A Cardano (ADA) vs. Meme Moguls (MGLS) árprognózis 2024-re: a jobb befektetetési ár megállapítása

-


Vendégbejegyzés


A Cardano a piaci tőkeérték alapján a 8. helyen álló kriptopénz és a világ egyik leggyorsabban növekvő coinja.

A Cardano blokkláncán a megjelenése óta több mint 150 projekt indult, és több mint 1300 van fejlesztés alatt.

A Cardano eddigi teljesítménye azonban gyenge volt. A 2023-as altcoin többször is visszaeséssel szembesült, és most a befektetők a Meme Moguls segítségével diverzifikálódni szeretnének.

A Cardano fellendül 2024-ben?

A szakértők a világ egyik legnagyobb mértékben növekvő DeFi ökoszisztémájaként azt jósolták, hogy a Cardano 2023-ban kitörhet.

Azonban az értéke mindössze 25%-kal nőtt, míg a versenytársak, például a Solana 300%-os hozamot értek el.

Cardano
Forrás: coingecko.com

Ez csalódást okozott a Cardano befektetői körében, akik azt kérdezik, hogy miért marad továbbra is lassú a projekt növekedése.

Az utóbbi egy hónapban egy egész piacra kiterjedő korrekció hatására a Cardano árfolyama 5,5%-kal csökkent.

Ez az esés jelentős visszaesést váltott ki a Cardano napi kereskedési volumenében, amely a cikk írásakor 227 millió dollár volt.

Ennek a visszaesésnek a során a Cardano kiesett a 20 legtöbbet kereskedett kriptovaluta közül, és most a 21. helyen áll.

Az ökoszisztéma növekedését tekintve lehetséges, hogy a Cardano rallyt élhet át, ahogy a piac egy új bikafutamba kezd. Ha a Bitcoin a következő feleződés során emelkedést tapasztalna, a bikás szakértők azt jósolják, hogy Cardano meghaladhatja az 1 dollárt.

Mivel jelenleg a Cardano 0,49 dolláron kereskedik, a befektetők megduplázhatják kezdeti befektetésüket.

Ha azonban a Cardano követi a legutóbbi trendeket, más szakértők szerint a Cardano csak 0,6 dollárig emelkedhet.

A Meme Moguls magasabb hozamot kínál, mint a Cardano

A bejelentéssel, hogy az előértékesítés február 28-án véget ér, a Meme Moguls várhatóan jelentős nyereséget fog elérni az első negyedév vége felé.

Ez az új, izgalmas P2E platform már az előértékesítés során 90%-kal emelkedett, és az előértékesítés 5. szakaszának eladása után új történelmi csúcsot fog elérni.

A piaci elemzők úgy vélik, hogy a Meme Moguls egy éven belül akár 100-szoros megtérülést is elérhet, ahogy a játék egyre nagyobb teret nyer.

A Meme Moguls a $MGLS-t használja utility tokenként.

Ez a token lesz használható a Meme Moguls játékban, ahol a befektetők egy virtuális tőzsdére fektethetnek be.

E piac mellett a befektetők versenyezhetnek az eseményeken, rangsorolhatnak a játék ranglistáján, és hálózatba léphetnek a hasonlóan gondolkodó játékosokkal.

A Meme Moguls a következő napokban indítja el első játékelőzetesét.

A játékosoknak lehetőségük lesz első kézből megismerni a játék innovatív újdonságait, az eseményt követően pedig a csapat még az utolsó simításokat is elvégezheti, mielőtt a játék márciusban megjelenik az első fázisban.

A Meme Moguls előértékesítés hamarosan véget ér, így a befektetők számára fogy az idő, hogy idejekorán bekapcsolódjanak a DeFi egyik legmegragadóbb új projektjébe.

A következő néhány hétben a $MGLS tokenek várhatóan 0,0036 dollárról 0,0042 dollárra emelkednek, és az utolsó előértékesítési jutalmakat is megkapják az előértékesítési befektetők.

Ha részt szeretnének venni, a befektetők a projektek weboldalán keresztül vásárolhatnak $MGLS tokeneket, és még február vége előtt esélyük lesz az ajándékok elnyerésére.

További információk a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésről:

Webhelyhttps://mememoguls.com/

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

Telegramhttps://t.me/Mememogulsofficial

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!