A kriptopiac heti nyertesei és vesztesei – BEAM, KAS, XMR, FXS, JUP

-

A héten néhány top coin újjáéledt, új csúcsokat ért el és befolyásolta a kriptopiacot.

A vezető coinok mellett több más is figyelemre méltó emelkedést produkált, némelyik még jelentősebb emelkedést is bemutatott.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ugyanakkor az erősödések közepette néhány coin veszteségekkel szembesült. Íme a legnagyobb nyertesek és vesztesek listája február 4. és 11. között.

Legnagyobb kripto nyertesek

Dymension

A Dymension (DYM) a CoinGecko szerint a hét legjobban teljesítő kriptopénzévé lépett elő. A DYM lassan indult február 4-én, 4,2 dollár körüli veszteséggel kereskedett.

kripto

Azonban a hét előrehaladtával árfolyama jelentős emelkedésen ment keresztül, és február 10-re 7,5 dollár fölé emelkedett.

Ez a jelentős emelkedés az elmúlt hét napban több mint 90%-ot tett ki, megszilárdítva ezzel a hét legnagyobb nyertesének pozícióját.

A cikk írásakor a DYM körülbelül 7,5 dolláron kereskedett, piaci kapitalizációja pedig körülbelül 1,1 milliárd dollár volt.

Beam

A CoinGecko adatai alapján a Beam (BEAM) biztosította a hét második legnagyobb nyertesének pozícióját, több mint 57%-os lenyűgöző növekedéssel büszkélkedve.

kripto

Az adatelemzés azt jelezte, hogy a BEAM 0,017 dollár körül kezdte a hetet, és a hét folyamán következetes emelkedő mozgást mutatott.

Értéke a hét végére 0,024 dollár körüli értékre emelkedett. E sorok írásakor a BEAM körülbelül 0,0256 dolláron kereskedett, amihez több mint 1,3 milliárd dolláros piaci tőkeérték társult.

Kaspa

A Kaspa (KAS) biztosította a harmadik legnagyobb nyereséget a héten a CoinGecko adatai alapján.

Az adatok elemzése azt mutatta, hogy a KAS február 4-én körülbelül 0,01 dolláron kezdte a hetet, és a következő napon enyhe csökkenést tapasztalt.

kripto

Azonban a hét folyamán gyors emelkedésen ment keresztül, és a hetet 0,14 dollár körül zárta, ami közel 45%-os növekedést tükröz.

Nézzük meg a napi időkeret diagramját, az elmúlt héten egy ötnapos, egymást követő emelkedő tendenciát mutatott, amely e cikk írásakor is folytatódott.

A KAS 0,14 dollár körül kereskedett, ami több mint 4%-os emelkedést tükröz. Emellett a piaci kapitalizációja e cikk írásakor 3,3 milliárd dollár körül volt.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


Legnagyobb kripto vesztesek

Monero (XMR)

A Monero (XMR) pozitívan kezdte a hetet, 165 dollár körüli kereskedési értékkel. A héten azonban visszaesett, ami a CoinGecko jelentése szerint több mint 28%-os veszteséget eredményezett.

Az XMR mozgásának vizsgálata a napi grafikonon jelentős, több mint 36%-os csökkenést mutatott február 6-án, ami az árfolyamot a 165 dollár feletti értékről 105 dollár körüli értékre vitte le.

Bár a következő napon részleges fellendülést kísérelt meg, és majdnem 23%-os emelkedéssel 129 dollár fölött kereskedett, ezt követően további csökkenés következett. Az XMR e cikk írásakor 120 dollár körüli árfolyamon kereskedett.

A Monerónál az elmúlt napokban tapasztalt markáns visszaesés egy tőzsdei bejelentésnek tudható be.

A tőzsdén kiderült, hogy tervezik az eszköz kivezetését a tőzsdéről, ami az árfolyam hirtelen történelmi mélypontokra való zuhanásához vezetett. A Monero piaci kapitalizációja e cikk írásakor körülbelül 2,1 milliárd dollár volt.

Frax Share (FXS)

A Frax Share (FXS) a CoinGecko adatai szerint a héten méltányos veszteséget szenvedett el. Az elemzés több mint 10,6%-os csökkenést mutatott ki az elmúlt hét napban.

A hetet a 10 dolláros ártartományban kezdte, majd a következő napon emelkedést tapasztalt, mielőtt a harmadik napon csökkenéssel szembesült volna.

Értéke a hét végére 9 dollár körüli szintre esett, ezt a sávot tartotta fenn e cikk írásakor. A Frax Share piaci kapitalizációja e cikk írásakor 697 millió dollár körül volt.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Jupiter (JUP) 

A Jupiter (JUP) a második egymást következő hetét jelölte meg a vesztesek sarkában, és a CoinGecko adatai szerint bebiztosította a harmadik legnagyobb vesztes pozícióját a héten.

Az adatok elemzése azt mutatta, hogy a JUP a hetet 0,53 dollár körül kezdte, és a hetet 0,50 dollár körüli csökkenéssel zárta.

Az írás időpontjában 0,51 dollár körül kereskedtek vele, ami szerény fellendülési kísérletet mutat. A Jupiter piaci kapitalizációja e cikk írásakor körülbelül 695 millió dolláron állt.


Következtetés

Itt a heti összefoglaló a legnagyobb nyereségesekről és vesztesekről. Fontos szem előtt tartani a piac volatilis jellegét, ahol az árak gyorsan változhatnak.

Így a legjobb, ha a befektetési döntések meghozatala előtt saját kutatásokat végeznek (DYOR).

Olvastad már? A Solana februárban meg fogja buktatni a BNB-t? Íme az esélyek

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!