A Sponge V2 a BONK helyébe léphet, máris elkapkodják a befektetők?

-


Prémium


A BONK 2023 végén viharos sebességgel vette be a kriptovilágot. December közepén jelent meg a Binance kínálatában, és egészen kivételes, több mint 100 százalékos nyereséget produkált egyetlen nap alatt.

A mém érme minden idők legmagasabb értékét érte el 0,00003128 dolláros árfolyamával, a pénz valósággal ömlött a felkapott, kutyás témájú tokenbe.

Az esés azonban hamarosan átvette az irányítást, és a BONK zuhanásba kezdett, és az értékének a csúcshoz képest több mint a felét veszítette el.

De a visszaesés ellenére is a BONK csodás hozamot jelentett a korai befektetőknek, miközben a legjobb mém érmeként szilárdította meg a pozícióját.

A BONK árfolyam-mozgása és elemzése

A BONK parabolikus rallyja december 1-jén kezdődött, miután a projekt bevezette a stakinget, ami vásárlási lázat eredményezett.

Ez a lépés felhívta a BONK-ra a szélesebb közönség figyelmét is, amely a következő Dogecoin vagy Shiba Inu után kitartóan vadászik.

A legnagyobb lökést december 14-én kapta az érme, amikor a Coinbase bevezette a BONK-ot a tőzsdére.

Ekkor az érme egy nap alatt 50 százalékos emelkedést indított el. Ezután jött a forgalmas Binance tőzsde, amely még decemberben bejelentette a BONK tőzsdei bevezetését, és ezzel minden idők legmagasabb szintjére emelte az érme árát.

A BONK végül 0,00003128 dolláron tetőzött, mielőtt elkezdődött volna az árfolyam esése.

A mém érme azóta több mint 50 százalékot esett vissza a jelenlegi, 0,00001431 dollár körüli szintre. Úgy tűnik, hogy ez egy támasz-szint, amely a 0,618 Fibonacci visszakövetési szinthez igazodik.

BONK

Az 52-es RSI érték azt mutatja, hogy a BONK fenntartja a bikás lendületet anélkül, hogy túlvásárolt lenne a napi grafikonon.

Ez azt jelenti, hogy még mindig van hely a rally potenciális folytatására, mielőtt elérné a szélsőségesen pozitív szinteket. Ezeket jellemzően 70 feletti értéknél látunk az indikátoron.

Amíg a mém érme a 0,0000134 dollár körüli támasz felett tartja magát, addig van lehetőség a visszapattanásra a 0,00001845 dolláros ellenállás felé. Ez egybeesik a 0,236 Fibonacci kiterjesztési szinttel.

E cikk megírásának idején úgy tűnik, hogy a következő teszt 0,0000222 dollárnál, a 0,382 Fibonacci szint közelében lehetséges.

A Sponge V2 lehet a következő mém érme szenzáció

A meme coin közösség most a következő robbanásveszélyes tokent keresi. Itt kerül elő a Sponge V2 token, amely egy továbbfejlesztett változata a Sponge V1 mém érmének. Ugyanaz a fejlesztő csapat áll mindkét mém érme mögött.

Maga a Sponge V1 rendkívüli hozamot hozott tavaly. Megdöbbentő módon, a csúcson az 1 millió dolláros piaci kapitalizációról 100 millió dollár fölé emelkedett.

Most a csapat célja, hogy megismételje ezt a sikert a Sponge V2 és az új tokenomika segítségével.

Ez az érme nem egyszerűen csak tiszteleg SpongyaBob Kockanadrág figurája előtt, ahogyan az eredeti változat, hanem a Sponge V2-ben egy play-to-earn mechanizmus is helyet kapott, hogy hasznosságot adjon az érmének.

A V2 bevezetése körül gyorsan nő a hype, már több mint 4,3 millió dollár összegű lekötést indítottak a felhasználók a token okos-szerződése segítségével.

A befektetőknek mindössze két mód áll rendelkezésére, hogy hozzájussanak a Sponge V2 tokenekhez. Az első a SPONGE közvetlen vásárlása, illetve tétbe helyezése a projekt weboldalán található lekötéses szerződésben.

A másik módszer a korábban birtokolt Sponge V1 lekötése, ugyanis minél több V1 tokent zárol a befektető, annál magasabb összegű V2 jutalmat szerezhet.

Egyébként az okosszerződéssel zárolt összes Sponge V1 tokent véglegesen zárolják, így támogatja a csapat a V2-re való átállást.

Érdekel a Sponge V2

Izgalmas play-to-earn ökoszisztémát is kínál a SPONGE V2

Ahelyett, hogy kizárólag a mém érme mániára támaszkodnál, hogy nyereséghez juss, választhatsz egy másik lehetőséget is.

A Sponge V2 bevezet egy blokklánc-alapú versenyjátékot, amellyel a játékosok további tokeneket szerezhetnek.

A játék résztvevői krediteket vásárolhatnak, hogy hozzáférjenek a fizetős játékokhoz, amelyek lehetővé teszik, hogy a játékosok SPONGEV2-t keressenek a helyezésük és a versenyteljesítményük alapján.

Lesz egy ingyenes verzió is, amely bevezeti a játékosokat az ökoszisztémába.

Ezzel a fejlesztők célja az, hogy felkeltsék az érdeklődést és növeljék a token elfogadását, mielőtt a felhasználók fizetős játékosokká alakulnának át.

Ez a play-to-earn metódus már felkeltette az olyan kriptoinfluencerek figyelmét is, mint ClayBro, aki a közelmúltban videókban említette a Sponge V2 érmét.

A kialakult márkaismertség, a staking őrület és a játék valódi hasznossága mind a Sponge V2 potenciális kitöréséhez szükséges összetevő. Mivel a tőzsdei jegyzések még váratnak magukra, a BONK tavaly mutatott parabolikus emelkedését kiválóan tükrözheti az érme.

Érdekel a Sponge V2

Következtetés

A Sponge V2 izgalmas kombinációját kínálja a funkcióknak, amelyek beindíthatják a befektetők rohamát.

Mivel a BONK lassan átadja helyét a csúcson, szabad a pálya egy új mém érmének, hogy megragadja a lehetőséget. És úgy tűnik, hogy a Sponge V2 érme él majd a lehetőséggel.

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!