Ez az 5 legjobb AI kripto, amiből még 2024 előtt érdemes vásárolni

-


Vendégbejegyzés


Izgalmas lehetőségeket rejtenek magukban a mesterséges intelligenciát (AI) alkalmazó kriptovaluták, mert a technológia integrálása lehetővé teszi, hogy ezek az érmék további új termékek és szolgáltatások felé nyissanak utat.

A szakértők egyre inkább úgy látják, hogy miután az AI forradalmasíthatja a különböző iparágakat, az AI kripto is jelentős növekedésre számíthat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az alábbi cikk az öt legjobb AI kripto projektet emeli ki, amelyek az innovatív felhasználási lehetőségeiknek és a magas hozam-potenciáljuknak köszönhetően 2024-ben jó eséllyel számíthatnak sikerre.

Érdemes most megfontolni a vásárlásukat, mert így még az év vége előtt bekerülhetnek a portfóliódba.

1. yPredict (YPRED)

A most megvásárolható, legjobb AI kripto lista élén az yPredict (YPRED) áll. Ez az érme a kereskedés egyszerűsítését célzó elemzési eszközeivel és különböző kereskedési modelljeivel tűnik ki a többi érme közül.

Az YPRED token központi szerepet játszik az ökoszisztémában. Hozzáférést biztosít a platform AI-alapú kereskedési termináljához, analitikájához, előrejelzéseihez és modellpiacához.

AI

Amint azt az yPredict fehér könyve is megjegyzi, ezek a termékek olyan élvonalbeli technológiákat használnak.

Ilyen például a gépi tanulás, az automatikus mintafelismerés, a hangulatelemzés és a technikai elemzés, hogy hasznos piaci meglátásokat hozzanak létre.

Az yPredict előrejelző modell piactere különösen látványos, mivel lehetővé teszi a hétköznapi befektetőknek, hogy „feliratkozzanak” a kereskedési szakértők által létrehozott fejlett modellekre.

Az yPredict több mint 5,5 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítés segítségével, ám ennek hamarosan a végére ér, jelenleg az utolsó előértékesítési szakasznál tart.

AI

A projekt átesett a Coinsult által végzett auditon, ami a biztonságos használatát és legitimitását erősíti. Fontos továbbá, hogy egy teljesen doxolt AI- és gépi tanulási szakértőkből álló csapat fejleszti.

Az előértékesítés sikerét, valamint a 2024-es termékbevezetésre vonatkozó, átfogó ütemtervet figyelembe véve az yPredict a legjobb AI kripto, amit most érdemes megvenni.

Az érdeklődő befektetők 0,11 dollárért vásárolhatnak YPRED tokeneket, most még a jövő év elejére tervezett, első tőzsdei bevezetés előtt.

Megnézem a yPredict oldalát

2. Internet Computer (ICP)

A másik legjobb AI kripto a piacon az Internet Computer (ICP), egy blokklánc projekt, amelynek célja, hogy az internetet globális számítástechnikai platformmá alakítsa át.

Az Internet Computer infrastruktúrát kínál a háttér szoftverek hosztolásához, méghozzá független adatközpontok nyílt hálózatán keresztül.

Fontos megjegyezni, hogy az 5 millió dolláros DeAI-támogatáson keresztül megvalósuló AI-integráció lehetővé teszi az AI-modellek megbízható végrehajtását. Ez azt jelenti, hogy a projekt szolgáltatása ellenőrizhető eredményeket biztosít.

AI

Az Internet Computer több projektje már használja a mesterséges intelligenciát, ilyen például az IC1101 metaverzum platform és a Dmail automatikus üzenetküldő protokoll.

További partnerségek is születőben vannak, például a The Game Company-val, amely az Internet Computerrel közösen tervezi, hogy AI felhőalapú játékokat kínál majd.

Az Internet Computer decentralizált rendszere, amely AI végrehajtást tesz lehetővé, megfontolásra alkalmas projekt lehet a kripto befektetőknek. Így 2023 utolsó heteiben érdemes beszerezni ezt az AI kripto tokent.

