A BNB lánc felhasználói aktivitása dübörög, míg az Ethereum lemarad

-

A BNB Chain (BNB) az elmúlt hónapban megelőzte az Ethereum-ot (ETH) a felhasználói aktivitás tekintetében – derült ki a DappRadar blokkláncelemző cég adataiból.

A BNB Chain-en felsorolt összes decentralizált alkalmazás (dApp) tekintetében összesen 4,18 millió egyedi aktív pénztárca hajtott végre legalább egy tranzakciót az elmúlt 30 napban, ami 29%-os növekedést jelent a felhasználók számában.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ugyanezen időszak alatt mindössze 1,28 millió aktív cím bonyolított tranzakciót az Ethereumon, ami 13%-os visszaesést jelent a felhasználói aktivitásban.

BNB
Forás: dappradar.com

A felhasználói létszám kétszámjegyű növekedésének köszönhetően a BNB Chain-en a vizsgált időszakban összesen 22 millió tranzakciót hajtottak végre.

Az Ethereum tranzakcióinak száma ezzel szemben 44%-kal csökkent, és mindössze 3,34 millió tranzakciót regisztrált az elmúlt 30 napban.

Ami a hálózati díjakat és az azokból származó bevételeket illeti, a BNB Chain az elmúlt 30 napban 18,35 millió dollárnyi díjat kapott a felhasználóitól. Ez 50%-os növekedést jelentett a felhasználók által a hálózat használatáért fizetett díjakban hónapról hónapra (MoM).

A lánc ezekből a díjakból 2 millió dollár bevételt ért el.

A Token Terminal adatai szerint az Ethereum alacsonyabb felhasználói aktivitása miatt az Ethereum díjai és bevételei mindössze 10%-kal emelkedtek az elmúlt hónapban.

A BNB heti grafikonon

A cikk írásakor a BNB 305,80 dolláron kereskedett, 31%-os árfolyam-ralit könyvelve el az elmúlt hónapban a CoinMarketCap adatai szerint.

A coin szélesebb időkeretben (heti) értékelt árfolyama azt mutatta, hogy az elmúlt héten regisztrált 3%-os árkorrekció ellenére a felhalmozás kitartott.

BNB
Forrás: tradingview.com

A coin Relative Strength Index (RSI) és a Money Flow Index (MFI) a középvonaluk felett pihent, ami arra utal, hogy a vételi aktivitás meghaladta a forgalmazást.

Az írás pillanatában az RSI 68, míg a MFI 71,87 volt.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A coin 50 napos egyszerű mozgóátlaga (kék), amely a 200 napos egyszerű mozgóátlag (sárga) felett van, a fenti álláspontnak adott bizonyságot.

Amikor ezek az átlagok így helyezkednek el, azt általában felfelé irányuló trendre utaló jelnek tekintik.

Olvastad már? Michael Saylor fontos figyelmeztetést ad ki a Bitcoinnal kapcsolatban

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Az amerikai részvények most még a bitcoinnál is jobb választásnak számítanak?

A bitcoin a második negyedévben alulteljesítette az amerikai részvényeket, és ez a tendencia a harmadik negyedévben is folytatódhat. Quinn Thompson, a Lekker Capital kripto fedezeti alap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!