Az Avax ára rohamtempóban emelkedik a héten

-

Az Avalanche (AVAX) az elmúlt hét napban majdnem 20%-os emelkedést produkált. Az oka pedig a csapata által egy frissen bevezetett lehengerlő újítás.

Nézzünk rá jobban az árrobbanás mögötti okokra!

Az AVAX szárnyra kapott a 100K TP/S skálázási megoldása miatt

Az Avalanche csapatának legújabb bejelentése a másodpercenként 100 000 tranzakcióra képes staking megoldás, a Vryx. Ez az új felhasználási mód természetesen alaposan felbolygatta a kedélyeket. 

Ez az izgalom az Avalanche árfolyamán is tapintható. Az érme az elmúlt 24 órában 2,18 %-kal, az elmúlt 7 napban több mint 20%-kal növekedett, de a havi kimutatás már közel 9%-os csökkenésről számol be.

Az éves kimutatás azonban elmond mindent, hiszen ha megvizsgáljuk, akkor jelenleg egy fényes 71,42%-os emelkedés látható rajta.

A piaci kapitalizációt tekintve az AVAX most 13,16 milliárd dollárt mutat fel, és ezzel elnyerte a kilencedik legnagyobb kripto címet.

Az érme volumenén a közelmúltbeli őrület is szépen megmutatkozik, amely ma több, mint 714 millió dollárra nőtt.

Az Avalanche a Vryx-et január 26-án jelentette be egy kutatási bejegyzésben, és ebben részletesen kifejtette az Avalanche hálózat 100.000 TP/S-re történő skálázásának terveit.

Az Avalanche árfolyamgrafikonján egy hónapnyi völgy után végre bullish elemek figyelhetők meg. Jelenleg az érme trendvonala a Fibonacci Retracement eszköz vételi zónájában tartózkodik.

A mutatókból azt látjuk, hogy az AVAX ilyen lendület mellett 63 és 86 dollár közé emelkedhet.

avax

A piac legjobb kriptoelemzői is felfigyeltek az Avalanche friss árfolyamgrafikonjára, közülük World of Charts egyenesen bikás hullámot jósol 50 dollárig, illetve afölé.

Cantonese Cat is beszállt az elemzésbe, és felhívta rá a figyelmet, hogy az egykori ellenállás a héten bekövetkezett erős visszafordulás után támasztékká változott.

Az elemző rámutat a „doji dragonfly” nevű alakzatra, mely egy lehetséges bikás fordulatot vetít előre, ráadásul a hosszú alsó árnyéka a vevők kifejezett érdeklődését mutatja.

Bár kétségtelen, hogy az Avalanche bullish pillanatokban sütkérezik, nem csak ez az egyetlen érme, amely átéli ezt az élményt. Egy másik kriptoversenyző, a Play-to-Earn Meme Kombat mém érme is nagy hullámokat vet, ezért érdemes rá jobban figyelnünk.

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

A P2E leköthető token ICO-ja szépen lépdel előre 

A Meme Kombat mém érme a P2E játék és a szerencsejáték egyedülálló egyvelege.

Az pedig csak hab a kriptotortán, hogy ezt a mixet a mesterséges intelligencia hozza létre, kihasználva a közösségi térben éppen népszerű mémeket.

A Meme Kombat előértékesítése cikkünk írásakor 7,6 millió dollár, és olyan sajtóorgánumok kapták fel, mint a Cointelegraph, a BeInCrypto és a CryptoPotato.

avax

A projekt egyik legfontosabb vonzereje a beépített P2E játék. A Meme Kombat arra hívja a felhasználókat, hogy játsszanak és fogadjanak az MI által generált csaták végeredményére.

Aki erre benevez, az a látványos aréna első sorából nézheti a mém karakterek szórakoztató, és igazságos küzdelmét. 

A projekt a vállalkozó kedvűeknek számos magával ragadó, realisztikus játékmódot kínál, és tervbe van véve egy következő játékszezon indítása is még több játékmóddal és karakterrel.

Austin Hilton kriptoelemző kifejezetten bizakodó a Meme Kombattal kapcsolatban, és 244 ezer feliratkozójának lelkesen kifejtette, hogy a projekt milyen nagy felhasználói bázist vonzhat be. Hilton szerint a projekt egyik bája, hogy a különböző mém érme közösségek fogadhatnak a saját mém érméikre a mások elleni harcok során.

A Meme Kombat lekötési mechanizmusát is jó megemlíteni, mely jelenleg 122 %-os APY-t kínál. Ez természetesen a staking pool duzzadásával csak csökkenni fog, így minél korábban csatlakozik valaki a befektetéshez, annál jobban jár majd.

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!