Az Avalanche és a Solana visszaesett, a Bitcoin Minetrix emelkedik

-

A drasztikus piaci visszaesés után ebben a hónapban az Avalanche és a Solana elkezdett magához térni, 7,24 százalékkal, illetve 6,48 százalékkal nőttek.

Eközben a Bitcoin Minetrix is lendületbe jött, miután az előértékesítése már meghaladja a 9,1 millió dollárt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Avalanche és a Solana emelkedik

Az Avalanche és a Solana iránti heves érdeklődés annak köszönhető, hogy a két projekt kifejezetten izgalmas blokklánc felhasználási esetekkel dolgozik.

Az elmúlt egy órában az Avalanche 0,82 százalékos emelkedést produkált, míg az elmúlt 24 órában 7,24 százalékkal emelkedett.

De ezen a héten még mindig 13,61 százalékos csökkenés tapasztalható. Jelenleg az Avalanche árfolyama 30,66 dolláron áll, 11,2 milliárd dolláros piaci kapitalizáció és 797 millió dolláros 24 órás kereskedési volumen mellett.

A kereskedési volumene 27,94 százalékkal nőtt az előző naphoz képest. Ez azt mutatja, hogy a közelmúltbeli visszalépést követően ismét megnőtt az érdeklődés az érme iránt.

Ennek ellenére az AVAX 35 százalékkal csökkent ebben a hónapban és 37 százalékkal a decemberi 48 dolláros csúcshoz képest.

 

A visszalépés jelentős növekedési teret jelent, amennyiben szélesebb körű fellendülés következik be.

Ugyanakkor azt is mutatja, hogy az Avalanche továbbra is bajban van a közelmúltbeli emelkedés ellenére.

A legújabb emelkedés apropóján az Avalanche ismertette a „közösségi érmékbe” történő befektetés általa működtetett, speciális kereteit.

A szóban forgó közösségi érmék tulajdonképpen mém érmék, és a működésükről kiadott tájékoztató ma több mint 24 százalékkal lőtte ki a hálózat vezető mém érméjét, a Coq Inu-t.

Az Avalanche Foundation kifejtette, hogy a keretrendszer 

„Olyan közösségi érmés projektek azonosítására szolgál, amelyek stabilitást, növekedési potenciált és a kriptopénzek tisztességes gyakorlata iránti elkötelezettséget mutatnak”.

A legfontosabb szabályok közé tartozik a tulajdonosok magas száma, a likviditás és a napi kereskedési volumen.

A Solana is keresi a legjobb felhasználási eseteket

A Solana látszólag megneszelte az Avalanche lépését, és megindult. Úgy tűnik, a Solana kifejezetten lelkesedik a tokenizálásért.

A tokenizáció forró téma a kriptóban, a Berstein Research szerint 2028-ra a világ teljes pénzkínálatának 2 százaléka várhatóan tokenizált lesz.

Az Avalanche mém érmékről szóló tweetjéhez hasonlóan a Solana tweetje is azt mutatta, hogy a csapat nyitott az alternatív felhasználási esetekre. Ezek ugyanis ösztönözhetik az ökoszisztéma növekedését.

A Solana az elmúlt 24 órában 6,48 százalékkal emelkedett, de ezen a héten 11,27 százalékkal, ebben a hónapban pedig 22,3 százalékkal csökkent.

A decemberi 121 dolláros csúcshoz képest is 28,37 százalékkal csökkent.

Avalanche

Végső soron, a közelmúltbeli emelkedések ellenére az Avalanche és a Solana továbbra is csökkenő tendenciát mutat.

Mindezek közepette azonban a Bitcoin Minetrix, egy Stake-to-Mine altcoin szilárdan áll az előértékesítésben.

A Bitcoin Minetrix előértékesítése elérte a 9,1 millió dollárt

A Bitcoin Minetrix egy Ethereum-alapú protokoll, amellyel a felhasználók a felhőből bányászhatnak Bitcoint.

A platform nem igényel drága hardvert vagy technikai szakértelmet, BTCMTX-et és Ethereum-kompatibilis pénztárcát.

Alapja a Stake-to-Mine modell, ahol a felhasználók BTCMTX-et helyeznek letétbe, méghozzá Bitcoin-bányászati kreditekért cserébe.

Az, hogy a tokeneket mennyi időre kötik le, a felhasználótól függ. Így a rendszer teljes kontrollt és autonómiát biztosít a befektetőknek.

A Bitcoin-bányászati kreditek nem átruházható ERC-20 tokenek, amelyeket a felhasználók elégethetnek, hogy felhőbányászati teljesítményt kapjanak érte.

Ez a folyamat egyszerű és ideális a kezdőknek is. Ráadásul a Bitcoin Minetrix decentralizált és közösségi tulajdonban lévő jellege kiküszöböli a felhőbányászati csalások kockázatát.

Ezzel pedig megoldja az iparág egyik fő akadályát, amely az elfogadás elébe áll. Emellett a megfelelő hely szükségességét és a zajszennyezést is elhárítja a felhasználó elől. Ezzel a hagyományos Bitcoin-bányászat környezetbarátabb alternatíváját kínálja. 

A platform jutalmait elsősorban bányászkreditekben fizetik ki, de BTCMTX tokennel támogatják. 

Bár a felhőbányászat még nem indult el, az előértékesítésen vásárló befektetők választhatják a lekötést is az akár 72 százalékos, éves hozamú BTCMTX jutalmakért.

A magas hozam azonban fokozatosan csökken majd, ahogy a tétgyűjtő medence értéke növekszik.

Megnézem a Bitcoin Minetrix előértékesítését

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Távozik a SEC-től a kriptocégek réme

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) végrehajtási osztályának kriptoeszközökkel és kibernetikai eszközökkel foglalkozó részlege vezetője kilenc évnyi szolgálat után távozott az ügynökségtől. Az ő...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!