Ez a két kriptovaluta az egekig érhet: BTCMTX és SMOG

-


Vendégbejegyzés


A folyamatosan bővülő kriptovalutapiacon rengeteg új lehetőség várja a felcsigázott befektetőket.

Azt pedig, hogy ez az év micsoda fényes hozamokkal ajándékozhat meg bennünket, a jelenleg zajló előértékesítési tevékenységek is bizonyítják.

Egy ilyen ICO a Bitcoin Minetrix (BTCMTX), de az előértékesítés nélküli Smog (SMOG) érme is jókora növekedésre van kihegyezve. Ami közös ezekben a tokenekben, hogy bennük rejlik a tízszeres, vagy a még nagyobb hozam lehetősége.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Persze, hogy képesek voltak felkelteni az új kriptoérmék iránt rajongók figyelmét, akik válaszul lelkesen fektetnek be ezekbe a projektekbe.

Vajon mi a titkuk? Cikkünkben alaposan feltérképezzük a funkcióikat, és mindent, amit tudni kell róluk. 

A hozzáférhető és rugalmas Bitcoin Minetrix a bányászati ipar óriása lehet 

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) tokenizált felhőbányászati platformja egyrészt rendkívül hatékony, másrészt még felhasználóbarát is. A projekt zászlajába bele van vésve a biztonság és az átláthatóság jelszava, és ezzel már most erős hírnevet szerzett magának.

A projekt natív tokenjét, a BTCMTX-et akár Ethereummal is be lehet szerzni, például a MetaMask felhasználóbarát tárcával. 

Eddig egy átlagember csak nagyon nehezen tudott részt venni a Bitcoin-bányászatban, hiszen már a csatlakozási szándék kifejezésekor is rengeteg akadály gördült elébe.

Ez a platform, és a tokenje viszont szélesre tárja az ajtaját mindenki előtt, aki érdeklődik a kriptobányászat iránt, egyszóval széleskörű hozzáférhetőséget és rugalmasságot biztosítva demokratizálja a folyamatot.

kriptovaluta

Az a felhasználó, aki a megvásárolt érméket leköti, olyan kreditekhez juthat, mellyel már könnyedén lehet Bitcoint bányászni.

Az sem utolsó szempont, hogy az ökoszisztéma lecsillapítja a felhőalapú bányászat megbízhatóságával összefüggő kétségeket, hiszen jelentősen leredukálja a bányászati iparban megeső csalások esélyét.

A Bitcoin Minetrix projektje rengeteg előnnyel dicsekedhet, ide sorolva a gyors és egyszerű csatlakozási folyamatot, a valóban minimális indulási költségeket, valamint a biztonságos és felhasználóbarát felületet.

A folyamat tokenvásárlással indul, majd ki kell választani a buy-and-stake funkciót, és a jutalmak később Bitcoinban érkeznek majd.

A csapat ütemterve kellően részletes, a projekt maga pedig szépen halad előre.

A sikeres előértékesítés után a tokent a tőzsdére szánják, de szerepel a terveikben egy jól kidolgozott marketingkampány végigvitele, valamint asztali és mobilalkalmazások fejlesztése is, melyek természetszerűen igényelni fogják a csapatbővítést.

Ezen kívül tárgyalásokat kívánnak folytatni neves felhőbányászati vállalatokkal, melyek maguk után vonják az általános fejlődést, ami magában foglalja a stake-to-mine szerződések fejlesztését is.

kriptovaluta

Egy későbbi fázisban elindítják majd a stake-to-mine asztali és mobil műszerfalat, és megtörténik majd az első bányászott bitcoinok kifizetése is a pénztárcákba.

De sor kerül majd a bányászati kreditek égetésére is hash teljesítményért.

A csapat a tömeges bevezetés időszakában bővíti majd a felhőbányászati bérleti díjat, és végeredményben folyamatos marketingtevékenység mellett át szeretné alakítani a Bitcoin felhőbányászati teret.

kriptovaluta

A platform indított egy 30.000 dolláros airdrop versenyt is, melyet érdemes kihasználni. A Gleam verseny során a 10, egyenként 3000 dollár értékű díj egyikét nyerheted meg.

