A ScapesMania elérte a 6 millió dolláros előértékesítést, és készül a listázásra!

-


Vendégbejegyzés


A ScapesMania előértékesítése gyorsan véget ért, és lenyűgöző, 6,125 millió dolláros bevételt ért el.

Ez az összeg teljes egészében a közönség és a kiskereskedők hozzájárulásaiból származott, nagyvállalatok vagy nagy alapok támogatása nélkül.

A projekt több mint 60.000 rajongót gyűjtött össze, ami a közösség erős bizalmát tükrözi a benne rejlő lehetőségek iránt. Több ezer támogató szerte a világon nem tévedhet!

A lehetőségek megragadása: Token Generation Event (TGE)

A ScapesMania vezérigazgatója egy lényegre törő AMA ülésen elárulta a részleteket a közelgő TGE-ről, amelyet február 26. és március 9. között terveznek a PancakeSwap-on.

Miután ez megtörténik, a token kötelező előértékesítési időszak nélkül lesz megvásárolható.

ScapesMania

Forrás: A hivatalos ScapesMania Telegram közösség

A ScapesMania nem arról szól, hogy az előértékesítés alatt vásároljunk, és a tőzsdei jegyzés után adjuk el, bár ez egy életképes lehetőség lehet a gyorsabb, de kisebb hozamot kereső kereskedők számára.

Inkább a projekt szisztematikus fejlesztéséről van szó, a projekt Fehér Könyvében felvázolt eszközökkel – nevezetesen stratégiai marketingtevékenységgel, amelynek célja, hogy idővel új árfolyam-csúcsokat érjen el.

Miért érdemes csatlakozni a ScapesManiához a tőzsdei bevezetés után?

A tőzsdére lépés után vonzó áron és előértékesítési korlátozások nélkül vásárolhat tokeneket.

Az előzetes értékesítési szabályok alapján a tulajdonosok 3 és 36 hónap közötti megszolgálási időszakot választanak, az első feloldás csak 3 hónapos várakozási idő után történik meg.

ScapesMania

Forrás: A hivatalos ScapesMania Telegram közösség

Tehát a projekthez való csatlakozás a tőzsdei bevezetés után kiváló lehetőség a válogatós kripto rajongók számára, akik nagy növekedési potenciállal rendelkező projekteket keresnek.

A tőzsdére lépés közvetlenül a tőzsdei bevezetés után kedvező belépési lehetőséget kínál, és lehetőséget a portfólió diverzifikálására.

Ezenkívül meglovagolhatod az innováció hullámát, és korábban beleszólhatsz egy virágzó piaci résben működő projektbe.

Token menedzsment terv bemutatása

Kiváncsi vagy, hogy mi vár a $MANIA-ra? A ScapesMania csapata részletes tervet dolgozott ki, hogy felerősítse a tulajdonosok előnyeit.

A $MANIA tokenek megvásárlása nem csak arról szól, hogy megtartsuk őket. Addig is a ScapesMania olyan lehetőségeket kínál, amelyekkel továbbra is részt vehetsz a folyamatban, mint például a token visszavásárlás, égetés és staking.

Plusz, a DAO irányítással mindenki beleszólhat a projekt irányába a milliárdos iparágban.

A 4 milliárd $MANIA tokenből hatalmas 320 millió, azaz 8% jut a közösség jutalmaira.
Mi több, a token hasznossága kivételes, ami megkülönbözteti a mémérméktől, amelyek főként a trendektől és a hype-tól függenek.

A sok kriptovaluta esetében megfigyelhető hullámvölgyek közepette a $MANIA potenciálisan ígéretes lehetőséget kínál a portfólió diverzifikálására.

A GameFi árfolyam élén álló ScapesMania innovatív, játékközpontú koncepciójával a Holdra tör!

ScapesMania

Forrás: ScapesMania Whitepaper

Maradjon tájékozott: Csatlakozzon a közösséghez

Nem akarsz lemaradni a listázási dátumról? Tartsa a kapcsolatot a ScapesManiával, ha csatlakozik a közösséghez és feliratkozik a listázási értesítésekre.

