Köszöntsd te is a februárt ezzel a 4 ígéretes kriptóval

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piaca februárban is kész meghódítani a befektetőket szerte a világon, és magas hozammal kecsegtet.

Az alábbi érmék még előértékesítésben vannak, ami azt jelenti, hogy a tőzsdei megjelenésük előtt, kedvezményes áron szerezhetők be. 

Bemutatunk neked 4 olyan érmét, melyek a kegyeidért egyedi tulajdonságokkal és hasznossággal, illetve ígéretes növekedési lehetőségekkel szállnak a ringbe.

1. Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Felhőbányászati projekt fantasztikus jutalmakkal

A Bitcoin Minetrix projektje egyszerűen leveszi a lábukról azokat, akik ígéretes kriptoprojektek után kutatnak. Az alacsony tőkeértékkel büszkélkedő kriptó hasznossága tagadhatatlanul nagy.

A Bitcoin Minetrix egy olyan felhőbányászati projekt, amely a hétköznapi befektetők számára is elhozza a BTC bányászat páratlan lehetőségét.

A Minetrix a BTC-t a befektetők nevében bányássza, és jutalmakat oszt szét. 

kripto

A Bitcoin Minetrix saját kriptója, a BTCMTX jelenleg az ICO-ját üli, és mindezidáig több, mint 10 millió dollárt sikerült összegyűjtenie.

Amint láthatod, ez a kereslet egészen bámulatos, de meg is érdemli, hiszen kiemelt hasznosságot biztosít a résztvevők számára.

Végre egy olyan befektetési lehetőség, mely nem követel meg tőlünk magas szintű technikai szakértelmet, és kisbefektetőként is nagyobb profitra tehetünk szert a Bitcoin bányászati tevékenységből.

Vásárolj be te is a  BTCMTX tokenekből, és kösd le őket. A mostani APY 66%-os, és a stake-to-mine műszerfalon egyszerűen tudod követni a jutalmad alakulását. Az érdeklődés nagyságát mutatja, hogy eddig 627,948,137-et stakeltek.

Vásárolj BTCMTX tokeneket ETH, USDT vagy bankkártya segítségével!

Nézd meg a Bitcoin Minetrix ICO-ját

2. Meme Kombat (MK) – Ahol a mesterséges intelligencia szórakoztat

A Meme Kombat mém token szuper egyvelege a P2E játéknak és a szerencsejátéknak.

A szórakoztatásban remek segéde a mesterséges intelligencia, mellyel behozta a projektbe a közösségi oldalak legmenőbb mém karaktereit, például Pepét, vagy Spongyabobot.  

A Meme Kombat ICO-jának gyűjtése cikkünk írásakor 7,8 millió dollárra rúg, és egy natív MK token 0,279 dollárért szerezhető be.

kripto

No de térjünk vissza a bevezetőben említett realisztikus P2E játékra. Képzeld el, hogy az MI által generált csatákra felhasználóként te is fogadhatsz, ha nyersz, MK érmék ütik a markodat.

A harcok során több játékmód és karakter között választhatsz, így nem válik egyhamar unalmassá a játék.

A Meme Kombat staking mechanizmusa is egy jókora motiváló tényező, és jelenleg 120%-os APY-t kínál az érmét választóknak.

Eddig 10 884-en döntöttek úgy, hogy lekötik a tokenjeiket, és összesen 32.879.940 MK-t stakeltek.

Jó lesz sietned, mert ez a szép kerek szám a pool növekedésével óhatatlanul csökkenni fog.

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

3. eTukTuk (TUK) – Környezetbarát kezdeményezés

Ez a zöld startup a fejlődő országok fenntartható közlekedéséért vívott küzdelem mellett tette le a voksát.

Az eTukTuk (TUK) előértékesítése eddig már több, mint 719 millió dollárt tudott összegyűjteni támogatásként a befektetőktől.

A projekt célja elérésének érdekében beveti a blokklánc megoldások erejét, valamint elektromos  tuktuk-okat kíván gyártani, eladni, és természetesen egy ehhez illő töltőhálózat fenntartása is a célja.

kripto

Ez a környezetbarát kezdeményezés a fentieken túl a fejlődő gazdaságok részére digitális személyazonosságot és pénzügyi szolgáltatásokat is felajánl. 

A TUK tokent lekötők cikkünk írásakor 307%-os APY-val gazdagodhatnak. A staking pool adatai szerint eddig mintegy 16,307,511 tokent kötöttek le.

Egy token jelenleg 0,026 dollár, amit lehet használni az eTukTuk megvásárlására, a töltésére, illetve a vele való utazás igénybevételére is. 

Nézd meg az eTukTuk előértékesítését itt

4. Sponge V2 (SPONGE V2) – Játssz és keress SpongyaBob Kockanadrággal

A SpongyaBobbal felüdített Sponge (SPONGE) mém érme elmúlt hónapja elég szépen alakult, köszönhetően annak, hogy bejelentette a V2-es tokenjének, a Sponge V2-nek a közeljövőben való megjelenését.

Így nőhetett a SPONGE az elmúlt hónapban mintegy 33%-kal, és ezzel ismét a népszerű mém érmék közé került.

A Sponge új verziójába sokak örömére egy vagány Web3-as Play-to-Earn játék is bevezetésre kerül majd.

kripto

A SPONGEV2 tokenhez csak akkor férhetsz hozzá a tőzsdei bevezetése előtt, ha SPONGE érme tulajdonosként részt veszel a stake-to-bridge mechanizmusban. Ennek folyamán végleg lezárod a V1-es tokeneket.

Cikkünk írásakor 3,620,764.82 dollár értékben stakeltek és bridgeltek tokeneket. Aki most lép, 249%-os APY-ban részesülhet. Eddig egyébként 6,496,617,720 SPONGE-t kötöttek már le.

Ha szeretnél még többet megtudni az érméről, keresd fel a projekt Telegram közösségét, vagy a Twitter fiókját, ahonnan minden lényeges eseményről azonnal értesülhetsz.

Csapj le te is a SPONGEV2-re!

Nézd meg a Sponge V2 előértékesítését

kripto

Forrás: Bing Képgenerátor

Add hozzá a fenti tokeneket februárban a portfóliódhoz, és készülj fel a robbanásszerű nyereségre 2024-ben!

Ezek is érdekelhetnek:

Kiemelt kép: Bing Képgenerátor

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

4 kriptoprojektet nevezett meg szakértő, amelyek idén nyáron nagy hozamot hozhatnak

Vendégjegyzés A bikafutás és az altcoin-szezon a láthatáron van, a piaci feltételek stabilak, az altcoinok pedig potenciálisan robbanásszerű növekedésre készülnek. Az iparági bennfentesek előrejelzése szerint bizonyos kriptoprojektek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!