John Bollinger véleménye a Bitcoin trend folytatására

-

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése sok piaci szakértő radarján szerepel, akik úgy vélik, hogy ez valami nagy dolog kezdete lehet.

A szakértők egyike, aki a folyamatban lévő bikaerős trendekről nyilatkozott, a legendás Bitcoin-kereskedő, John Bollinger.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A hivatalos X-fiókjában megosztotta a BTCUSD grafikonját, és megjegyezte, hogy az elsőszámú kriptodeviza a Bollinger-sávok (BB) felső végeit érinti.

John Bollinger azt állította, hogy a Bollinger-szalagok felső vége felé tartó emelkedés egy ideig még kitarthat.

Ugyanakkor jóval később divergenciát vetít előre, aláhúzva, hogy a Bitcoin árfolyama negatívan korrigálhat, miután a jelenlegi eufória véget ér.

A Bitcoin jelenleg 47.247 dollárért cserél gazdát, ami 0,5%-os csökkenést jelent az elmúlt 24 órában.

bitcoin
Forrás: coingecko.com

Általánosságban elmondható, hogy a coin továbbra is pozitív képet mutat az egy évvel ezelőtti (YTD) időszakban, amely alatt több mint 11%-kal ugrott meg.

A Bitcoin elsődleges célpontja most a legmagasabb idei árszintje, amely 48.969,37 dollárra van kitűzve.

Sok belső és külső tényező hat folyamatosan a coin árfolyamára, és az eddig mutatott ellenálló képessége azt sugallja, hogy további emelkedés állhat előttünk.

A Bitcoin-árra vonatkozó várakozások

Az utóbbi hónapokban az olyan szakértők, mint John Bollinger, mindig is optimista árfolyamvárakozásokat tartottak fenn a coinra vonatkozóan.

Rengeteg bikás árcélt is kiadtak, Samson Mow, a Jan3 befektetési eszköz vezérigazgatója 1 millió dollárig való utazást vetített előre.

A masszív előrejelzés mögött álló tézis az ökoszisztéma két kulcsfontosságú eseményén nyugszik – a spot Bitcoin ETF termékeken és a következő Bitcoin feleződésen.

E két esemény a BTC vonzerejét az intenzív felhalmozás és a bányászok számára a blokkjutalmak csökkentett kibocsátása révén fogja növelni.

Ezen fundamentumok mellett küszöbön áll a kínálati szűkösség, ami a nagyobb igényekkel egyesülve elképzelhetetlen magasságokba fogja lökni az eszköz árát.


Olvastad már? A ScapesMania elérte a 6 millió dolláros előértékesítést, és készül a listázásra!

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!