Hatalmasat rallyzott a SPONGE, érkezik a vérfrissítés

-


Vendégbejegyzés


A Sponge (SPONGE) mém érme alig egy hónap alatt több, mint 76%-ot emelkedett. Ebben bőven benne volt a Sponge keze is, hiszen nemrég jelentette be a V1 verzióról V2-re való áttérését. Az egy hetes emelkedés mértéke is több, mint 67%-os

Sőt, az érme arról is beszámolhat, hogy a bejelentést övező heves izgalmak során 24 óra alatt 100%-ot nőtt az árfolyama, és egészen 0.00114 dollárra felkúszott.

A token azonban jelenleg kissé megnyugodott, és cikkünk írásakor 0.0007942 dollár környékén tartózkodik.

Sponge

Forrás: DexTools

Persze a befektetőknek felcsillant a szeme a SPONGE V2 alakítása láttán, és annak szeretnének utánajárni, hogy vajon lekörözheti-e a Pepe hallatlan sikerét, mely képes volt elérni a 4 046%-os áremelkedést is.

Jacob Crypto Bury kriptoelemző rámutat arra, hogy a $SPONGE milyen nagy mélypontról emelkedett a 10-szeresére, és hogy szerinte még ennél is nagyobb nyereségre tehetünk szert vele.

Tény, hogy a vevők egy kicsit most pihennek, de legyünk résen, ismételt árfolyamcsúcsok várhatók.

Ahhoz, hogy a felhasználók elérjék a játékos SPONGE V2 tokent, stakelniük kell a már ismert V1 érmét. Eddig 4,437,609,404 tokent helyeztek el az úgynevezett bridge szerződésben mintegy 3,544,401.58 dollár értékben.

Jó tudni, hogy amikor az érméket lekötik, azok automatikusan áthidalásra kerülnek. Mivel a projekt rendszeresen tudósít a lekötött érmék mennyiségéről, és az egyéb hírekről is, érdemes követni a közösségi oldalait, melyek az X és a Telegram.

Azoknak a befektetőknek, aki szeretnék megismerni a SPONGE V2-es verzióját, meg kell vásárolniuk a V1-es változatot, majd részt kell venniük a bridging szerződésben.

Ha pedig ránézünk a technikai elemzésre, elmondhatjuk, hogy érdemes betárazni belőle. Már csak azért is, mert a történelmi csúcson lévő ellenállás áttörése elegendő okot ad arra, hogy token a jövőben is megtartsa bikás lendületét.

Sponge

 

Forrás: DexTools

Nézd meg a SPONGE odalát

Keress 364%-os éves hozamot a SPONGE V2-vel

A stakelők örülhetnek, mert jelenleg 364%-os jutalomban részesülhetnek. Már értjük is, miért ennyire népszerű ez az érme, hiszen a befektetők szimpatizálnak a SPONGE V2 új, hasznos funkcióival.

Sponge

Justin Sun tárcájában 123,000 dollár értékű SPONGE van

A bullish kereskedőket bátorítja a Tron alapítójának, Justin Sun-nak múlt heti tevékenysége. Történt ugyanis, hogy Justin Sun 14 millió dollárt utalt át a Binance tőzsdéről, megmutatva azt, hogy elkezdett érdeklődni a mém érmék világa iránt.

A SPONGE pedig még csak most kezdett bele játékplatformjának frissítésébe, így minden esélye megvan arra, hogy felhívja magára Sun figyelmét.  

Csakúgy, mint a Tron alapítója, más nagynevű kereskedők is heves érdeklődést mutatnak a mém tokenek iránt, ami nem csoda, hiszen kifejezetten magas hozamokat lehet elérni velük.

Justin Sun még tavaly májusban számolt be arról, hogy „mém érmékkel és ígéretes projektekkel” kíván kereskedni. Sun a hírek szerint 123 000 dollár értékű $SPONGE büszke tulajdonosa.

