Neutron (NTRN) technikai elemzés 02.10.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Neutron (NTRN)

A Neutron (NTRN) árfolyama közel két hónapja konszolidálódik egy tartományon belül. A legutóbbi NTRN mozgás a folyamatban lévő emelkedés folytatására utal.

A Neutron ármozgás 2023. december közepén hozta létre a 0,954 dollár és 1,418 dollár közötti tartományt.

Az azóta eltelt időszakban először a tartományi mélypontot söpörték ki, majd ezt követte a tartományi magaspont kisöprése.

A január 5-i mozgást követően az NTRN lassan 41%-ot vérzett el az 1,683 dollárnál lévő helyi csúcsról 0,991 dollárra.

Az itt kialakult bázis után a Neutron árfolyama elindította a következő lábát, ami az elmúlt három napban közel 15%-os elmozdulást eredményezett.

Ahogy az NTRN megközelíti az 1,182 dollárt, a fent említett tartomány középpontját, a befektetőknek óvatosnak kell lenniük egy esetleges kitöréssel kapcsolatban.

Általában a konszolidációk általában a kialakult tartomány középpontjából volatilis mozgást produkálnak.

Az NTRN számára a Relative Strength Index (RSI) és az Awesome Oscillator (AO) pozíciói miatt további előnyökkel jár.

Az RSI és az AO az 50-es és a 0-s átlagszintek fölé fordult, ami az NTRN esetében a bikás lendület megugrását jelzi.

A befektetők ezért arra számíthatnak, hogy a Neutron árfolyama robbanásszerű mozgást indít a hétvégén, amely 22%-os emelkedés után potenciálisan megjelölheti a tartományi csúcsot 1,416 dollárnál.

Miközben a Neutron árfolyam kilátásai továbbra is bikásak, az NTRN-t elutasíthatják az 1,182 dollárnál, ami kisebb visszalépéshez vezethet.

Amennyiben ez a fejlemény bekövetkezik, és a feltételek még mindig megfelelőek, ez egy jó buy-the-dip lehetőség lenne.

Azonban, ha az NTRN továbbra is vérzik, és olyan tizenkét órás gyertya zárást produkál, amely a 0,954 dolláros támaszszintet ellenállási szintre fordítja, az érvénytelenítené a bikás tézist.

Ilyen esetben a Neutron árfolyama 14%-ot eshet, és 0,854 dollárt jelölhet meg.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!