3. Fetch.ai (FET)

A Fetch.ai (FET) a blokklánc és az AI technológia innovatív kombinációját kínálja. Lehetővé teszi az autonóm szoftver ügynököknek, hogy különböző iparágakban szolgáltatásokat nyújtsanak.

Ezek az ügynökök a mesterséges intelligenciát és a gépi tanulást kihasználva emberi felügyelet nélkül, intelligensen működnek.

A Fetch.ai ügynökei képesek valós idejű hangulatelemzést végezni a pénzügyi hírekről, és az adatokból tanulva javítják a döntések eredményességét.

Ezekért a képességekért a FET token felel, amely működteti a rendszert. Biztosítja továbbá a hálózat működését és lehetővé teszi a hozzáférést.

AI

A Fetch.ai alapítói többéves tapasztalattal rendelkeznek a vállalkozói, a szoftver- és a mesterséges intelligencia piacon, így a projekt máris bizalmat keltett a befektetők körében.

Jelenleg a Fetch.ai a hetedik helyen áll a CoinMarketCap legnagyobb, AI kriptovalutákat tartalmazó listáján, a FET token pedig az elmúlt napokban 10 százalékot emelkedett.

Tekintettel arra, hogy az egyedi kialakítás és a funkciókészlet a Fetch.ai esetében eléggé meggyőző, a FET token az egyik legjobb AI kripto lehet, amibe érdemes most befektetni.

4. Echelon Prime (PRIME)

Az Echelon Prime (PRIME) egy játékra összpontosító token, amely AI technológiát integrál az ökoszisztémája kritikus funkcióinak működtetéséhez.

Ez magában foglalja a mesterséges intelligencia felhasználását adatelemzésre vagy a játékmenet és a jutalom elosztás informálására. Potenciálisan pedig felhasználja azt az intelligens szerződések végrehajtásának javítására.

AI

Az Echelon Prime natív PRIME tokenjét tranzakciókhoz, játékon belüli vásárlásokhoz és egyéb szolgáltatásokhoz használják a legelső játékában, a „Parallel”-ben.

A PRIME tokenekkel jelenleg 8,98 dolláron kereskednek, ami 32 százalékos emelkedést jelent az elmúlt 30 napban. A token kereskedési volumene is megugrott az elmúlt napokban, ami arra utal, hogy a befektetők kezdenek felfigyelni a lehetséges árfolyam-potenciáljára.

A játék és a mesterséges intelligencia kombinációja iránt érdeklődő kripto befektetőknek az Echelon Prime mindkettőt megadja.

Összességében egy újabb olyan AI kripto lehet, amelyet érdemes lesz figyelni vagy éppen beszerezni a következő hetekben.

5. Akash Network (AKT)

Az ötödik általunk ajánlott projekt és AI kripto, az Akash Network (AKT). Ez egy decentralizált, felhőalapú számítástechnikai piactér, amely az AI képességek fejlesztésében betöltött szerepével tűnik ki a többi közül.

Közelebbről, az Akash lehetővé teszi a GPU-k összevont piacterét, amelyet az AI fejlesztők és kutatók használhatnak. Mégpedig azzal a céllal, hogy könnyebben hozzáférhessenek az erőforrásokhoz.

Az AI-modellek képzése szempontjából kritikus fontosságú speciális hardverek esetében, az Akash GPU-kínálata segít demokratizálni a rendelkezésre állást.

AI

Az AKT tokenek csak néhány tőzsdén érhetőek el, és még nem indultak el az olyan Tier-1 platformokon, mint a Binance vagy a Coinbase.

Ennek ellenére a token 521 millió dolláros piaci kapitalizációnál tart, az AKT árfolyama pedig az elmúlt hónapban több mint 57 százalékkal emelkedett.

Tekintettel arra, hogy a projekt egyértelmű célja az AI hatókörének kiterjesztése és biztonságos, felhő alapú számítási alternatívák kínálása, az Akash Network erős esélyekkel indul a piacon.

Éppen ezért szintén az egyik legjobb AI kripto, amelynek megvásárlását érdemes most megfontolni.

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!