Polkadot (DOT) technikai elemzés 12.23.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Polkadot (DOT)

A Polkadot (DOT) decemberben 47%-kal nőtt, és az elmúlt két napban 20%-kal emelkedett a közlemény megjelenésekor mért árak alapján. A blokklánc bevételei is jelentősen nőttek, ami a megnövekedett használatra utal.

A közelmúltbeli 7,9 dollár feletti rally azt jelentette, hogy a DOT új csúcsot jegyzett 2023-ra.

A technikai struktúra azt mutatta, hogy egy kisebb visszalépés után az elkövetkező napokban további árnövekedés valószínűsíthető.

A cikk írásakor a DOT egy napot 7,9 dollár körül mozgott. A következő napokban a 7,2-7,9 dolláros régió újbóli tesztelésére lehet számítani. Ezt követően a token valószínűleg folytatja a rallyt, és új csúcsok felé tör.

A 7,2-7,9 dolláros terület egy medvés rendelési blokkot jelentett az egynapos grafikonon. A lenti grafikon egy háromnapos grafikon volt, amely kiemelte a DOT erős bullish struktúráját a magasabb időkeretű grafikonon.

Ezen felül kiemelte a következő kulcsfontosságú ellenállást is 9,65 dollárnál. Ez a szint egy 2022. augusztusi csúcs volt.

Hogy egy ilyen rally ebben a hónapban vagy 2024 januárjában következik-e be, nem világos.

Az OBV szünet nélkül emelkedett feljebb, és az RSI 47-nél volt, hogy kiemelje az intenzív bikás lendületet.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!