A Cardano (ADA) vs. Meme Moguls (MGLS) árprognózis 2024-re: a jobb befektetetési ár megállapítása

-


Vendégbejegyzés


A Cardano a piaci tőkeérték alapján a 8. helyen álló kriptopénz és a világ egyik leggyorsabban növekvő coinja.

A Cardano blokkláncán a megjelenése óta több mint 150 projekt indult, és több mint 1300 van fejlesztés alatt.

A Cardano eddigi teljesítménye azonban gyenge volt. A 2023-as altcoin többször is visszaeséssel szembesült, és most a befektetők a Meme Moguls segítségével diverzifikálódni szeretnének.

A Cardano fellendül 2024-ben?

A szakértők a világ egyik legnagyobb mértékben növekvő DeFi ökoszisztémájaként azt jósolták, hogy a Cardano 2023-ban kitörhet.

Azonban az értéke mindössze 25%-kal nőtt, míg a versenytársak, például a Solana 300%-os hozamot értek el.

Cardano
Forrás: coingecko.com

Ez csalódást okozott a Cardano befektetői körében, akik azt kérdezik, hogy miért marad továbbra is lassú a projekt növekedése.

Az utóbbi egy hónapban egy egész piacra kiterjedő korrekció hatására a Cardano árfolyama 5,5%-kal csökkent.

Ez az esés jelentős visszaesést váltott ki a Cardano napi kereskedési volumenében, amely a cikk írásakor 227 millió dollár volt.

Ennek a visszaesésnek a során a Cardano kiesett a 20 legtöbbet kereskedett kriptovaluta közül, és most a 21. helyen áll.

Az ökoszisztéma növekedését tekintve lehetséges, hogy a Cardano rallyt élhet át, ahogy a piac egy új bikafutamba kezd. Ha a Bitcoin a következő feleződés során emelkedést tapasztalna, a bikás szakértők azt jósolják, hogy Cardano meghaladhatja az 1 dollárt.

Mivel jelenleg a Cardano 0,49 dolláron kereskedik, a befektetők megduplázhatják kezdeti befektetésüket.

Ha azonban a Cardano követi a legutóbbi trendeket, más szakértők szerint a Cardano csak 0,6 dollárig emelkedhet.

A Meme Moguls magasabb hozamot kínál, mint a Cardano

A bejelentéssel, hogy az előértékesítés február 28-án véget ér, a Meme Moguls várhatóan jelentős nyereséget fog elérni az első negyedév vége felé.

Ez az új, izgalmas P2E platform már az előértékesítés során 90%-kal emelkedett, és az előértékesítés 5. szakaszának eladása után új történelmi csúcsot fog elérni.

A piaci elemzők úgy vélik, hogy a Meme Moguls egy éven belül akár 100-szoros megtérülést is elérhet, ahogy a játék egyre nagyobb teret nyer.

A Meme Moguls a $MGLS-t használja utility tokenként.

Ez a token lesz használható a Meme Moguls játékban, ahol a befektetők egy virtuális tőzsdére fektethetnek be.

E piac mellett a befektetők versenyezhetnek az eseményeken, rangsorolhatnak a játék ranglistáján, és hálózatba léphetnek a hasonlóan gondolkodó játékosokkal.

A Meme Moguls a következő napokban indítja el első játékelőzetesét.

A játékosoknak lehetőségük lesz első kézből megismerni a játék innovatív újdonságait, az eseményt követően pedig a csapat még az utolsó simításokat is elvégezheti, mielőtt a játék márciusban megjelenik az első fázisban.

A Meme Moguls előértékesítés hamarosan véget ér, így a befektetők számára fogy az idő, hogy idejekorán bekapcsolódjanak a DeFi egyik legmegragadóbb új projektjébe.

A következő néhány hétben a $MGLS tokenek várhatóan 0,0036 dollárról 0,0042 dollárra emelkednek, és az utolsó előértékesítési jutalmakat is megkapják az előértékesítési befektetők.

Ha részt szeretnének venni, a befektetők a projektek weboldalán keresztül vásárolhatnak $MGLS tokeneket, és még február vége előtt esélyük lesz az ajándékok elnyerésére.

További információk a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésről:

Webhelyhttps://mememoguls.com/

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

Telegramhttps://t.me/Mememogulsofficial

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum és a Solana növekedése az ETF-ek miatt várható: Tökéletes időzítés az MTAUR előértékesítéshez

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán figyelemre méltó fejlemények figyelhetők meg, az Ethereum (ETH) és a Solana (SOL) jelentős növekedés előtt áll, elsősorban az ETF-ek közelgő jóváhagyása miatt. A...

200 dolláros havi stratégia, hogy 2024-ben vagyonra tegyen szert a kriptobizniszben

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, sokan egy közelgő bikafutást várnak. Az altcoinok különösen mélyponton vannak, és felkészültek a jelentős emelkedésre. Ezen radar alatti lehetőségek gondos kiválasztásával egy...

Egyre kisebb az USDT részesedése a tőzsdéken

Az USDT piaci részesedése a központosított kriptotőzsdéken 2024-ben 82%-ról 74%-ra csökkent. Bár az elmúlt években számos nagy horderejű összeomlás és árfolyam-ingadozás történt, a stablecoinok iránt...

A Bitcoin visszaszerzi a 60.000 dolláros szintet: Itt egy lista fontosabb altcoinokról

A Bitcoin jelenleg 60.000 dolláron áll, és megpróbálja visszaszerezni a jelenlegi szintek feletti kritikus tartományi mélypontokat. Miközben vannak pozitív jelek, még mindig van mit tenni ahhoz,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!