Solana (SOL) technikai elemzés 02.10.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana (SOL)

A Solana (SOL) árfolyama áttörte a legfontosabb ellenállást, a 104,92 dolláros szintet. Korábban a SOL már többször is szembesült ennek a blokknak a visszautasításával, a legutóbbi előretörés pedig egy lehetséges folytatásos rallyra utal.

A 25, 50 és 100 napos egyszerű mozgóátlagok (SMA) által kínált lefelé irányuló támogatás továbbra is erős, 96,14 dollárnál, 99,04 dollárnál és 80,39 dollárnál.

E mozgóátlagok iránya felfelé mutat, ami azt mutatja, hogy ez a legkisebb ellenállással járó út.

A Relative Strength Index (RSI) 63-as pozíciója erős árfolyam-erősségre utal, ugyanakkor azt is mutatja, hogy van még hely felfelé, mielőtt a SOL túlvásároltnak minősülne.

A MACD (Moving Average Convergence Divergence), amely pozitív tartományban helyezkedik el, szintén támogatja az emelkedési potenciált. A jelzővonal (narancssárga sáv) feletti mozgása egy bejövő bikás ciklusra utal.

A fokozott vételi nyomás hatására a Solana árfolyama kiterjesztheti a nyereséget a 110 dolláros szint fölé.

A SOL hosszan tartó emelkedése a 120 dolláros pszichológiai szintre küldheti, ami közel 14%-kal a jelenlegi szintek felett van.

Nagyon bikás esetben az L1 token visszavehetné a 126,36 dolláros tartományi csúcsot, a legutóbb karácsony napján tesztelt szinteket.

A 104,92 dolláros ellenállási szint elutasítása esetén a Solana árfolyama a 97,24 dolláros 25 napos SMA teszteléséig eshet.

Az e szint alatti áttörés és zárás érvénytelenítené a bikás tézist. Ez a SOL-t lejjebb küldené az 50 napos SMA 92,69 dolláros szintjére.

Szörnyű esetben a Solana árfolyama kiterjesztené az esést a 100 napos SMA 80,02 dolláros szintjére, vagy rosszabb esetben a 75,47 dolláros támaszszintre.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!