Ez a két kriptovaluta az egekig érhet: BTCMTX és SMOG

-


Vendégbejegyzés


A folyamatosan bővülő kriptovalutapiacon rengeteg új lehetőség várja a felcsigázott befektetőket.

Azt pedig, hogy ez az év micsoda fényes hozamokkal ajándékozhat meg bennünket, a jelenleg zajló előértékesítési tevékenységek is bizonyítják.

Egy ilyen ICO a Bitcoin Minetrix (BTCMTX), de az előértékesítés nélküli Smog (SMOG) érme is jókora növekedésre van kihegyezve. Ami közös ezekben a tokenekben, hogy bennük rejlik a tízszeres, vagy a még nagyobb hozam lehetősége.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Persze, hogy képesek voltak felkelteni az új kriptoérmék iránt rajongók figyelmét, akik válaszul lelkesen fektetnek be ezekbe a projektekbe.

Vajon mi a titkuk? Cikkünkben alaposan feltérképezzük a funkcióikat, és mindent, amit tudni kell róluk. 

A hozzáférhető és rugalmas Bitcoin Minetrix a bányászati ipar óriása lehet 

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) tokenizált felhőbányászati platformja egyrészt rendkívül hatékony, másrészt még felhasználóbarát is. A projekt zászlajába bele van vésve a biztonság és az átláthatóság jelszava, és ezzel már most erős hírnevet szerzett magának.

A projekt natív tokenjét, a BTCMTX-et akár Ethereummal is be lehet szerzni, például a MetaMask felhasználóbarát tárcával. 

Eddig egy átlagember csak nagyon nehezen tudott részt venni a Bitcoin-bányászatban, hiszen már a csatlakozási szándék kifejezésekor is rengeteg akadály gördült elébe.

Ez a platform, és a tokenje viszont szélesre tárja az ajtaját mindenki előtt, aki érdeklődik a kriptobányászat iránt, egyszóval széleskörű hozzáférhetőséget és rugalmasságot biztosítva demokratizálja a folyamatot.

kriptovaluta

Az a felhasználó, aki a megvásárolt érméket leköti, olyan kreditekhez juthat, mellyel már könnyedén lehet Bitcoint bányászni.

Az sem utolsó szempont, hogy az ökoszisztéma lecsillapítja a felhőalapú bányászat megbízhatóságával összefüggő kétségeket, hiszen jelentősen leredukálja a bányászati iparban megeső csalások esélyét.

A Bitcoin Minetrix projektje rengeteg előnnyel dicsekedhet, ide sorolva a gyors és egyszerű csatlakozási folyamatot, a valóban minimális indulási költségeket, valamint a biztonságos és felhasználóbarát felületet.

A folyamat tokenvásárlással indul, majd ki kell választani a buy-and-stake funkciót, és a jutalmak később Bitcoinban érkeznek majd.

A csapat ütemterve kellően részletes, a projekt maga pedig szépen halad előre.

A sikeres előértékesítés után a tokent a tőzsdére szánják, de szerepel a terveikben egy jól kidolgozott marketingkampány végigvitele, valamint asztali és mobilalkalmazások fejlesztése is, melyek természetszerűen igényelni fogják a csapatbővítést.

Ezen kívül tárgyalásokat kívánnak folytatni neves felhőbányászati vállalatokkal, melyek maguk után vonják az általános fejlődést, ami magában foglalja a stake-to-mine szerződések fejlesztését is.

kriptovaluta

Egy későbbi fázisban elindítják majd a stake-to-mine asztali és mobil műszerfalat, és megtörténik majd az első bányászott bitcoinok kifizetése is a pénztárcákba.

De sor kerül majd a bányászati kreditek égetésére is hash teljesítményért.

A csapat a tömeges bevezetés időszakában bővíti majd a felhőbányászati bérleti díjat, és végeredményben folyamatos marketingtevékenység mellett át szeretné alakítani a Bitcoin felhőbányászati teret.

kriptovaluta

A platform indított egy 30.000 dolláros airdrop versenyt is, melyet érdemes kihasználni. A Gleam verseny során a 10, egyenként 3000 dollár értékű díj egyikét nyerheted meg.

A Bitcoin Minetrix előértékesítése gyönyörűen halad a maga hódító útján: a BTCMTX érme jelenleg 0,0134 dollárért érhető el, és a csapat mindeddig több mint 10,7 millió dollárt gyűjtött össze. A BTCMTX tokenek bankkártyás tranzakciókkal, ETH-val, USDT-vel vagy BNB-vel vásárolhatók meg. 

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését

A Solana-alapú SMOG tüzes lángjaival kész felszántani a mém érmék földjét 

A mém érmék piacán folyamatos a verseny, és természetesen mindegyikük el szeretné nyerni a legnagyobb növekedést mutató kriptotoken címet. A tavalyi év is bizonyítja a mém érmék uralmát, hiszen igencsak remekeltek.

