Tellor (TRB) technikai elemzés 01.06.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Tellor (TRB)

A Tellor (TRB) december 31-én 629 dollárra emelkedett, majd nyolc órával később 121 dollárra süllyedt. A Coinglass aznapi adatai szerint a TRB-szerződések nagy részét törölték. A lendülete azóta is csökkenő tendenciát mutat.

a Tellor csapata nem sokkal az árfolyam-kiugrás előtt letétbe helyezte a TRB-t. Ez azt jelentette, hogy a csapat valószínűleg részt vett a tokenek dömpingjében. Hogyan navigálnak a kereskedők ezeken a veszélyes vizeken?

A cikk írásakor a TRB 134 dolláron kereskedett. Felt a 143,9 és 185 dollár volt az ellenállás magas időtávú szintje.

Különösen az 185 dolláros zóna volt a TRB bikák számára a fő akadály december második felében.

Az alacsonyabb időkeret árfolyamgrafikonjainak technikai elemzése azt mutatta, hogy az 150-155 dolláros zóna január 5-én elutasította a bikákat.

Emiatt lehetséges, hogy a shortolók megvárják az újabb visszapattanást erre a területre, mielőtt shortolnának.

Alternatív megoldásként megvárhatják az elmozdulást az 177-190 dolláros régióba, mielőtt eladnának.

Ez lenne a valószínűbb kereskedés, tekintettel az 180 dolláros régió múltbeli fontosságára. Egy ilyen pattanás azonban nem biztos, hogy bekövetkezik.

Az RSI semlegesen 50 alatt volt, ami kiemeli az erős medvés lendületet. Az OBV is meredeken lefelé esett, és a vételi nyomás minimális volt.

A TRB kontraktusok alapjául szolgáló open interest január 6-án csökkent, ami a félelemmel teli hangulatot tükrözi.

A TRB Hyblock likvidációs hőtérkép a likvidációk egy észrevehető zsebét mutatta 195 és 235 dollárnál. Az 150 dolláros területen nem volt jelentős likvidációs szint.

A likviditás vonzza az árakat, így egy 200 dollár felé való felpattanást láthatunk. Az 180 dolláros terület fontosságát már korábban is kiemeltük.

A hőtérképek egybeesése azt jelentette, hogy a swing kereskedők kivárhattak az 180-200 dolláros területre való mozgással. Felmérhetik az eladási nyomás kitörésének alsó határát, és indokolt esetben rövid pozíciókba léphetnek.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!