A Bitcoin sorsa a kínai asztrológia szerint

-

A prominens kriptovállalkozó és a Bitcoin szószólója, Samson Mow nagy izgalmat keltett legújabb jóslatával, amely a BTC-t a kínai zodiákusban a Zöld Sárkány kedvező évéhez köti.

A Bitcoinról alkotott bika álláspontjáról ismert Mow szerint a Zöld Sárkány évének és a Bitcoinnak a konvergenciája katalizálhatja az általa „Omega-gyertyának” nevezett jelenséget a kriptopiacokon.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


2024, a Zöld Sárkány éve a kínai kultúrában a gazdagságot és a jólétet szimbolizálja.

Mow szerint ez az összehangolódás jót ígér a Bitcoin számára, hangsúlyozva annak generációs jólét megteremtésében betöltött szerepét.

A történelmi piaci trendekkel párhuzamot vonva azt találgatja, hogy a Bitcoin ETF-ek elindítása vajon az arany ETF-ekhez hasonlóan 20 éves bikafutást indíthat-e el a kriptovaluta számára.

Ezenkívül Mow kiemeli a New Fortunes korszak kezdetét, amely 2024 és 2043 között zajlik, és amelyet a tűz és a jólét témái jellemeznek bizonyos iparágakban, például a technológiában és az energiatermelésben.

Állítása szerint a BTC innovatív technológiájával és bomlasztó potenciáljával jelentősen profitálhat ebből a felfelé ívelő korszakból.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


Míg egyesek megkérdőjelezhetik a kínai állatövi előrejelzések jelentőségét, Mow rámutat, hogy emberek milliárdjai ragaszkodnak ezekhez a hiedelmekhez, ami potenciálisan befolyásolhatja a piaci hangulatot.

A Bitcoin ETF-ek hamarosan Hongkongban is elindulnak, így Mow optimizmusa a Bitcoin jövőbeli pályájával kapcsolatban továbbra is töretlen.

A Bitcoin árfolyamának megugrására vonatkozó várakozásait hangoztatta, sőt, hosszú távon akár 1 millió dolláros árfolyamot is meg mert jósolni a kriptopénznek.

Olvastad már? A Solana februárban meg fogja buktatni a BNB-t? Íme az esélyek

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!