A ScapesMania elérte a 6 millió dolláros előértékesítést, és készül a listázásra!

-


Vendégbejegyzés


A ScapesMania előértékesítése gyorsan véget ért, és lenyűgöző, 6,125 millió dolláros bevételt ért el.

Ez az összeg teljes egészében a közönség és a kiskereskedők hozzájárulásaiból származott, nagyvállalatok vagy nagy alapok támogatása nélkül.

A projekt több mint 60.000 rajongót gyűjtött össze, ami a közösség erős bizalmát tükrözi a benne rejlő lehetőségek iránt. Több ezer támogató szerte a világon nem tévedhet!

A lehetőségek megragadása: Token Generation Event (TGE)

A ScapesMania vezérigazgatója egy lényegre törő AMA ülésen elárulta a részleteket a közelgő TGE-ről, amelyet február 26. és március 9. között terveznek a PancakeSwap-on.

Miután ez megtörténik, a token kötelező előértékesítési időszak nélkül lesz megvásárolható.

ScapesMania

Forrás: A hivatalos ScapesMania Telegram közösség

A ScapesMania nem arról szól, hogy az előértékesítés alatt vásároljunk, és a tőzsdei jegyzés után adjuk el, bár ez egy életképes lehetőség lehet a gyorsabb, de kisebb hozamot kereső kereskedők számára.

Inkább a projekt szisztematikus fejlesztéséről van szó, a projekt Fehér Könyvében felvázolt eszközökkel – nevezetesen stratégiai marketingtevékenységgel, amelynek célja, hogy idővel új árfolyam-csúcsokat érjen el.

Miért érdemes csatlakozni a ScapesManiához a tőzsdei bevezetés után?

A tőzsdére lépés után vonzó áron és előértékesítési korlátozások nélkül vásárolhat tokeneket.

Az előzetes értékesítési szabályok alapján a tulajdonosok 3 és 36 hónap közötti megszolgálási időszakot választanak, az első feloldás csak 3 hónapos várakozási idő után történik meg.

ScapesMania

Forrás: A hivatalos ScapesMania Telegram közösség

Tehát a projekthez való csatlakozás a tőzsdei bevezetés után kiváló lehetőség a válogatós kripto rajongók számára, akik nagy növekedési potenciállal rendelkező projekteket keresnek.

A tőzsdére lépés közvetlenül a tőzsdei bevezetés után kedvező belépési lehetőséget kínál, és lehetőséget a portfólió diverzifikálására.

Ezenkívül meglovagolhatod az innováció hullámát, és korábban beleszólhatsz egy virágzó piaci résben működő projektbe.

Token menedzsment terv bemutatása

Kiváncsi vagy, hogy mi vár a $MANIA-ra? A ScapesMania csapata részletes tervet dolgozott ki, hogy felerősítse a tulajdonosok előnyeit.

A $MANIA tokenek megvásárlása nem csak arról szól, hogy megtartsuk őket. Addig is a ScapesMania olyan lehetőségeket kínál, amelyekkel továbbra is részt vehetsz a folyamatban, mint például a token visszavásárlás, égetés és staking.

Plusz, a DAO irányítással mindenki beleszólhat a projekt irányába a milliárdos iparágban.

A 4 milliárd $MANIA tokenből hatalmas 320 millió, azaz 8% jut a közösség jutalmaira.
Mi több, a token hasznossága kivételes, ami megkülönbözteti a mémérméktől, amelyek főként a trendektől és a hype-tól függenek.

A sok kriptovaluta esetében megfigyelhető hullámvölgyek közepette a $MANIA potenciálisan ígéretes lehetőséget kínál a portfólió diverzifikálására.

A GameFi árfolyam élén álló ScapesMania innovatív, játékközpontú koncepciójával a Holdra tör!

ScapesMania

Forrás: ScapesMania Whitepaper

Maradjon tájékozott: Csatlakozzon a közösséghez

Nem akarsz lemaradni a listázási dátumról? Tartsa a kapcsolatot a ScapesManiával, ha csatlakozik a közösséghez és feliratkozik a listázási értesítésekre.

Keresd fel a hivatalos honlapot, töltsd ki a kezdőlapon található űrlapot az e-mail címeddel és a Telegram profilod linkjével, és nem maradsz le semmiről.

>>> Iratkozzon fel most a hivatalos weboldalon! <<<

Jövőbeni tervek és fejlesztési stratégia

A fent említett AMA ülés során a ScapesMania vezérigazgatója beszélt a projekt terveiről. A csapat hamarosan teljes körű fejlesztésbe kezd, ami rengeteg időt, erőfeszítést és szakértelmet igényel.

A ScapesMania aktívan vonzza a tehetségeket, tapasztalt játékfejlesztő stúdiókkal való partnerséggel és egy házon belüli termékfejlesztő csapat összeállításával.

Az előértékesítés lezárása és az utolsó token megvásárlása után megkezdődött a projekt fáradhatatlan munkája. Győződj meg róla, hogy csatlakozol a közösségi csatornához, és naprakész maradsz a fejlesztés előrehaladásáról!

ScapesMania

Forrás: ScapesMania Whitepaper

A vezérigazgató felvázolta a fejlesztési stratégiát is, amely magában foglalja a hipotézisek kidolgozását, a piaci tesztelést, az elemzést és a finomítást.

A folyamatos fejlesztésre összpontosítva ez a megközelítés máris hatékonynak bizonyult.

ScapesMania

Forrás: A hivatalos ScapesMania Telegram közösség

A piaci trendekhez való igazodás

A GameFi uralta világban a ScapesMania élen jár. Ez az egyedi ökoszisztéma az alkalmi játékosokat és a kripto rajongókat egyaránt kiszolgálja.

A játékosok magával ragadó játékélményeket élvezhetnek anélkül, hogy kripto ismeretekre lenne szükségük, míg a token tulajdonosok a DAO irányításon keresztül befolyásolhatják az ökoszisztéma irányát, függetlenül a játéktevékenységüktől.

Ahogy a GameFi piaci rés növekszik, és az előrejelzések szerint 2031-re eléri a 90,51 milliárd dollárt, a ScapesMania stratégiailag igazodik a piaci igényekhez. Eme ígéretes kilátások, különösen a jelenlegi piaci feltételek közepette, fényes jövőt jeleznek a ScapesMania számára.

Iratkozzon fel most, ez csak a kezdet!

Ne maradj le ezúttal sem – készítsd elő a pénztárcádat, iratkozz fel a frissítésekre, és légy részese egy olyan projektnek, amely egyszer az életed során megvalósulhat.

Maradjon naprakész a listázással kapcsolatban, és ne feledje: ez még csak az utazás kezdete!

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!