Mi a következő lépés az Avalanche (AVAX) számára?

-

Az Avalanche (AVAX) befektetők örültek, mivel a token árfolyama jelentősen emelkedett az elmúlt néhány órában.

Azonban az adatok azt sugallták, hogy az Avalanche hálózati aktivitásával más a helyzet, mivel a múlt héten csökkent.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Avalanche hálózati aktivitása csökken?

Az Avalanche ökoszisztémával kapcsolatos frissítéseket közlő népszerű X-marker, az AVAX Daily február 8-án tette közzé a blokklánc heti kiemelt adatait.

A tweetből kiderült, hogy az AVAX aktív címei csökkentek az elmúlt hetekben.

A tweet emellett jó néhány kulcsfontosságú mérőszámot is megemlített. Az AVAX alhálózatainak száma például elérte a 103-at, míg a validátorok száma elérte az 1700-at.

A blockchain több mint 7,6 millió tranzakciót dolgozott fel a múlt héten, másodpercenként 215 tranzakciót maximálisan.

Mivel a napi aktív felhasználók grafikonja csökkent, ellenőrizte az Artemis adatait, hogy jobban megértse az Avalanche hálózati aktivitásának állapotát.

Meglepő módon azt találtuk, hogy az Avalanche napi aktív címei valójában emelkedtek az elmúlt időszakban.

Avalanche
Forrás: Artemis

Ennek köszönhetően a blokklánc napi tranzakcióinak száma is felfelé ívelő lendületet vett. A rögzített érték tekintetében is elég optimistának tűntek a dolgok. Ez mind az Avalanche díjainak, mind a bevételeinek emelkedéséből kitűnt.

A DeFi térben az AVAX teljesítménye szintén ígéretesnek tűnt, mivel a TVL-je a múlt héten emelkedett.

Avalanche
Forrás: Artemis

Az AVAX pumpálja

Korábban arról is beszámoltunk, hogy ha az AVAX-nak sikerül leküzdenie a 36,2 dolláros ellenállási szintet, akkor nagy a lehetősége annak, hogy a token elérje a 43 dolláros szintet.

Az elmúlt néhány órában az AVAX valóban bikás lendületet kapott, mivel az árfolyama emelkedett.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A CoinGeko szerint csak az elmúlt 24 órában az AVAX több mint 6%-kal emelkedett.

A cikk írásakor az AVAX 39,6 dolláron kereskedett, piaci kapitalizációja pedig meghaladta a 14,3 milliárd dollárt, amivel a kilencedik legnagyobb kriptó volt.

Ami jó hír volt, hogy a token volumene is megugrott az árfolyamával együtt, ami azt jelenti, hogy a befektetők a magasabb árfolyamon kereskedtek az AVAX-szal.

Annak további ellenőrzésére, hogy az emelkedő trend tovább tart-e, vetettünk egy pillantást az Avalanche napi grafikonjára.

Avalanche
Forrás: TradingView

A token MACD-je azt sugallta, hogy a bikák irányítják a piacot. A Chaikin Money Flow (CMF) szintén emelkedést regisztrált, ami azt jelzi, hogy a befektetők tanúi lehetnek egy folytatódó árfolyam-emelkedésnek.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Relative Strength Index (RSI) azonban hamarosan a túlvásárolt zónába lépett.

Ez fokozhatja az Avalanche-ra nehezedő eladási nyomást, ami az elkövetkező napokban árfolyamának zuhanását eredményezheti.

Olvastad már? A Cardano (ADA) vs. Meme Moguls (MGLS) árprognózis 2024-re: a jobb befektetetési ár megállapítása

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin felezési árfolyam előrejelzése

Prémium A Bitcoin (BTC) most egy kritikus ponton van, hiszen már csak néhány óra van hátra a várva várt 4. feleződésig. Az IntoTheBlock adatai szerint azonban a...

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!