Az új Solana alapú mém token uralja a kriptós címlapokat

-


Vendégbejegyzés


A Solana (SOL) ugyan február 6-án egy rövid időre brutális hálózatkiesést élt át, az árfolyama mégis stabil, és már az ominózus esemény másnapján visszakapta a 100 dollárját.

Ha pedig ez még nem volna elég, a népszerű blokklánc nem ijedt meg, azóta is napi szinten indít új mém érméket.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Solana ott szerepel a CoinMarketCap legtrendibb témái között, a Jupiter (JUP) pedig jelenleg a második legnépszerűbb token.

Felkapottságát többek között annak köszönheti, hogy egy sikeres 700 millió dolláros airdropot indított, mely során majdnem egymillió szerencsés Solana tárcát választott ki.

Solana

Fotó: CoinMarketCap

A Solana lánc egyik legfrissebb érméje, a Smog (SMOG) szintén uralja a címlapokat, hiszen ingyenes airdropjával és merész árfolyam-emelkedésével már most a Solana legnyereségesebb, legforróbb párjai között tartják számon.

Nézd meg a Smog oldalát

Bemutatkozik az új Solana mém érme, a Smog 

A Smog token február 7-én 16:00 (UTC) órakor lépett ki a rivaldafénybe, viszonylag lopakodó üzemmódban, amivel arra utalunk, hogy nem indított előértékesítést, és a csapatról is csak keveset lehet még tudni.

A projekt X-oldala szerint a SMOG az egész mém érme világot fel szeretné bolygatni, ami dicséretes, hiszen a kereskedő célja pontosan az, hogy megtalálják azokat a nyereséges érméket, mint amilyenek a Bonk, a Dogwifhat vagy a Myro is (voltak).

A projekt a közösségi oldalain és az úgynevezett Litepaper-jében is a „történelem legnagyobb airdropjával kecsegtet, amelyet a Solana blokkláncon osztanak szét”.

Ennek az airdrop-nak a felépítését egyébként a vezető kriptomédia-kiadványok, például a CryptoNews és számos YouTuber is dicsérte.

Ha így halad tovább, akkor a legjobb kriptó lehet belőle

A DEXTools napi nyertesek listáján a Smog cikkünk írásakor igen előkelő helyet foglal el, amit a hatalmas mértékű növekedésének köszönhet.

A SMOG ráadásul nagyobb likviditással bír a többi top érméhez viszonyítva, a Team Finance-on például 740 ezer dollárt zároltak.

https://twitter.com/SMOGToken/status/1755301417491824716

A legfrissebb Smog árfolyamgrafikonokat a DEXTools, a Birdeye és a DEXScreener oldalán tudod követni.

Az új Solana mém érme per pillanat 10,22 ezer tulajdonossal, és 1,16 millió dolláros 24 órás kereskedési volumennel rendelkezik, piaci kapitalizációja pedig 38,28 millió dollárra rúg. 

Solana

Forrás: TradingView 

A Smog érmekészletének 35%-át az airdrop jutalmakra teszik félre, az airdrophoz pedig a Zealy questboardján lehet csatlakozni, ahol a közösség tagjainak különböző feladatokat kell elvégeznie.

Ráadásul a Smog közössége napról napra nő, legalábbis a Discord, a Telegram és az X-oldal számai ezt támasztják alá.

Tekintsd meg a teljes ütemtervet és az ingyenes airdropban való részvétel feltételeit a smogtoken.com oldalon.

Nézd meg a Smog oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!