A ChatGPT szerint kitörés vár a Cardano-ra, duplázódhat az árfolyam

-


Vendégbejegyzés


Igazán remek hónapot élt meg a Cardano (ADA), a token ára november vége óta több mint 66%-kal növekedett.

Mivel az árfolyam mostanában elég sebesen megindult felfelé, megkérdeztük a ChatGPT MI-modellt, hogy érdemes-e abban reménykednünk, hogy ez a bikás hangulat kitart a 2024-es Bitcoin felezési eseményig, vagy még azon is túl. 

A ChatGPT válaszában a Bitcoin Minetrixet (BTCMTX) is megemlítette, szerinte ez a törtető kriptovaluta is nagy eséllyel ívelhet felfelé a jövőben. 

A Cardano erőt merít az életteli, bikás piacból, és egyre nagyobb magasságokba merészkedik

November 22. óta az ADA 0,370 dollárról a jelenlegi 0,613 dolláros értékre ugrott, és közben játszi könnyedséggel törte át a kardinális ellenállási szinteket.

Az ADA egy hónap alatt 66%-os emelkedést produkált. Az ezelőtti hónapok az oldalazó kereskedés bizonytalanságában teltek, de októberben ráköszöntött a bikás napok hajnala. 

Ehhez a bámulatos árfolyam növekedéshez több faktor is hozzájárult, ide sorolható például a kereskedési volumenek megugrása is.

Forrás: CoinMarketCap

A CoinMarketCap adatai azt mutatják, hogy az elmúlt 24 óra során több mint 1 milliárd dollár értékű ADA cserélt tulajdonost, és ezzel a teljesítményével a világ 13. legtöbbet kereskedett kriptopénzévé nőtt fel.

Fényévekkel jobb lett a szélesebb körű piaci hangulat is, a befektetői bizalom tehát elég jelentős.

A bizalom magját az jelenti, hogy az Egyesült Államokban várhatóan elindítanak egy spot Bitcoin ETF-et.

Tény, hogy ennek a momentumnak első ránézésre semmi köze sincs a Cardanóhoz, de ahogyan azt már eddig is megszokhattuk, a hasonló piaci hírek szinte mindig kihatnak a piac egészére.

Mivel a Cardano most minden tekintetben nyerő helyzetben van, a legtöbb kereskedő arra fogad, hogy esetében ez a tendencia 2024-ben és azon túl is folytatódni fog.

A ChatGPT előrejelzése szerint 136%-kal emelkedhet a Cardano a 2024-es Bitcoin felezésig 

A Cardano mögötti pozitív lendületre a ChatGPT mesterséges intelligencia modell optimista hosszú távú kilátásai is rátesznek egy lapáttal, melyek jókora növekedést céloznak meg az ADA részére a jövő évi Bitcoin felezést követően.

A ChatGPT egészen pontosan azért jósol egy szélesebb körű bikafutamot a kriptovaluták számára, mert szerinte a történelmi előzményekből, a fokozódó piaci hangulatból és a Cardano töretlen fejlődéséből ez következik.

Bárhogyan is alakul, az már most látszik, hogy az ADA készen áll a számára kedvező feltételek kihasználására.

ChatGPT

Forrás: ChatGPT

A ChatGPT előrejelzésében konkrétan arra utal, hogy a Bitcoin felezési eseménye támogathatja az ADA érme árfolyamát abban, hogy 2024 közepére 1,00 és 1,50 dollár közötti szinten alakuljon.

Ha a ChatGPT jóslata valóra válik, akkor az ársáv felső plafonjának elérése 136%-os növekedéssel volna egyenlő.

A ChatGPT feltételezését azzal magyarázza, hogy a korábbi felezések után is emelkedő tendencia uralta a kriptopiacot, és ennek valóra válásával a Cardano is képes volna megülni a hullámot.

Ha pedig adott a hátszél, már csak az kell, hogy a token megtartsa a mostani vonzerejét, és ekkor az ADA árfolyama további növekedésre számíthat a 2024-es Bitcoin felezés során.

De mi a helyzet a Bitcoin Minetrix háza táján?

A ChatGPT igen optimista előrejelzéssel ajándékozott meg bennünket a Cardano tekintetében, de ezen a tokenen kívül az új Bitcoin Minetrix (BTCMTX) kriptoprojektben is bizakodik. 

A jelenleg előértékesítési fázisát élő stake-to-mine Bitcoin Minetrix már több mint 5,7 millió dollárt gyűjtött össze. A projekt nagy előnye, hogy a hétköznapi befektetőknek is biztosítja a BTC felhőbányászati hash teljesítményhez való hozzájutást.

A BTCMTX tulajdonosoknak módja van arra, hogy lekössék az ökoszisztéma natív tokenjét, és így bányászati kreditekhez juthatnak.

Ezek a bányászati kreditek aztán két dologra is nagyon hasznosak: egyrészt felhőbányászati teljesítményt lehet értük szerezni, másrészt be lehet őket cserélni a bányászati hozamok egy részére.

Azok a felhasználók pedig, akik érméiket elhelyezik a staking poolban, a jelenlegi adat szerint évi 107%-os APY hozamot realizálhatnak.

Ezek az egyedi funkciók aktívan hozzájárulnak a Bitcoin Minetrix körüli izgalomhoz, és ahhoz, hogy a befektetői rétegek széles csoportja érdeklődjön iránta.

Tekintettel a most is zajló ICO sikerére, a ChatGPT úgy érvel, hogy a Bitcoin Minetrix kiváló helyzetben van ahhoz, hogy kiaknázza a Bitcoin felezése után várható piaci fellendülést.

ChatGPT

Forrás: ChatGPT

Az AI modell bizakodó előrejelzése úgy szól, hogy a bányászati koncepció frissessége, és a felezés körüli lelkesedés a BTCMTX-et 2024-re elrepítheti az akár 0,05 és 0,10 dollár közötti ársávba is. 

Ha a ChatGPT jóslata beválik, ez több mint 719%-os növekedést jelentene az érme számára.

A ChatGPT úgy gondolja, hogy a következő évek tekintetében a Bitcoin Minetrix potenciálja szinte korlátlan.

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésére

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!