Egy bálna több, mint 50 millió XRP-t adott el, mi lesz ezután?

-


Vendégbejegyzés


A kriptobálnák mozgolódni látszanak az XRP-vel kapcsolatban. A Whale Alert tudósítása szerint csak az elmúlt időszakban már több mint 50 millió XRP tokent utalt át egy titokzatos kriptobálna a tárcájából a kriptotőzsdékre. Ki tudja, talán eladni készül az érmét? A spekulációk ebbe az irányba mutatnak.

Ezek a hatalmas XRP átutalások a token árfolyameséseikor következtek be. Az ár jelenleg 0,566 dolláron áll, és a hat évvel ezelőtti, 2018. január 4-ei csúcshoz képest mintegy 85,51%-ot esett.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Mivel az XRP-re mostanában jócskán rájár a rúd, a kereskedők olyan alternatív befektetési módokat keresnek, amelyekkel nagyobb esélyük lehet egy tisztességes hozamot létrehozni.

Az egyik ilyen vadonatúj altcoin, a Bitcoin Minetrix (BTCMTX), melyet hatalmas érdeklődés övez az innovatív Stake-to-Mine protokollja miatt.

Az XRP folyamatosan ingadozik, a bálnák több mint 50 millió dollárnyi XRP-t mozgattak meg  

A blokklánc-követő platform Whale Alert két közelmúltbeli tranzakcióról is beszámolt.

Ez alapján megtudtuk, hogy a szóban forgó Ripple bálna 26 millió XRP-t címzett a Bitso-nak és 24,7 millió XRP-t a Bitstamp-nak.

Mivel mindkét utalás egy és ugyanazon tárcacímről ered, arra következtethetünk, hogy a bálna eladni készül az XRP-készletének nagy hányadát.

Már csak azért is indult el ez a pletyka, mert a tőzsdékre történő hatalmas összegű átutalások gyakran utalnak arra, hogy a tulajdonosok eladásra készülnek.

xrp

Forrás: WhaleAlert

Mivel az XRP még mindig benne van a dolgok sűrűjében a SEC-kel kapcsolatos jogi problémák miatt, néhány kereskedő negatív jelnek vélheti a bálnák ilyen irányú mozgását.

Az átutalásokra akkor került sor, amikor az XRP szerdán volatilis árhullámzást mutatott be: az érme ára ekkor 24 óra alatt egészen egészen 0,504 dollárig esett, ami majdnem 20%-os csökkenés.

Csak ezt követően tért vissza a 0,582 dolláros szintre, és azután ismét 0,566 dolláros szinten találta magát.

xrp

Forrás: CoinMarketCap

Persze azt nem tudhatjuk, hogy az érintett bálna valóban eladja-e a tokeneket, és ha igen, mikor, de az biztos, hogy már csak az átutalás ténye is képes befolyásolni a befektetői hangulatot, főleg egy gyengébb időszakban. 

Az XRP befektetői nagyon várnak egy dátumot

Bár ez a fent tárgyalt bálna-aktivitás kétségeket ébresztett a befektetőkben, még mindig reménykednek a Ripple és a SEC jogi csatájának kedvező kimenetelében.

Ráadásul végre úgy néz ki, hogy majdnem három év után az ügy a végső szakaszába léphet.

A bírósági dokumentumok alapján a következő fontos határidő február 12., mivel ekkor kell mindkét félnek befejeznie a jogorvoslattal kapcsolatos lehetőségek felfedezését.

A Ripple és a SEC ezen jogorvoslati eljárás során döntenek majd az ügy bíróságon kívüli megoldási lehetőségeiről.

A SEC március 13-án készül benyújtani a jogorvoslati kérelmét, a Ripple pedig válaszul április 12-ig adja majd be az ellenvetését.

A legtöbb XRP befektető abban reménykedik, hogy 2024-ben egyszer s mindenkorra véget érhet a felek között húzódó heves jogi dráma.

Ha pedig sikerül megegyezni, akkor az minden bizonnyal pozitív kihatással lesz az XRP árfolyamára.

Emlékezzünk csak vissza, hogy 2023-ban mekkora lendületet kapott az XRP, amikor a bíróság júliusban kimondta, hogy a mindennapi XRP tranzakciók nem minősülnek értékpapírügyletnek.

Míg az XRP próbálja elkapni a lendület fonalát, a kereskedők egy friss altcoinra, a Bitcoin Minetrix-ra fókuszálnak 

Mivel az XRP folyamatos jogi problémákkal néz szembe és a bálnák tevékenysége is eladási hullámot sejtet, egyes kriptokereskedők inkább az új, potenciálisan sokkal értékesebbnek tűnő, új altcoinokra figyelnek.

Az egyik ilyen hatalmas érdeklődést felkeltő altcoin a Stake-to-Mine mechanizmussal bíró Bitcoin Minetrix (BTCMTX).

Ez a token arra hivatott, hogy elérhetővé tegye a BTC bányászatát a felhasználók számára csupán azzal, hogy BTCMTX tokeneket stakelnek.

Mivel ez egy abszolút hozzáférhető és egyszerűen használható token, az előértékesítése egy szempillantás alatt meghaladta a 7,8 millió dolláros gyűjtést.

A Bitcoin Minetrix azért egyszerűsítette le a BTC-bányászat nehézkes folyamatát, hogy mindenki számára megnyissa az ajtót a bányászati tevékenység előtt. 

A Bitcoin Minetrix mást is ad: passzív hozamot kínál a bányászoknak, mely cikkünk írásakor 83%-os éves hozamot jelent.  

A projekt egyre több kripto influencer figyelmét kelti fel, akik egytől egyig úgy tartják, hogy a tokenben ígéretes növekedési lehetőségek rejlenek.

Példának okáért itt van a YouTuber No Bs Crypto, aki azon filozofál, hogy ez lehet-e a következő 100x-os érme.

A Bitcoin Minetrix a közösségi médiában is nagy lelkesedést arat, hivatalos Twitter-oldala 16,6 ezer követővel rendelkezik. 

A Bitcoin Minetrix fejlesztőinek célja az, hogy hamarosan bevezessék a BTCMTX natív tokent a vezető tőzsdéken.

Erre nemsokára sor is kerül, mégpedig az ICO végetértével, illetve amikor a projekt eléri a kitűzött  finanszírozási célját (8,005,978). Tekintettel arra, hogy a gyűjtés már meghaladta a 7,8 millió dollárt, ez a várt nap igencsak közeleg.

A BTCMTX érméket ETH, USDT vagy hitel/betéti kártya használatával vásárolhatjuk meg az előértékesítésen keresztül.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix (BTCMTX) előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!