Az XRP tulajdonosok szemet vetettek egy új altcoinra, a Bitcoin Minetrixre

-


Vendégbejegyzés


Az elemzések azt mutatják, hogy az XRP Ledger (XRPL) natív kriptovaluta tulajdonosai nyitottak a Bitcoin Minetrix (BTCMTX) jelenleg is dübörgő előértékesítésére.

A folyamatban lévő gyűjtés jelenleg több mint 8,8 millió dollárt hozott össze.

Ezen túl több mint 562 millió BTCMTX-et kötöttek le a platform stake-to-mine protokollján keresztül.

A Bitcoin Minetrix a stakingen át nyitja meg a felhasználók számára a BTC bányászatot 

A Bitcoin Minetrix stake-to-mine protokollja lehetővé teszi a BTCMTX-tulajdonosok számára, hogy felhőbányászati teljesítményhez jussanak, ehhez csak le kell kössék az érméiket.

Ez a felhőbányászati teljesítmény pedig nagyszerűen alkalmazható Bitcoin bányászatra mindenféle drága számítástechnikai hardver vagy technikai tudás hiányában is.

Azok kedvéért, akik nincsenek otthon a témában, elmondjuk, hogy a felhőbányászat során egy távoli adatközpontból bérelünk számítási teljesítményt, amelyet kriptopénz bányászatára lehet bevetni.

Ez a mechanizmus egyszerűségével megengedi, hogy a felhasználóknak ne kelljen vásárolniuk és karbantartaniuk gyakran zajos és hőigényes bányászati berendezéseket.

xrp

A Bitcoin Minetrix stake-to-mine protokollja nem kevesebb célt tűzött ki maga elé, minthogy demokratizálja a Bitcoin-bányászathoz szükséges hozzáférést, és ezzel előmozdítson egy, a korábbinál sokkal fenntarthatóbb megközelítést.

Ez a szemléletmód egyébként is vonzó, de ahogyan közeledünk a Bitcoin felezési eseményéhez, azaz a bányászati jutalmak csökkenéséhez, még csillogóbbnak tűnik. 

xrp

Forrás: coinmarketcap.com

A stake-to-mine modell mellett meg kell említsük a BTCMTX natív token lekötési lehetőségét is, mely során az éves hozam igen nagyvonalú, jelenleg 74%-os.

A csábító hozamnak, és a stake-to-mine mechanizmusnak hála a Bitcoin Minetrix projektje jelenleg a CoinSniper.net kiemelt második helyén áll.

Érdemes csatlakozni a BTCMTX előértékesítéséhez?

Azt még ugyan nem tudni, hogy mikor debütál hivatalosan a Bitcoin Minetrix, de az ICO-jának kapuja még tárva-nyitva áll, és egy igen nagyvonalú bevezetési árral várja a befektetőket.

A mostani szakaszban a résztvevők Ethereum (ETH), USDT vagy bankkártya útján juthatnak hozzá az egyenként 0,013 dolláros natív BTCMTX érmékhez.

Arra viszont készülj fel, hogyha sokáig vársz, könnyen lehet, hogy már csak a mostaninál sokkal drágább tokenárral találkozol majd, hiszen néhány naponta emelkedik.

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésére

Az XRP-tulajdonosok eljátszanak a Bitcoin Minetrix-be való befektetés gondolatával

Az XRP birtokosai felfigyeltek a Bitcoin Minetrix kiemelkedő funkcióira, a kedvező ICO-jára, és az egyre jobban gyarapodó közösségére is.  

Tulajdonképpen kénytelenek is kissé nézelődni, hiszen az XRP ára 2017-ben és 2020-ban ugyan élesen megugrott, de azóta ez a felfelé irányuló lendület megcsappant, és az érme mondhatni kifulladóban van.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Aztán elevenítsük fel azt is, hogy a Ripple, az XRP érmét az on-demand likviditási (ODL) megoldásában alkalmazó blokkláncvállalat jogi csatározásba keveredett az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletével (SEC).

Sajnos ez az elhúzódó szabályozási bizonytalanság alaposan beárnyékolja az XRP jövőbeni kilátásait.

Ha a te portfóliódban is helyet kap az XRP,  érdemes átgondolnod a BTCMTX-szel való diverzifikálást, mivel a projekt jutányos staking lehetősége, és a magas APY-ja még nagy nyereséget hozhat neked a konyhára.

Ne feledd, a kriptobányászat 2028-ra előreláthatólag 4,7 milliárd dollárt fog elérni.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!