A helyzet az, hogy úgy tűnik, a népszerűségi rátájuk továbbra is magas marad, számíthatunk élénkségükre, és arra, hogy nagy nyereséget hoznak a konyhára. 

A Jupiteren elérhető Smog (SMOG) ugyan még csak nemrég startolt, de már most látszik, hogy egy nagyon erős token a jelenlegi versenyben.

A decentralizált tőzsdék (DEX) sztárjaként piaci kapitalizációja most több, mint 34 millió dollár, ráadásul a hamarosan lezajló bámulatos airdropja miatt benne rejlik a hatalmas növekedés csírája is.

Forrás: CoinMarketCap

A minden idők legnagyszerűbb airdropjára te is jelentkezhetsz a zealy.io oldalon, ahol küldetések segítségével szerezhetsz értékes airdrop pontokat.

Az egyik módszer airdrop pontok szerzésére a tokenvásárlás, és a lekötés, de bizonyos közösségi tevékenységekért is kapsz belőlük. Segíts a sárkánynak, hogy revansot vehessen az ellenségein!

A csapat egyébként kifejezetten nagyvonalú, az airdrop jutalmakra a kínálat 35%-át teszi félre.

https://twitter.com/SMOGToken/status/1756785232517214283

A stakelés során a tokeneket egyébként 90 nappal azután veheted ki, miután elhelyezted őket a poolban. Cikkünk írásakor 1,133,522 SMOG került lekötésre, és a kínált APY 42%-os.

A SMOG sikeres mém érme elődjeinek, a Bonk-nak, és a Myro-nak a kitaposott útját követi, és nem kevesebb dicsőségre hajt, minthogy uralja az összes mém érmét a piacon.

Csillogó terve nagy eséllyel valóra is válhat, hiszen a SMOG DEX kereskedési volumene nemrégiben bizony még az Uniswapét is túlszárnyalta. 

A Smog csapata fairlaunchot biztosít, azaz mindenkinek egyenlő esélyt ad a csatlakozásra. Jó hír, hogy a SMOG nem csak a Solana láncon indult el, hanem az Ethereumon is, a Portalbridge segítségével.

Ennek célja az volt, hogy a projekt szélesebb közönséget érjen el. A jövő menete ugyan még titok, de elképzelhető, hogy az érme még több láncon meg fog jelenni.

A tüzes token arra is készen áll, hogy teljes harci fegyverzetben lekörözze a SPONGE egykori eredményeit, amely 2 millió dollárról 100 millió dollárra ugorva mintegy 50-szeres növekedést ért el.

Úgy gondoljuk, hogy a SMOG jelenleg minden kétséget kizáróan az egyik legígéretesebb kriptó, amely érdemes a befektetésre, a küszöbön álló airdropja pedig valószínűleg felemeli 2024 vezető mém érméjévé.

Vásárolj te is SMOG tokent, hogy a sárkány kegyeibe férkőzhess, és megkaphasd királyságának kulcsait, valamint részesülj mesés kincseiből!

A csapat így invitál: “Legyetek gyorsak, legyetek bátrak, mert a korai harcos kapja a leggazdagabb jutalmat.”

Nézd meg a Smog oldalát

Következtetés – Szárnyaló érmék nyomában

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) és a Smog (SMOG) erős hatással bírhat a piacra 2024-ben. Vizsgáld meg a saját szempontjaid alapján az érméket, vedd ki a részed az előértékesítésükből, és kapcsolódj a közösségi csatornáikhoz, hogy naprakész maradj a híreikkel kapcsolatban. 

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre kisebb az USDT részesedése a tőzsdéken

Az USDT piaci részesedése a központosított kriptotőzsdéken 2024-ben 82%-ról 74%-ra csökkent. Bár az elmúlt években számos nagy horderejű összeomlás és árfolyam-ingadozás történt, a stablecoinok iránt...

A Bitcoin visszaszerzi a 60.000 dolláros szintet: Itt egy lista fontosabb altcoinokról

A Bitcoin jelenleg 60.000 dolláron áll, és megpróbálja visszaszerezni a jelenlegi szintek feletti kritikus tartományi mélypontokat. Miközben vannak pozitív jelek, még mindig van mit tenni ahhoz,...

A Shiba Inu ETF beindítja a pletykákat és 4.000%-os égési rátát vált ki, de ez a másik token gyorsabban fog égetni

Vendégbejegyzés A Shiba Inu (SHIB) közösség izgalomtól és spekulációktól pezseg egy lehetséges Shiba Inu ETF-ről szóló pletykák miatt. A pletyka nagy érdeklődést váltott ki, és a...

3 alulértékelt token 10-szeres emelkedésért idén!

Prémium A kriptopénzek piaca ezen a héten fokozott áringadozást mutatott, ami rávilágított a kriptopénz területen a vételi és eladási nyomás növekedésére. Emellett a top tokenek sikeresen újra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!