Worldcoin (WLD) technikai elemzés 02.11.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Worldcoin (WLD)

A Worldcoin (WLD) árfolyama az elmúlt öt napban csak emelkedő tendenciát mutatott, és nem mutatja a megállás jeleit.

Ugyanakkor előfordulhat egy kis lassulás, mivel a WLD közeledik egy kulcsfontosságú kitörési szinthez, amely tovább lendítheti a mesterséges intelligencia (AI) alapú tokent feljebb.

A Worldcoin árfolyama január 23-án és február 5-én két helyi mélypontot hozott létre, ami egy potenciális duplafenekű mintázatra utalt.

A WLD 15%-ot lőtt felfelé a második swing low-ról, és jelenleg a 2,66 dolláros küszöbhöz közelít, ami hitelessé teszi az említett technikai formációt.

A 2,66 dollár feletti döntő gyertyás zárás megerősíti a Worldcoin árfolyam kitörését a kettős mintázatból.

Ez a technikai formáció közel 20%-os emelkedést jósol 3,19 dollárig, amit a csúcs és a második mélypont közötti távolság hozzáadásával kapunk a kitörési ponthoz.

Addig is, amíg ez nem történik meg, a Worldcoin árfolyama valószínűleg 2,66 dollár alatt fog konszolidálódni, lehetővé téve a kiszorult vevők számára a WLD felhalmozását.

A Worldcoin árfolyamának kilátásai a Nvidia eredményein alapulnak. De ha a február 21-i eredmények nem lesznek fényesek, akkor az az AI-token Worldcoin eladását eredményezheti.

Ebben az esetben, ha a WLD egy tizenkét órás gyertyás zárást produkál 2,29 dollár alatt, az érvényteleníti a bikás tézist.

E meredek korrekció elősegítené az altcoin potenciális fellendülésének megtörését, és potenciálisan egy közel 10%-os korrekciót indítana el a január 23-i 2,07 dolláros swing-alacsony szintig.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!