Az Ethereum visszaszerzi az NFT eladási trónját

-

A Bitcoin (BTC) jelentős belépést tett az NFT világába, ami megingatta a rangsort, és kiszorította az Ethereum-ot (ETH) mint domináns NFT hálózatot.

Új adatok azonban azt mutatják, hogy az Ethereum visszaszerezte a vezető helyet, különösen az elmúlt 30 napban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Ethereum vezeti az NFT értékesítési volumen rangsort

A Coin98 Analytics adataiból kiderült, hogy az Ethereum visszaszerezte dominanciáját a Non-Fungible Token (NFT) értékesítési volumen rangsorában.

ethereum
Forrás: Coin98 Analytics

Az elemzések szerint a hálózat értékesítési volumene januárban elérte a 356 millió dollárt.

Ugyanebben a volumenben csak a Bitcoin volt a másik hálózat 335 millió dolláros értékesítési volumennel.

Ez a két hálózat közötti folyamatos versenyre utal, és a Bitcoin nemrég csatlakozott az NFT értékesítési volumenének versenyéhez.

Az Ethereum és a Bitcoin értékesítési volumenének alakulása

A Cryptoslam NFT értékesítési volumenének elemzése azt mutatta, hogy az Ethereum az elmúlt hét napban megőrizte a magasabb értékesítési volument, folytatva az elmúlt hónap lendületét.

Az írás időpontjában a teljes hétnapos forgalom meghaladta a 182,8 millió dollárt. További vizsgálat kimutatta a több mint 39,5 millió dolláros mosott kereskedési volument, ami több mint 143,3 millió dolláros tényleges volument eredményezett.

Összehasonlításképpen, a Bitcoin teljes hétnapos volumene több mint 54,7 millió dollárt tett ki, amihez körülbelül 746 000 dollárnyi wash trade volumen társult, ami a teljes volument körülbelül 54 millió dollárra emelte.

Nevezetesen, az Ethereum uralta az értékesítési volument e cikk írásakor, körülbelül 25 millió dolláros volumennel és körülbelül 3,5 millió dolláros wash trade volumennel. A Bitcoin volumene 6,4 millió dollár körül volt.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


Az Ethereum árfolyama emelkedik

Az Ethereum árfolyamának napi idősíkon történő elemzése azt mutatta, hogy közel van ahhoz, hogy belépjen a 2500 dolláros ártartományba.

A diagram az elmúlt napokban következetes emelkedő tendenciát mutatott, február 9-én 2,75%-os emelkedést mutatott, és elérte a 2486 dolláros kereskedési értéket.

E cikk írásakor az ETH folytatta az emelkedő tendenciát, és körülbelül 2.491 dolláron kereskedik.

A Relative Strength Index (RSI) e cikk írásakor átlépte a 60-as küszöböt, ami bika trendre utal. Ha a felfelé irányuló lendület fennmarad, az Ethereum beléphet a túlvásárolt zónába.

ethereum
Forrás: tradingview.com

Olvastad már? A ScapesMania elérte a 6 millió dolláros előértékesítést, és készül a listázásra!

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!