A Bitcoin Minetrix előértékesítése gyönyörűen halad a maga hódító útján: a BTCMTX érme jelenleg 0,0134 dollárért érhető el, és a csapat mindeddig több mint 10,7 millió dollárt gyűjtött össze. A BTCMTX tokenek bankkártyás tranzakciókkal, ETH-val, USDT-vel vagy BNB-vel vásárolhatók meg. 

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését

A Solana-alapú SMOG tüzes lángjaival kész felszántani a mém érmék földjét 

A mém érmék piacán folyamatos a verseny, és természetesen mindegyikük el szeretné nyerni a legnagyobb növekedést mutató kriptotoken címet. A tavalyi év is bizonyítja a mém érmék uralmát, hiszen igencsak remekeltek.

A helyzet az, hogy úgy tűnik, a népszerűségi rátájuk továbbra is magas marad, számíthatunk élénkségükre, és arra, hogy nagy nyereséget hoznak a konyhára. 

A Jupiteren elérhető Smog (SMOG) ugyan még csak nemrég startolt, de már most látszik, hogy egy nagyon erős token a jelenlegi versenyben.

A decentralizált tőzsdék (DEX) sztárjaként piaci kapitalizációja most több, mint 34 millió dollár, ráadásul a hamarosan lezajló bámulatos airdropja miatt benne rejlik a hatalmas növekedés csírája is.

Forrás: CoinMarketCap

A minden idők legnagyszerűbb airdropjára te is jelentkezhetsz a zealy.io oldalon, ahol küldetések segítségével szerezhetsz értékes airdrop pontokat.

Az egyik módszer airdrop pontok szerzésére a tokenvásárlás, és a lekötés, de bizonyos közösségi tevékenységekért is kapsz belőlük. Segíts a sárkánynak, hogy revansot vehessen az ellenségein!

A csapat egyébként kifejezetten nagyvonalú, az airdrop jutalmakra a kínálat 35%-át teszi félre.

https://twitter.com/SMOGToken/status/1756785232517214283

A stakelés során a tokeneket egyébként 90 nappal azután veheted ki, miután elhelyezted őket a poolban. Cikkünk írásakor 1,133,522 SMOG került lekötésre, és a kínált APY 42%-os.

A SMOG sikeres mém érme elődjeinek, a Bonk-nak, és a Myro-nak a kitaposott útját követi, és nem kevesebb dicsőségre hajt, minthogy uralja az összes mém érmét a piacon.

Csillogó terve nagy eséllyel valóra is válhat, hiszen a SMOG DEX kereskedési volumene nemrégiben bizony még az Uniswapét is túlszárnyalta. 

A Smog csapata fairlaunchot biztosít, azaz mindenkinek egyenlő esélyt ad a csatlakozásra. Jó hír, hogy a SMOG nem csak a Solana láncon indult el, hanem az Ethereumon is, a Portalbridge segítségével.

Ennek célja az volt, hogy a projekt szélesebb közönséget érjen el. A jövő menete ugyan még titok, de elképzelhető, hogy az érme még több láncon meg fog jelenni.

A tüzes token arra is készen áll, hogy teljes harci fegyverzetben lekörözze a SPONGE egykori eredményeit, amely 2 millió dollárról 100 millió dollárra ugorva mintegy 50-szeres növekedést ért el.

Úgy gondoljuk, hogy a SMOG jelenleg minden kétséget kizáróan az egyik legígéretesebb kriptó, amely érdemes a befektetésre, a küszöbön álló airdropja pedig valószínűleg felemeli 2024 vezető mém érméjévé.

Vásárolj te is SMOG tokent, hogy a sárkány kegyeibe férkőzhess, és megkaphasd királyságának kulcsait, valamint részesülj mesés kincseiből!

A csapat így invitál: “Legyetek gyorsak, legyetek bátrak, mert a korai harcos kapja a leggazdagabb jutalmat.”

Nézd meg a Smog oldalát

Következtetés – Szárnyaló érmék nyomában

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) és a Smog (SMOG) erős hatással bírhat a piacra 2024-ben. Vizsgáld meg a saját szempontjaid alapján az érméket, vedd ki a részed az előértékesítésükből, és kapcsolódj a közösségi csatornáikhoz, hogy naprakész maradj a híreikkel kapcsolatban. 

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!