonnal rendelkező befektetők figyelnek a SPONGE-ra, a jól ismert kripto influencerek is felfigyeltek rá már a kibocsátásakor.

A több mint 116 ezer feliratkozóval rendelkező YouTuber ClayBro például nemrég közzétett egy videót, amelyben izgatottságát fejezte ki a SPONGEV2 lekötési lehetőségeivel kapcsolatban.

Az influencerek látványos hype-ot generálnak, és ehhez jönnek még a Justin Sun részvétele körüli spekulációk.

Úgy tűnik, mindezek eredményeként a lakossági befektetők szívesen vásárolnak a korai szakaszban a Sponge V2-ből. Ők is szeretnék ugyanis megismételni a SPONGE első bikafutása alatt elért nyereséget.

Megnézem a SPONGEV2 weboldalát

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!