Beütött a kriptoarmageddon: az XRP ára zuhanóban

-


Vendégbejegyzés


Az XRP (XRP) árfolyama meredeken elindult lefelé, amikor Chris Larsen a Ripple-től megerősítette, hogy megtámadták a személyes tárcáját.

Az XRP árfolyama a hírtől megdöbbenve a nagy eladási nyomás miatt 0,5 dollár körüli szintre esett.

Eközben feltűnt a kriptotérben egy nagy hasznossággal bíró, környezetbarát kriptó, a TUK, mely célja szerint eTukTuk hálózat kiépítésével segíti majd a fejlődő országok közlekedését.

Megingott a talaj az XRP háza táján

Chris Larsen, a Ripple társalapítója és ügyvezető elnöke arról számolt be, hogy több mint 100 millió dollár értékű XRP-nek kellett búcsút mondania, mert a hackerek felfedeztek egy biztonsági rést.

Mi a hírről a neves kriptoelemző, ZachXBT egyik legújabb tweetjéből szereztünk tudomást.

Az ominózus eseményre szerdán került sor, mely során a hackerek nagyjából 213 millió XRP-t (kb. 112 millió dollár) loptak el a Ripple egyik tárcájából. 

Az iparági elemző azt is kiemelte, hogy a bűnözők elkezdték tisztára mosni az elcsent pénzeket a fontosabb központosított kriptotőzsdéken keresztül, így az ügyben érintett a Binance és a Kraken is.

A hackelés tényét Chris Larsen, a Ripple társalapítója és ügyvezető elnöke is elismerte, és kijelentette, hogy a meglopott tárcák személyesen hozzá tartoznak, nem pedig a szervezethez.

Larsen az ügy kezelésével kapcsolatban megosztotta, hogy a csapata már értesítette a tőzsdéket, és kérte, hogy fagyasszák be az érintett címeket.

Larsen mindenkit próbált megnyugtatni, és elmondta, hogy a Ripple-hez tartozó XRP tárcák továbbra is biztonságban maradnak a befektetők pénzével együtt.

A Ripple elnöke természetesen a bűnüldöző szerveket is bevonta az ügybe, és a nyomozás jelenleg is zajlik.

Az XRP háza táján tehát jelenleg nem épp a legjobb a helyzet (piaci tőkeértéke alapján visszacsúszott a 6.helyre), ezért amíg rendeződnek a dolgok, érdemes megismerned egy új környezetbarát kriptoprojektet, az eTukTuk-ot.

Nézd meg az eTukTuk előértékesítését

eTukTuk – Zöld startup a fejlődő országok segítéséért

A figyelemreméltó eTukTuk (TUK) projektje már több, mint 740 000 dollárt gyűjtött össze. Ez is mutatja, hogy a fenntartható közlekedés zászlóvivője jelentős befektetői réteget tudhat maga mögött.

A projekt a fejlődő országok városi közlekedésének javítását tűzte ki célul. Ennek megvalósításához beveti a blokklánc megoldásokat, de ezen kívül eltökélte az elektromos tuktuk-ok gyártását, eladását, és még egy töltőhálózatot is készül alapítani.

xrp

Ez a kezdeményezés a tervek szerint digitális személyazonosságot és pénzügyi szolgáltatásokat is nyújt majd a fejlődő közösségek számára.

A TUK tokent stakelni is lehet, cikkünk írásakor az APY 295%-os. Egy érme most 0,02625 dollárt ér. A lekötési lehetőség már csak azért is csábító, mert ily módon azonnal elkezdhetsz TUK jutalmakat keresni. 

A natív tokent a felhasználók használhatják az ökoszisztémán belüli fizetésekhez is, úgymint megvásárolhatják belőle az eTukTuk-okat, tölthetik őket, illetve az utazásért is ezzel a digitális eszközzel lehet fizetni. 

Ráadásul P2E játék is készül. A Crazy Taxi stílusú játék vad száguldozásokat kínál Sri Lanka utcáin ügyfelekkel a kocsidban.

Ha gyorsan vezetsz, és a kellő időben eljuttatod az utasaidat A-ból B-be, akkor fejlesztéseket végezhetsz az eTukTukod-on, és új városokba is eljuthatsz.

Az eTukTuk hálózata rendkívül hatékonynak ígérkezik:

  • Kihasználja a mesterséges intelligencia hatékonyságát: A fenntartható közlekedés érdekében az MI optimalizálja az útvonalakat, és az üzemanyag-fogyasztást, de odafigyel a forgalom csökkentésére is.
  • Környezetbarát innovációkat vezet be: A csapat igyekszik összehangolni a token előértékesítési erőfeszítéseit a környezetvédelmi célokkal.
  • Okos karbantartás: Az MI azon dolgozik, hogy meghosszabbítsa a jármű élettartamát, és ezáltal leredukálja a pazarlást. 

Ahhoz, hogy csatlakozz, először is szükséged lesz egy Web3 kompatibilis tárcára. Az oldal asztali számítógépen a Metamask böngésző bővítményt, mobilon pedig a Trust Wallet-et javasolja.

Használj BNB-t, ETH-t, USDT-t vagy bankkártyát, és hagyj elegendő kriptót a hálózati díjakra is.

Figyelem, mivel lekötésre csak a BNB Smart Chain hálózaton van lehetőség, ha szeretnél benne részt venni, ezen a hálózaton keresztül vásárolj.

Ha nem stakingelnél, egyszerűen csak vásárolj az előértékesítésen a TUK natív tokenből, és igényeld őket az ICO végén!

Kövesd a projekt híreit a Telegram oldalán, az X-csatornáján, illetve olvasd el a részletesen összeállított whitepaper-jét!

Nézd meg az eTukTuk előértékesítését itt

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Notcoin (NOT) árelemzés: A kriptopiac feltörekvő játékosa

A Notcoin, egy népszerű Telegram-alapú kriptopénz, az elmúlt 24 órában figyelemre méltó árfolyam-emelkedésen ment keresztül. Ez az emelkedés a kereskedési volumen lenyűgöző növekedésével jár együtt, amely...

A Cardano a 20-napos EMA alatt – 10 %-os csökkenés jele lehet a…

A Cardano (ADA) június 7-én a 20 napos exponenciális mozgóátlaga (EMA) alá esett, és azóta közel 10%-kal csökkent az értéke. A CoinMarketCap szerint a cikk írásakor...

Mexikó 3. leggazdagabb embere a bitcoin vásárlását javasolja

Ricardo Salinas Pliego, a Salinas csoport elnöke és Mexikó harmadik leggazdagabb embere határozottan támogatja a Bitcoint. A befektetőket az úttörő kriptovaluta vásárlására buzdítja. A mexikói milliárdos...

A jövedelemadó eltörlését javasolja Donald Trump

Donald Trump amerikai elnökjelölt és korábbi 45. elnök azt az ötletet vetette fel, hogy az országban szüntessék meg a jövedelemadót, és azt vámokkal helyettesítsék. Június 13-án...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!