2024-ben ismét robbanhatnak a mém érmék?

-


Vendégbejegyzés


Tele van meglepetésekkel a kriptopénzek piaca, most például több népszerű mém érme árfolyama is megugrott.

Ennek eredményeként pedig hatalmas hozamokat is el lehet érni. A szakértők szerint a Meme Kombat (MK) és a Sponge V2 (SPONGEV2) ára is jó eséllyel emelkedhet.

A mém érme mánia sokat segít a kereskedőknek, hogy szinte napok alatt akár kripto-milliomosok legyenek.

Nemrég a korai befektetőknek néhány esetben látványos nyereséghez volt szerencséjük.

Egy kereskedő például különösen nagyot kaszált egy kutya témájú tokenből (Dogwifhat – WIF), amely december elején robbant a piacon.

A kereskedő a kezdeti, 226 ezer dolláros befektetéséből mindössze öt nap alatt elképesztő, 1,69 millió dollárt csinált. Ez 650 százalékos nyereséget jelent. 

Közvetlenül a token rallyja előtt, a kereskedő december közepén több mint 19 millió WIF tokent vásárolt, darabonként körülbelül 0,01137 dollárért.

A token ára a magasba szökött, ahogy a WIF körüli hype elkezdett robbanásszerűen terjedni a közösségi médiában. Napokon belül a kereskedő tokenjeinek értéke megemelkedett, így 1,47 millió dolláros nyereséget zsebelt be.

Ez egy hihetetlenül jól időzített üzlet volt, amely egy alacsony árfolyamú mém érme esetében könnyen megtörténhet.

Hasonlóan nagy sikerre számíthat két másik mém érme is, amelyeket az alábbiakban részletesen is bemutatunk.

A Meme Kombat és az új Sponge V2 a mém érmék piacán a lekötési lehetőség miatt is komoly érdeklődésre számíthat 2024-ben.

A Meme Kombat magabiztosan várja az árrobbanást

A Meme Kombat (MK) egy frissen bevezetett P2E (play-to-earn) mém érme, amely 477 százalékos éves hozammal (APY) csábítja a vevőket.

Az előértékesítése két hónapja kezdődött, és eddig több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze. Sok befektető izgatott a projekt meggyőző lekötési funkciója miatt.

A kriptós siker érdekében tanácsos felfedezni a nagy potenciállal rendelkező projekteket a korai szakaszukban. A Meme Kombat tulajdonságait tekintve jó lehetőség erre.

mém érme

A Meme Kombat egy web3-alapú P2E játék, amelyben csatákra lehet fogadni, mindezt biztonságos és átlátható feltételek mellett.

És annak ellenére, hogy a projekt a P2E-re összpontosít, kiérdemli az egyik legjobb mém érme címet is.

A játékosok a platformon sokféle módon fogadhatnak, egymás ellen vagy akár a számítógép ellen is.

Megtalálhatók továbbá a hagyományos fogadási mechanikát alkalmazó lehetőségek, hogy biztosítsák a realisztikus és igazságos fogadási eredményeket.

A platformot az MK token működteti. A fogadási funkció mellett a Meme Kombat másik vonzereje a jövedelmező tétgyűjtési mechanizmus, amely 477 százalékos APY-t biztosít. Jelenleg a Meme Kombat lekötési jutalmai meghaladják a piaci átlagot.

mém érme

A berobbanó előértékesítéssel és azzal, hogy a tokenek nagy részét fenntartják a közösségi kifizetésekhez, a Meme Kombat előértékesítése hatékony támogatást kapott. Valószínűleg hamar el is fogyanak majd a tokenek.

A hype már elkezdődött, hiszen több médium és elemző is az egyik legjobb mém érmének és kripto befektetésnek tartja a Meme Kombatot.

Ezért arra lehet számítani, hogy sok befektető lemarad majd az előértékesítésről, és kénytelen lesz az IEO-t követően a tőzsdéken vásárolni MK tokent. Ez pedig felfelé nyomja majd az árat.

Ráadásul a projekt érme kínálatának nagy részét tétes szerződésekben kötik majd le.

A 477 százalékos lekötési APY mellett pedig várható, hogy sok befektető felveszi az érmét a portfóliójába. Ez viszont csökkenti az elérhető kínálatot, tehát a növekvő kereslet az árat is növeli majd.

Megnézem a Meme Kombatot

A Sponge V2 lehet a következő nagy durranás?

Több befektető is úgy gondolja, hogy ez az új token, a Sponge V2 (SPONGEV2) szintén látványos nyereségre készülhet. A Sponge V2-ről azt lehet tudni, hogy a közösség-vezérelt Sponge (SPONGE) mém érme következő iterációja, amelynek piaci csúcsértéke 100 millió dollár körül járt az év elején.

Az eredeti SPONGE kiválóan teljesített, mert mielőtt az árak elkezdtek meredeken zuhanni, a SPONGE megemelkedett.

A fejlesztői most úgy döntöttek, hogy újraindítják az érmét egy V2-es tokennel, valamint egy új lekötési modellel.

mém érme

A SPONGEV2 máris feltűnő érdeklődést kap a lakossági befektetőktől, annak ellenére is, hogy a token indulását még csak december 18-án jelentették be.

A Sponge ökoszisztémának már van egy kialakult közössége, ami több mint 23 ezer követőt jelent az X (korábban Twitter) felületén.

Ráadásul a fejlesztők felvázolták a SPONGEV2 jövőjére vonatkozó terveket, amelyek között szerepel egy új play-to-earn (P2E) játék. 

A SPONGEV2 megszerzéséhez a befektetőknek az eredeti SPONGE tokent kell megvásárolniuk és feltölteniük a Sponge.vip weboldalon található widget segítségével. Vagy adott esetben feltölteniük a meglévő SPONGE állományukat.

A feltett SPONGE tartósan lezárja a kínálatot, miközben a tulajdonosokat négy éven keresztül SPONGEV2 tokenekkel jutalmazzák a feltett összeg függvényében.

Ez a megközelítés segíthet a szűkösség növelésében és a hosszú távú birtoklás ösztönzésében, ami az árat felfelé nyomja.

Ha a Sponge V2 és a Meme Kombat akár csak töredékét is eléri annak, amit például a WIF token, akkor már szép hozam elé nézhetnek a befektetők 2024-ben.

Irány a Sponge oldala

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Futurisztikus futópad lehet a virtuális valóság kulcsa

A Disney Imagineers csapata ideális készüléket alkotott a metaverzum számára, egy 360 fokos futópadot, amely távirányítóval, fizikai mozgással vagy gesztusokkal vezérelhető. Az Egyesült Államokbeli YouTuber...

Megérkezett a recesszió az USA gazdaságába

Robert Kiyosaki, a Gazdag papa könyvek szerzője aggasztó figyelmeztetést fogalmazott meg, mivel szerinte az USA gazdasága jelenleg depresszióban van. A gyenge gazdasági növekedésre hivatkozva Kiyosaki...

Az ETH kezd magához térni a csütörtöki megrázkódtatásából

Az Ethereum (ETH) értéke az elmúlt 24 órában majdnem 1%-ot növekedett, és péntek kora délután 3129,64 dolláron kereskedett. Csütörtökön még bő 5%-os csökkenés miatt kaptunk...

A Crypto.com Eminemet alkalmazza az NBA rájátszás reklámfilmjéhez

A Crypto.com tőzsde visszatért a mainstream sportreklámokhoz és hírességek támogatását is toborozza. A Crypto.com a híres rapperrel, Eminemmel készített egy új reklámfilmet, amelyet a hétvégi NBA...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!