Keresd fel a hivatalos honlapot, töltsd ki a kezdőlapon található űrlapot az e-mail címeddel és a Telegram profilod linkjével, és nem maradsz le semmiről.

>>> Iratkozzon fel most a hivatalos weboldalon! <<<

Jövőbeni tervek és fejlesztési stratégia

A fent említett AMA ülés során a ScapesMania vezérigazgatója beszélt a projekt terveiről. A csapat hamarosan teljes körű fejlesztésbe kezd, ami rengeteg időt, erőfeszítést és szakértelmet igényel.

A ScapesMania aktívan vonzza a tehetségeket, tapasztalt játékfejlesztő stúdiókkal való partnerséggel és egy házon belüli termékfejlesztő csapat összeállításával.

Az előértékesítés lezárása és az utolsó token megvásárlása után megkezdődött a projekt fáradhatatlan munkája. Győződj meg róla, hogy csatlakozol a közösségi csatornához, és naprakész maradsz a fejlesztés előrehaladásáról!

ScapesMania

Forrás: ScapesMania Whitepaper

A vezérigazgató felvázolta a fejlesztési stratégiát is, amely magában foglalja a hipotézisek kidolgozását, a piaci tesztelést, az elemzést és a finomítást.

A folyamatos fejlesztésre összpontosítva ez a megközelítés máris hatékonynak bizonyult.

ScapesMania

Forrás: A hivatalos ScapesMania Telegram közösség

A piaci trendekhez való igazodás

A GameFi uralta világban a ScapesMania élen jár. Ez az egyedi ökoszisztéma az alkalmi játékosokat és a kripto rajongókat egyaránt kiszolgálja.

A játékosok magával ragadó játékélményeket élvezhetnek anélkül, hogy kripto ismeretekre lenne szükségük, míg a token tulajdonosok a DAO irányításon keresztül befolyásolhatják az ökoszisztéma irányát, függetlenül a játéktevékenységüktől.

Ahogy a GameFi piaci rés növekszik, és az előrejelzések szerint 2031-re eléri a 90,51 milliárd dollárt, a ScapesMania stratégiailag igazodik a piaci igényekhez. Eme ígéretes kilátások, különösen a jelenlegi piaci feltételek közepette, fényes jövőt jeleznek a ScapesMania számára.

Iratkozzon fel most, ez csak a kezdet!

Ne maradj le ezúttal sem – készítsd elő a pénztárcádat, iratkozz fel a frissítésekre, és légy részese egy olyan projektnek, amely egyszer az életed során megvalósulhat.

Maradjon naprakész a listázással kapcsolatban, és ne feledje: ez még csak az utazás kezdete!

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Elstartoltak az ETH ETF-ek: még több intézményi tőke érkezhet a kriptopiacra

Két nappal ezelőtt, július 23-án indult el a kereskedés az Ethereum ETF-ekkel, amelyek bejegyzését a közelmúltban hagyta jóvá az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete. Richard...

A Revolut három év várakozás után megszerzi a brit banki engedélyt

A Revolut hároméves szabályozási folyamat után megszerezte a brit banki engedélyt, ami jelentős mérföldkő a terjeszkedésben, és megszilárdítja pozícióját a hazai piacon. A londoni székhelyű fintech...

A Solana útja az 500 dollárig: A stratégiai lépés és az altcoinok készen állnak a következő lépésre

Vendégbejegyzés A Solana értékének 500 dollár felé történő robbanása nagy port kavar a kriptovilágban. A Solana csapatának stratégiai lépései mozgatják ezt az emelkedő tendenciát, és mindenhol...

Ripple (XRP) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ripple (XRP) A kriptopiaci összeomlásban a top altcoinok masszív napközbeni esést regisztrálnak, ami egy FUD-rohamot jelez. A Ripple (XRP) árfolyama azonban lényegesen kisebb esést és alacsonyabb árfolyam-visszautasítást...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!