A PeckShield kriptobiztonsági cég adataiból te is kiolvashatod, hogy egy Justin Sun-hoz köthető pénztárcába 6 166 ETH-t utaltak át a Binance-ról. A jelenlegi árfolyamon számolva ez az ETH átutalás nagyjából 14,7 millió dollár értékű.

Az Etherscan oldalon létezik egy „Justin Sun 4” nevű pénztárcacím (0x176f3dab24a159341c0509bb36b833e7fdd0a132), melyen 595 millió dollár értékben tanyázik kriptovaluta. Sun itt tartja a SPONGE tokenjeit is, összesen 108 millió SPONGE V1-et, mintegy 123 ezer dollár értékben.

Jelenleg kriptokémek hada figyeli árgus szemekkel a tárcát, hogy mik vele Justin Sun tervei, növeli-e a V1-es tokenek mennyiségét, és ha igen, bridgeli-e azokat.

Nézd meg a teljes tokenportfóliót a debank.com honlapon:

 

Forrás: DeBank

A Sponge mellett Justin Sun tárcájában olyan mém érmék is szerepelnek, mint például a SHIB (5,4 millió dollár), a FLOKI (635 ezer dollár), a BabyDoge (413 ezer dollár) valamint a PEPE (62 ezer dollár).

Sunhoz egy másik tárcacím (0x9fcc67d7db763787bb1c7f3bc7f34d3c548c19fe) is kapcsolódik, melyhez 282 millió dollár értékű kriptovaluta tartozik. Ennek nagy része ETH, és ha csak egy kis hányada is Sponge volna, az bizony egészen a csillagokig lőhetné ki a szivacsos érme árfolyamát.

Aztán van még egy tárca, amely talán Justin Sun tulajdona. Ez a cím (0x3ddfa8ec3052539b6c9549f12cea2c295cff5296) Justin Sun” nyilvános névjegyét tartalmazza, az értéke pedig 19,9 millió dollárra rúg.

Annyi bizonyos, hogy a kripto elemzők/figyelők szerint Sun, és más bálnák is a következő nagy kripto bikafutamra készülődnek, legalábbis a tranzakcióik ezt sugallják. 

Látogass el a SPONGE oldalára

A SPONGE ott szerepel a Dextools 10 legkeresettebb párja között

A Dextools adatai azt mutatják, hogy a SPONGE érmének cikkünk írásakor 12 250 tulajdonosa van, de ebben nincsenek benne a központi tőzsdéken és a bridge szerződésben tartott érmék.

A CoinmarketCap az elmúlt napra vonatkozóan 1,02 millió dolláros kereskedési volument regisztrált a SPONGE számára, míg a Dextools a teljes piaci kapitalizációt 33,02 millió dolláron jegyzi.

A Dextools negyedik legforróbb érméje ma a MICKEY, és azért köszönhetett be a tőzsdékre, mert lejárt a Disney rajzfilmfigura eredeti változatának szerzői joga.

A mém érmék népszerűsége kibírta a kriptotél jeges zimankóját, és közülük a Sponge még a New York magazinban is kiemelkedően szerepelt 2023 május 9-én. A cikkben kiemelték, hogy mind a Pepe, mind a Sponge iránt vad a kereslet, és úgy viselkednek, mintha újra 2021 lenne. Külön hangsúlyozták azt, hogy a cikk írása előtti héten a mém érmék 2,3 milliárd dolláros forgalmat bonyolítottak le.

A SPONGE V2 a nagyobb és jobb tőzsdéken is elindul majd, és a szerencsejáték lehetősége mellett  jelentős bevételt ígér a befektetők számára. 

A SPONGE token jelenleg a következő nagy tőzsdéken érhető el: Gate.io, MEXC, Bitget, Poloniex. A várható Tier 1 tőzsdék pedig az OKX, a Kucoin és esetleg a Binance.

Vásárold meg és kösd le a SPONGE érméket még ma, és állíts össze a segítéségével látványos hozamokat biztosító kriptoportfóliókat.

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!